PULINABOXI 71

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 71

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 81)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 232
  Vastauksia: 2467

  Photobucket

  Tää mun metsästyskaveri on kakarasta lähtien ollut hullu saunomaan.

  LINKKI

  Willi
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.01.2007
  Kirjoituksia: 28
  Vastauksia: 792

  Tuo sun metsästys kaveri on niin komian näköinen että jotta 🙂 Varsin minun mieleen oleva boxin avaus.

  Ja sitten purkautuminen. Sai olla ensimmäinen ja viimeinen kerta kun meen polttareihin ja varsinkaan ajamaan Jaeniin. Ei kiitos enää.

  LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 232
  Vastauksia: 2467

  Tätä avausta kun ei oltu suunniteltu, niin joku kuva-aihe piti keksiä ja kun on katsellut näitä vakituiseen kirjoittajien kuvia, niin aika monessa on koira mukana ja muutenkin näyttää monilla olevan koiruus elämässä tärkeä.:)
  Noita polttareita ei siihen maailman aikaan tunnettu kun me tuon paremman puoliskon kanssa naimisiin mentiin, mutta edellinen ilta ystäväporukassa kyllä jatkui niin myöhään, että kanssaeläjä oli koko aamun puoli tuntia myöhässä ja vasta maistraattiin saavuttaessa oltiin melkein aikataulussa! 🙂

  LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 232
  Vastauksia: 2467

  mimmeli täällä iltoja toivottelee,
  sydän kaukomaankaihosta kallellaan,
  ”oi, miks ei saavu noutamaa , tuo prinssi uljas…”
  kun ei tässä muutenkaan näy matkaan pääsevän…., voi tätä ainaista jotakin ….

  veis jonnekin täältä kylmästä ,.. ja vaikka aamun tullen sitten jättäis sinne…;)
  Että minä en kestä näitä kylmiä,:(

  Pizza uunissa : 2,5 dl vettä
  suolaa
  sokeria
  öljyä
  vehnäjauhoja
  täyte: pizzasuilaketta kinkusta , sipuli (iso) , valkosipulia (onnellisesti omassa penkissä kasvaneita) , persikanpuolikkaita siivuina, tomaattia , aurajuustoa, juustoa , ja nyt tulee uunista taivaallinen tuoksu!!!!

  Olen ehdottomasti samaa mieltä , kuin entinen työkaveri Kuubasta palattuaan sanoi , että näillä leveysasteilla asuminen pitäisi lailla kieltää,
  palelee sisälläkin, vaikka mittari näyttää sisällä yli 20 astetta,

  hyvää lauantai-illan jatkoa , uunin paistamat kohta valmiina….:)

  LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 232
  Vastauksia: 2467

  🙂 Mihinkäs se hiiva oli unohtunut taikinasta? 🙂
  Taitaa tosiaan joutua kärvistelemään täällä suomessa kymmenkunta kuukautta ennenkuin voi alkaa suunnittelemaan reissua etelän maille. Mun pitäisi runoasi mukaillen varmaan kysyä sitten: ”oi, miks ei saavu noutamaan , tuo prinsessa kaunokainen…” 🙂

  LINKKI

  ronkeli
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.01.2007
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 809

  Hoi Mimmeli, miten saat valkosipulin kasvamaan siellä? Laitatko kaupasta ostamasi tavallisen valkosipulin kynnen maahan? Vai onko erikseen kylvövalkosipuleita?

  Ja mitäs Vilperi nyt unelmoi?..

  LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 232
  Vastauksia: 2467

  Mä olen kymmenkunta vuotta kasvattanut valkkaria ja se on helppo tapaus: Syksyllä kynnet vahvaan maahan ja kesän huolehtii rikkaruohojen poistosta, niin homma on siinä. Myös se hyväpuoli on, että se kun ensimmäisenä nostaa nokkansa ylös niin heti loppukeväästä saat varsia ruuan ja salaatin lisukkeeksi.
  🙂 Saan mä mun vaimonikin mukaan unelmoida, mutta en koskea. 🙂

  LINKKI

  Marjukka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.08.2006
  Kirjoituksia: 13
  Vastauksia: 361

  Kyllä sinäkin olisit jo loman ansainnut…lähde matkaan ensikuussa…katsomaan ihanaa Espanjan kevättä.

  Nää pakkasetkin menee tässä suitsait, kun tietää pääsevänsä moneksi viikoksi uusiin ympyröihin.
  Aion rohkaista hurjan luontoni ja vuokraan auton…ellen mene puihin.

