Python WC:ssä Alicantessa!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Python WC:ssä Alicantessa!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Ocaso
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.06.2008
  Kirjoituksia: 276
  Vastauksia: 375

  Alicanten poliisi sai hätäkutsun lauantai yönä mieheltä jonka WC:ssä oli python käärme. Puolitoistametrinen (!) käärme oli kiemurrellut wc:hen istuimen kautta toisesta asunnosta käsin ja oli kuin uitettu … käärme.

  Poliisi sai koulutustaan vastaavan tehtävän ja paikalle saavuttuaan eliminoivat käärmeen suurella veitsellä jonka he teippasivat luudanvarteen.

  Poliisi päätteli ettei python ollut kuitenkaan miehestä peräisin, vaan aiva jostain muualta, mutta mistä on vieläkin epäselvää. On mahdollista että pythonista oli yritetty päästä eroon vetämällä se vessasta alas tai että python oli itse paennut tarraariostaan ja hakeutunut pythonille ominaiseen kosteaan paikkaan joka tässä tapauksessa oli asunnon WC josta se taas oli ”sukeltanut” etsiäkseen ulospääsyä jonka se löysikin tämän miehen asunnon kohdalla.

  Mies parka, mennä vessaan ja nähdä python nostaessaan wc:n kannen !

  Tapaus on totta ja lisää aiheesta täältä ja tänään: http://www.elmundo.es.

  LINKKI

  sroso
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.01.2009
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 11

  kyllä siinä vois vähän aikaa miettiä pyllistääkö vai ei:D

  LINKKI

  flhx
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.01.2008
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 18

  Ilmeisesti paikalle oli kutsuttu Policia Local koska oli käytetty veistä. Mikäli Guardia Civil olisi tullut niin python olisi ammuttu ja sen jälkeen sen viereen olisi aseteltu veitsi jotta Guardia olisi voinut sanoa pythonin yrittäneen puukottaa ja se oli jouduttu ampumaan itsepuolustukseksi.

  Kas kun eivät kutsuneet ketään käärmeistä tietävää paikalle, eihän tuota nyt olisi tarvinut hylkyyn pistää, olisi sen voinut elävänäkin poistaa asunnosta.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.