PULINABOXI 73

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 73

Esillä 15 viestiä, 16 - 30 (kaikkiaan 78)
  • Julkaisija
    Viestit
  • LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Suoratukka
    Suoratukka Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 17.10.2006
    Kirjoituksia: 112
    Vastauksia: 1765

    Onnea kisan voittajalle! Ja kakkoselle. 🙂

    Kissi on sitä mieltä, että nyt maate. Ja kukas minä
    olen kissille hanttiin pistämään. Se suoritti jo iltapesun
    tossa koneen vieressä. Ja nyt kehrää. Hurr hurrr

    Huomenna onkin noustava ylös. Mies on haettava satamasta.

    Höv ööd. Kukkujat jatkakaa. 😉

    ps. eikö se voittaja vielä selvinnytkään 😕 😕

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Johan Toki
    Johan Toki Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 10.07.2006
    Kirjoituksia: 86
    Vastauksia: 1851

    Voiko sitä harrastaa veneessä eikä vaan rannalla (hiekka karisee hampaissa – yak)… 🙂

    No mutta jännitys jää elämään mitä neiti Tokela dokaakaan tuossa ensikuun lopussa alkavassa uudessa sarjassa – HUI 🙂

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä turboman1
    turboman1 Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 14.01.2008
    Kirjoituksia: 16
    Vastauksia: 179

    Tuossapa oiva alkudrinkki, ruokajuoma ja jälkiruokadrinkki… 🙂

    — Lemoncello —

    INGREDIENTES:

    1 litro de alcohol puro (o absoluto; se compra en farmacias)
    1/2 kilo de azúcar
    1 litro de agua
    12 limones (solo se usa la parte amarilla de la piel, intentando incluir el mínimo posible de lo blanco).
    PREPARACIÓN:
    Poner la piel de los limones en un botellón con el alcohol durante una o dos semanas. Mas vale que dicho botellón cierre bien, si no acabaremos con una bebida apta para niños. Y no queremos eso, ¿verdad? El tiempo es variable porque depende de yoqueseque, el caso es que la piel tiene que ponerse blanca y el alcohol amarillento. Luego hay que hacer un sirope: se poner a hervir un litro de agua y se le añade medio kilo de azúcar, y luego se remueve hasta que tenga consistencia de jarabe. Se deja enfriar (no del todo, con que este tibio basta), se añade el alcohol al sirope, se mezcla bien y se deja enfriar del todo. Hay que buscarse botellitas pequeñas y medio guapas para guardarlo en el congelador, y servir helado. No se congela, claro. La cantidad de alcohol debería daros una pista de por que. Tiene que estar en reposo como mínimo una semana, y se sirve directo del congelador.

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Johan Toki
    Johan Toki Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 10.07.2006
    Kirjoituksia: 86
    Vastauksia: 1851

    Enhän mä pääse mihinkään lukemaan ja nukkumaan! Nauran vedet silmissä! 🙂

    Ensinnäkin kiitos jo palstalle tulleista lisäohjeista (extra kiitos tuiskulle), mutta kun kisa kiristyy, sillä tämä skaba yritetään vottaa jopa oveluudella!

    Meilini on tungettu täyteen hyviä ohjeita kuvien kera ja näin siis yritetty tavallaan vilunkia, eli oikopolkua – vai mitä?

    Ei kai nyt sentään suoranaista doupinkia pelkillä pullojen kuvilla epäillä, enkä suoranaista testiä uskalla edes haikailla – joten eiköhän jätetä kisa vaan edelleen avoimeksi, ainakin siksi aikaa kun puolueeton ratkaisu keksitään – hek…

    Juu, ei se kuulkaa aina ole niin pahuksen helppoa täällä arskarannikollakaan – huokaus… 😉

    Taidanpa tempaista lasillisen raakaa kraanavettä! 8)

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Elämästä utelias
    Elämästä utelias Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 20.07.2007
    Kirjoituksia: 44
    Vastauksia: 1076

    Ensin päärynäsiideriä lasillinen ja siihen tilkka Xante 😉 Se onkin hyvää mutta ah niin petollista .

