Uusimmat › Keskustelu › Yleistä › Yleiset pulinat › PULINABOXI 72
- Tämä aihe sisältää 91 vastaukset, 25 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 16 vuotta, 6 kuukautta sitten Old Chap toimesta.
- JulkaisijaArtikkelit
Vilperi avaa … jolleenkin silleen miten sattuu itsellesikin sopimaan ja pulinoissa on tauko.
Se on siinä sitten myös tämä päivä. Pulkassa silleen, että duunit tehty ja asiakas ilmaisi valmiin saatuaan tyytyväisyytensä. Se on muuten tärkeä asia tuo ihmisten kiittäminen.
Onnitteluja kyllä satelee aina, kun on merkkipäiviä tai muita tapahtumia. Mutta kuinka usein me unohdammekaan kiitokset pienten arkisten tapahtumien keskellä. Enkä nyt tarkoita sitä, että täällä entistä enempää pitäisi hehkuttaa joistakin meidän-kesken-tekemisistä, vaan muualla saamistamme pienistä palveluista.
Me syömme aika usein ulkona, oikeastaan enimmäkseen, kun se on täällä kivaa ja erittäin edullista. Eilen tulin taas sanoneeksi yhden lempikuppilan tytölle, että minä sitten tykkään hänen huomaavaisuudestaan – kiitos siitä. Hän sanoi minun sanoneen sen ennenkin ja minä sanoin, että ansaitsisit sen sanotuksi vieläkin useammin.
Arvatkaapa vain, miten mielellään hän palvelee meitä vieläkin paremmin vieläkin useammin. Erityisen mielellään siksi, että me huomaamme sen, niin uskon. Uskon siksi, että minäkin olen ihminen ja yhtä lailla kiitoksille perso.
Mitäs jos kiiteltäisiin huomenna ihan erikseen mahdollisimman monia – heti kun on pientäkin aihetta.
Minä kerroin jo nyt omasta puolestani, miten se vaikuttaa. Kerro sinä sitten, mitä omalla kohdallasi tapahtui kun kiität semmoista ihmistä, jolle et ole muutoin aikaisemmin ihan erityistä kiitosta antanut. Vaihdetaan kokemuksia, jookos.Jos joku sitten olisi vielä tietämätön siitä, miten kiitetään, niin vaikkapa näin:
Katso silmiin ja olet hetki hiljaa. Hymyile ja sano sitten KIITOS – GRACIAS – THANK YOU …Nyt on vaihdettu. 😉
Näkyy se sullakin olevan tuo ”matadorin ura” ohi. 🙂 Hurraaa! 😉
Näin me katsellaan taas toisiamme silmiin klasien kautta. Kiitos huomiostasi, olet tuolleen ihan paljon ihanampi kuin mikään prätkä.
Kiitos paljon OC. 🙂
Täällä kehrätään. 😉
No mulla on ihan oikeastikin tapana aika usein kiittää ihmisiä suoraan silmästä silmään, kysyä heiltä joskus sekin – onko kaikki hyvin?
Sen sijaan en ole muistanut viime aikoina juurikaan kiittää Teitä virtuaaliset ystäväni, joista jotkut kuuluvat myös ihan live lähipiiriini… 😉
Iso KIITOS ja halaus Teille kaikille, jotka olette jaksaneet vihata minua, tukea sekä kestää myös kiukutteluni – jotkut melkein jopa rakastaa… 🙂 Sellaista tämä elämä vain on, kun on eronnut sekä muuttanut uuteen maahan. Isoja sekä rajuja muutoksia, elää ne kaikki vain pitää. Luulin minäkin olevani vielä vahvempi ja kovempi, mutta kyllä se elämä vaan opettaa.
En välttämättä olisi vuosi sitten edes osannut kuvitella, mitä kaikkea olen saanut kokea tämän vuoden aikana, mutta tärkeinpänä asiana – KOKEMUSTA, sitä on karttunut.
