Pyreneitten ylitys?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  marjamatkalla
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 26.10.2008
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 7

  Olemme ajelemassa asuntoautolla Valenciaa kohti keväällä. Kumpi reiteistä on miellyttävämpi ja turvallisempi ajella, Pau – Tarragona vai Tarbes – Tarragona. Onko muita vaihtoehtoja?
  Rantojen serpentiinejä on tullut ajeltua aikaisemmilla matkoilla, joten suorempaa ja tasaisempaa reittiä kaivataan, mutta yli Pyreneitten kuitenkin. Paluureittinä on ajateltu Andorra – Toulouse tietä.

  LINKKI

  rmkven48
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.07.2009
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 54

  No, vähän se on vaikea toiselle selvää ohjetta antaa. Mä menisin Pau-reittiä selvyyden takia, mutta kun olen kuullut toistakin väitettävän. Musta ne on semmosta mongertamista melkein kaikki. Onhan siellä katsottavaa jos ei kellosta välitä.

  LINKKI

  reissu-lassi
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 15.12.2008
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 120

  Olemme käyneet kolme kertaa Andorrassa ja ajaneet yli Espanjasta Ranskaan ja päinvastoin. Ensimmäisellä kerralla siinä oli toki oma viehätyksensä, mutta viime aikoina olen kuullut Andorran teiden ruuhkautuneen pahan kerran. Omasta viime visiitistä on jo kolme vuotta.
  Toisaalta liikenteen mateleminen ei teitä ehkä haittaa, jos olette liikkeellä asuntoautolla…;-)

  Me olemme yrittäneet rajan neljästä eri kohdasta. Omasta mielestäni viehättävintä seutua tuli nähdyksi, kun teimme rajanylityksen – tai pikemminkin alituksen – Bielsan tunnelin kautta. Se lienee teilläkin suunnitelmissa: Bielsa ja Ainsa ovat lähimmät paikat Espanjan puolella sekä Saint-Lary-Soulan Ranskan puolella.

  Ranskan puolen hienoimmat maisemat näkee ajaessa. Espanjassa kannattaa harkita yöpymistä rajan tuntumassa. Ordesan, Benasquen ja Chistaun laaksot ovat aivan upeita keskellä Posets-Maladetan sekä Ordesan ja Monte Perdidon luonnonpuistoja. Hienoa seutua kertakaikkiaan!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.