  Täällä Suomessa olen ajellut sen verran isolla autolla, että pienen vuokra-auton parkkeeraan, vaikka taskuun 😉

  Lennotkaan eivät ole sikakalliita keväällä. Mun lennot maksoivat 328/5vkoa. Tosin koiran lennot tulevat maksamaan 160e. Aika kallista, mutta elämä on…ja ilman murua en voi olla noin pitkää aikaa.

  Tulipas vesi kielelle pizzaohjeesta…melkein tunsin valkosipulin tuoksun leijuvan tännepäin.

  Itse teen useimmiten tonnikalapizzaa…höysteenä vaikka mitä…ananasta…oliiveja…aurajuustoa…tomaatteja…katkarapuja…niin ja sitä tonnikalaa…vedessä. Päälle paksu kerros juustoraastetta.

  Eikä sitten mihinkään valmiiseen pohjaan, vaan omilla pikkukätösillä tehtyyn taikinaan…ja pellillinen, kun kerran tekemään ryhtyy.

  Nyt pitää kieltäytyä herkuista, että mahtuu koneeseen ja ettei turvavyö lopu kesken.

  Vilperin hirvipaisti oli niin suussasulavan näköistä, että sitäkin joutui kuolaamaan…oli kuvat ja kaikki.

  LINKKI

  Old Chap
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 106
  Vastauksia: 2386
  Tuolla kirjoitti:

  Tässä pulinaboksissa haluaisin panna terkkuja Old Chapille sinne maapallon toiselle puolelle, Thaimaaseen.
  Nyt on tilanne se, että kukaan ei sieltä sinun Fuengirolan kodin ikkunoista seuraa, onko meillä pyykit kuivumassa tai mitä me muuten touhutaan.
  Miten lie sen hienon muuttohaukan pesinnän kanssa siellä sinun parvekkeella. Onko se pesä vielä paikallaan? Naapuriisi on valmistunut hieno kerrostalo ja ympäristöä on rakennettu niin, että tasokkuus on kasvanut todella hienosti.
  Mutta se tärkein asia on tietysti sinun oma tilanne, häät ja kaikki hienot asiat. Tässä tulee onnittelut pikkuisen myöhässä mutta sitä enemmän sydämestä.
  Tiedän, että olet Joulupukin hyvä kaveri. Fugen kansainvälisillä päivillä 1.- 4. toukokuuta Joulupukki on taas paikalla tuomassa ”love and peace” ja muita hyviä juttuja ihmisille.
  Ei muuta kun terkkuja sinne Thaimaaseen Sinulle ja vaimollesi.

  Taustoja tuntemattomille on ehkä hyvä aluksi kertoa, että meillä Aristoteleen kanssa ovat espanjankotimme näköyhteydessä korkeiden kerrostalojen huipuilla niin, että voin katsastaa oman työhuoneeni ikkunasta heidän apukeittiönsä ulkopuolelle kuivumaan ripustellut pyykit. Joskus sitten olen Tuulaelle lähettänyt meilin, että ota jo ihmeessä ne kuivuneet puhtoiset pois sieltä liehumasta.

  Tuulihaukka (falco tinnunculus) on puolestaan tullut munimaan mun parvekekompleksini betoniseen kukkalaatikkoon jo kolmena keväänä perättäin ja tänäkin vuonna uskon sen toistuvan.

  Ensin tulevat munat ja sitten syntyvät tiput …

  Ja kun olen jutellut tipusille päivittäin vauvasta alkaen osallistuen myöhemmin myös ruokintaan (lihasta ne tykkää), niin väkisinhän ne linnut kanssani kesyyntyvät niin, etteivät enää pelkää. Epäilen lisäksi, että poikueesta aina joku on se, joka tulee seuraavana keväänä pesimään päätellen siitä, että toinen vanhemmista on ollut toisesta vuodesta alkaen rohkea ja tuijottelee mua kuin vanhaa tuttua.

  Tässä vielä juttutuokio pian poislentävän poikasen kanssa keväällä 2006 – ja ihan totta, tuo rohkein niistä peräti kujerteli takaisin kuin jutellen, että semmoisiakin kumppaneita on siellä Espanjassa.

  Ja sitten takaisin nykyarkeen.