Sinnikkyyttä, ystävyyttä ja uskoa toisiinne! Sitä toivon kaikille tänään, kun olen asunut tasan vuoden aurinkorannikolla! 🙂 Rannikko on muuten aika viidakko elää kuitenkin…
Kaikia taitoja tarvitaan pärjätäkseen täällä, mutta on meillä kuitenkin euroopan paras ilmasto! 😉
Juhlani kunniaksi taidan syödä pari palaa ruisleipää! 8)
Hurraa vuosipäivällesi ja kestävyydellesi
näissä elämän vellovissa vesissä. 🙂Skoolan sulle — haen birran! 😉
(kreikkalaisten juhlajuoma nääs – vaik’en ookkaan kreikkalainen)
Kiitos suoris ja vastaan tapojeni mukaan kippistämällä Pacharanilla… 🙂
Oikeastaan olisi hyvä julkistaa kilpailu nyt näin uuden vuoden kunniaksi – Espanjassa!
Mikä Tokelan uudeksi kippistelyjuomaksi, uudistua kun aina pitää kuitenkin – huokaus… 😉
Paras ehdotus palkitaan tulevissa ruokapaikka tarinoissa kuvan sekä runsaan suosion kera! 🙂
Ja hei, nyt jotain kunnolla omaperäistä suoraan peliin, sillä röökikin on vaihtunut jo tikkariin – apua! 8)
Joko siitäkin on vuosi kulunut enkä minä ole päivääkään vanhempi
– vaan joo, ehkä kuluneempi sitten.Uudeksi suosikkijuomaksi (mikäli sofistikoitu pacharán ei todellakaan enää maistu) ehdottaisin sitten jotakin muuta tyylikästä. Eräällä Portugaliin kuuluvalla saarella semmoista tuotetaankin. Kokeilepa Madeiran melkoisia viinejä, joista saatat löytää omasi. Äläkä niihin vertaa Jerezin sherryjä, vaikka kuinka sanoisivat Espanjassakin olevan hyviä vastineita – liian helppoa ihmiselle, joka haluaa erottautua joukosta. Älä myöskään portviinejä, vaan … Madeiraa!
Mikäli sitten ravintola sitä vaatiessasi sanoo ettei ole, niin toki tiedät mitä tokaiset: Hakekaa!
kokaise 43+seven up,ja jos vahvempaa kaipaat tilkka ”kirkasta sinne sekaan.
Hyviä ehdotuksia ja tuo Madeira ei ole paha… Hmmm ja kokemusta loppu tokaisustakin on, kun ensin olimme syöneet taannoin koko ravintolan ruoat ja lopuksi dokasimme jopa kaikki kokinkin viinit – mutta onhan siitäkin jo aikaa… 🙂
Calvados? 8)
Kaipaan silti vielä lisää ehdotuksiä ja Tuisku, se ei saa olla makea, mutta ei hapankaan – muuten ihan kiva ehdotus… 🙂
tuisku kirjoitti:kokaise 43+seven up …
Muistanemme miten kerrottiin käyneen,
kun hän oli wäkeviä maistellut.
Syntyi legenda Johan T. Kastajasta.Ja nyt sitten pystyyn seitsemän kääpiötä … 🙂 🙂 🙂
Tuli mullekin mieleen, mutta hyvät perustelut poistivat.
Liittyy petanque-peliin, on väkevää ja kaiken lisäksi – RANSKALAISTA!Ei KOSKAAN enää Calvadosta, vaikka kuinka hyvä ystäväni Jörn Donner perehdytti minut sen saloihin… 🙂
Lisää ehdotuksia kiitos… 8)
… mikä hänen nimensä nyt olikaan? Sano terveisiä.
Äläkä enää nipottele, sen kuin julistat mut oitis voittajaksi tuolla Madeiran kuululla nektarilla.
Tällainen syntyi meillä kun piti ennen tänne lähtöä tyhjennellä baarikaappia:
4 cl Absolut ( mandarin) Vodka
2 cl Banaanilikööriä
Jäätä
Täytä lasi Fantalla ( appelsiini )
koristeeksi vaikka appelsiinin siivuJa sen nimi ? En ole vielä keksinyt…
- JulkaisijaArtikkelit
Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.