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä tuisku
    tuisku Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 14.11.2007
    Kirjoituksia: 31
    Vastauksia: 1697

    loytyy myos ”kuivempi”versio ja huom.valmistaja =Limsa.
    ei muuta kuin Limsaa lasissa,hah,hah.

    http://www.esago.com/2005/DISTRIBUCION/LICOR/LIMSA/LICOR_Mallorca_02_Hierbas_Mallorca.htm

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä turboman1
    turboman1 Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 14.01.2008
    Kirjoituksia: 16
    Vastauksia: 179

    …mutta en suosittele savolaismallista soutuvenettä, siitä tulee tikkuja persiiseeseen… 🙂

    Mites olis tuollainen ”vene”? Olis ainakin jännää…ja kenties tuttu paikka! (Minä en tarvinnut maasturia piipahtaessani moikkaamassa American Staria…)

    Sitä paitsi olen sitä mieltä, että s….on parempaa avoautossa – ei jää edes korkokenkien jälkiä kattoon (kunhan muistaa laskea hou… öh katon alas!) 🙂

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Elämästä utelias
    Elämästä utelias Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 20.07.2007
    Kirjoituksia: 44
    Vastauksia: 1076

    Kova on aallokko 😉

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Johan Toki
    Johan Toki Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 10.07.2006
    Kirjoituksia: 86
    Vastauksia: 1851

    Nuo on jo niin hauskoja, että hylätäänkö suoraan meiliini tulleet putelit ja jatketaanko kisaa vain näin julkisesti – kuinka siis suhtaudumme pimeisiin pulloihin? 8)

    Ja nauran edelleen, mutta hymy saattaa kyllä vielä hyytyä kun SE OIKEA Tokela drinksu sitten löytyy – HUI

    Elämä on… 🙂

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä turboman1
    turboman1 Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 14.01.2008
    Kirjoituksia: 16
    Vastauksia: 179

    Jotta tuo Lemoncello-resepti vaikuttaisi parhaalla mahdollisella tavalla Tokelaan, niin muuttaisin sitä seuraavalla tavalla:

    Ainesmäärät samat, mutta:

    a) sokeri sekoitetaan suoraan pirtuun
    b) nautitaan 8 cl:n annoksina
    c) jos maku tuntuu liian raisulta, niin puraistaan sitruunaa perään
    d) jätetään tuo vesi seuraavaksi aamuksi…. 🙂

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Johan Toki
    Johan Toki Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 10.07.2006
    Kirjoituksia: 86
    Vastauksia: 1851

    Hui,

    Kuulostaa aika heviltä tuo, varsinkin se pirtu… 🙂 Mutta ei se mitään, kenttä on vielä vapaa… 😉

    Nyt kyllä temmon vaan sitä ihan juomakelpoista espanjalaista vettä kraanasta, eli jatkakaa hyvän makuisten juttujen mietintää – me tulemme vielä testaamaan noita miehistöni kera – ainakin Espanjan ympäristössä… 🙂

    Kauniita unia kaikille! 8)

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Matkamies
    Matkamies Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 15.06.2007
    Kirjoituksia: 5
    Vastauksia: 220

    Minun suosikkidrinkkini on ”Mustekalacoctail”!

    Resepti: – 6 lonkeroa!

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Ukkeli
    Ukkeli Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 26.01.2008
    Kirjoituksia: 1
    Vastauksia: 78

    Sampanjaa sen olla pitää ja aitoa.

    Huomenta vaan kaikille sateisesta ja tuulisesta Espoosta.

    Asiasta viidenteen. Haluaisiko joku viime vuoden Olé-lehdet?

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä gemma
    gemma Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 03.02.2008
    Kirjoituksia: 0
    Vastauksia: 15

    Tokela on sitä veneen kantta kuurannut jo niin paljon, että on aika ottaa:

    ANKKURIT YLÖS

    7 cl Kuivaa cavaa
    1 cl Portviiniä
    1 cl Tummaa rommia
    1 tl Triple Secia

    Lasi: samppanjalasi
    Valmistus: Rakenna lasiin, jossa on valmiina koristeena appelsiinin kuoresta tehty kiehkura.

    Tuiskulle kiitos 43-vinkistä 🙂

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä blues
    blues Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 12.07.2006
    Kirjoituksia: 26
    Vastauksia: 1928

    Taatusti maistuisi Caipirinha lisattuna runsaalla maaralla tuoretta minttua? Siina sita on erotiikkaa eksotiikkaa ja iloista mielta. Jopa nain sadesaallakin.

Esillä 15 viestiä, 16 - 30 (kaikkiaan 78)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.