  Joo, kivaa vain että alue kohentuu entisestään. Muutos on ollut melkoinen viimeisten kymmenen vuoden kuluessa, jolloin olen siellä ollut. Ja kesäkuussa tulemme jälleen paikalle, kun nyt siellä vuoden verran kotiamme vuokrannut mukava perhe (tuttuja orkkisoppalaisille) on lentänyt takaisin Suomeen. Ehtivät kuitenkin hyvin sitä ennen nähdä lintumaailman ihmeet ja Aristoteleen nimettömätkin roikkumassa siellä pyykkinarullanne.

  Joulupukista täytyy vielä sanoa, että tuskin olisi ukko voinut soveliaampaa sanansaattajaa aatteilleen saada kuin Aristoteles, joka on harvinaisen hyvä ihminen ja ahkeroi kokonaisen kansakunnan tunnettuuden ja myönteisen maineen hyväksi siinä samalla, kun levittää niitä Joulupukin kirjeitä omiksi ansioikseen.

  Kaipuuta … ajoittain kaipaan Espanjaan kovastikin, mutta toisaalta mulla on täällä taikamaassa niin paljon hyvää ympärilläni, että ikävää ei helposti pääse syntymään. Parasta tietenkin se, että kykenen elämään mitä parhain mukavuuksin vierihoidossa semmoisen ihmisen kanssa, jolla on hyvä sydän.

  Kiitos terkuista tänne ja vähintään saman verran meiltä molemmilta sinne. Teille molemmille, mutta toki myös muille mukaville ihmisille, joista toivottavasti tapaamme mahdollisimman monet sitten taas. Niin tahtoisin.

  Aamu etenee täällä jo hyvää vauhtia ja kohta iskeydyn kiinni työni rippeisiin. Tänään tulee valmista ja sitten huilataan – joskin tehdään kaikenmoista muutakin. Hyvillä mielin tuommoisten lämpöisten terveisten saattelemana. Oli siis mieluista luettavaa – love and peace!

  Hyvien ihmisten ystävä – OC

  LINKKI

  Jahu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.08.2006
  Kirjoituksia: 49
  Vastauksia: 1073
  Willi kirjoitti:

  Tuo sun metsästys kaveri on niin komian näköinen että jotta 🙂 Varsin minun mieleen oleva boxin avaus.

  Ja sitten purkautuminen. Sai olla ensimmäinen ja viimeinen kerta kun meen polttareihin ja varsinkaan ajamaan Jaeniin. Ei kiitos enää.

  ” Yhdyn” Willin }:) mielipiteeseen avauksen karvaturrista , mukavia koirat on juuri tuon ikäisinä 🙂

  Isommiksi kasvatessa niiden vaatimukset kasvavat , kuten isännän/emännän vastuu 😕

  Mites Willi polttareihin joudut ?
  Eikai vain ollut ”omat” :O ?

  Millois ne synttärit pippalot pidät vai piditkö jo kaikessa hiljaisuudessa ?

  LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 232
  Vastauksia: 2467

  Kun meidän perheessä noita eri rotuja on ollut melkein 50 vuotta, niin niiden koulutus on tullut aika keskeiseksi varsinkin kun kerrostalossa on asunut yli 20v. Pentuna kun koulutuksen aloittaa ja ei toista niitä virheitä mitä joskus on tullut tehtyä, niin nämä mun pari viimeistä pystykorvaa ovat olleet loistavia rotunsa edustajia, mutta täytyy antaa myös tunnustus itse rodulle joka omalla älykkyydellään mahdollistaa ”helpon” koulutuksen. Pientä piruilua sekaan: Mä kasvatin osaltani noita mun tyttäriäni saman kaavan mukaan kuin koiria ja tällä hetkellä lopputulos näiden teini-iässä ollessaan on aika hyvä! 🙂

  LINKKI

  Old Chap
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 106
  Vastauksia: 2386

  Isä poikkesi poikansa huoneeseen ja hämmästyi huomatessaan sen siistiksi, sängyn olevan sijattu ja kaikkien tavaroiden huolellisesti paikoillaan.

  Sitten hän näki kirjekuoren pojan tyynyllä. Sen päälle oli kirjoitettu siistillä käsialalla ’Isälle’.  
  Pahoin ennakkoaavistuksin hän avasi kuoren ja alkoi lukea:  

  Rakas isä,  

  Kirjoitan tätä suurella katumuksella ja surulla. Jouduin karkaamaan naimisiin uuden tyttöystäväni kanssa välttääkseni vaikeat kiistakeskustelut sinun ja äidin kanssa.

  Leena on suuri intohimoni ja hän on aivan ihana. Tiedän kuitenkin, että te ette olisi häntä hyväksyneet kaikkien lävistysten, tatuointien ja niukkojen nahkavaatteiden. Tai myöskään siksi, että hän on niin paljon vanhempi kuin minä. Mutta karkaamiseni ei tapahtunut ainoastaan intohimon vuoksi vaan myös siksi, että hän on raskaana.

  Leena sanoo, että meistä tulee tosi onnellisia. Hänellä on pieni asuntovaunu metsässä, missä elää ihan sovinnollinen joukko muitakin ja läjäpäin polttopuita, tarpeeksi koko talveksi. Meillä on myös yhteinen unelma saada vielä paljon lisää lapsia. Leena on avannut silmäni kohtaamaan todellisuuden siitä, että marijuana ei todellakaan vahingoita ketään.

  Me kasvatamme sitä ja käytämme ruohoa kauppatavarana saadaksemme ostettua muilta kommuunimme ihmisiltä niin paljon ekstasia kuin haluamme.  Ja me rukoilemme yhdessä, että tiedemiehet pian keksisivät lääkkeen AIDSiin, jotta Leena parantuisi. Hän on saanut sen tartunnan aivan vahingossa.

  Äläkä huolehdi turhista isä, minähän olen jo 16-vuotias ja tiedän kyllä, miten huolehtia itsestäni.
  Tietysti tulen vielä joskus takaisin, ainakin vierailemaan luonanne, jotta opitte tuntemaan kaikki lapsenlapsenne.

  Poikasi Ville

  P.S.

  Isä, mikään ylläolevasta ei oikeastaan ole totta. Olen Tommin luona. Halusin vain muistuttaa, että elämässä on pahempiakin asioita kuin surkea koulutodistus, joka on kirjoituspöytäni vasemmanpuoleisessa laatikossa. Rakastan teitä. Ilmoittele milloin minun olisi taas turvallista palata kotiin.

  LINKKI

  ronkeli
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.01.2007
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 809

  Hih, mikä helpotus 🙂

  (Nimim. ”Murkun äiti”)

  LINKKI

  ronkeli
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.01.2007
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 809

  OC:n tuulihaukka-farmi on hellyttävä 🙂 Jopa sensaatiomaisen jännä juttu!

  Minäkin pidän eläimistä. Paitsi en parasiiteista. Esim. pulun punkit ovat hengenvaarallisia.

  Esikoinen asuu jo poissa kotoa pienessä opiskelijakämpässä, jossa nyt sentään on parveke. Viime keväänä hän suitsutti, kuinka kivaa kun parvekkeella pesii pulu.

  Hyppäsin autoon, mukana ämpäri, klooria ja kumihanskat. Ajelin esikoisen luo, heitin pulun pesän munineen roskiin, putsasin parvekkeen kloorilla.

  Esikoisen mielestä liiottelin. Mutta mielestäni en, sillä ne punkit tai pulutäit OVAT uhka terveydelle.

  Ihan kammottaa katsoa, kun esim. Venetsiassa turistit antavat pulujen, noiden ”ilmarottien”, laskeutua käsivarsilleen tai jopa pään päälle.

  LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 232
  Vastauksia: 2467

  Heippa Ronkeli, valkosipulit istutan tavallisesta valkosipulista , siis puran sen ”nyytin” ja kynnen upotan maahan , syksyllä, ja siellä maassa se saa kärvistellä talven ja keväällä alkaa tunkea ”kaislaa” ylös, seuraavana syksynä se sitten on sellainen ”kynsinyytti” ja ei kun syömään !!! 🙂

  ”Hiivattihan”se unohtui tuosta teko-ohjeesta, ja pippurisekoitus ja pizzamauste, juu hyvää oli ….

  Kuulostaa ihanalta , kun edes jotkut pääsee lähtemään ja toteuttamaan unelmiaan,…!!!

  Jospa minäkin joskus,
  se mielessä on vain puurrettava eteenpäin, ehkäpä , ehkäpä ????………

  Vein perjantaina kirppikselle myytäväksi kaapissakutistuneita ja kierrätykseen saatuja, ikäväkyllä joillakin ostajakanditaateilla on paha tapa , kun tutkivat myynnissä olevia tuotteita, heittää ne lattialle tai muuten huonosti, jopa viedä väärään myyntipaikkaan, en ymmärrä moista , harmittaa ihmisten ilkeys!!! ;(

  pakkasta +-0, mutta ei kuitenkaan suvikeli, ja pilvistä, mistä noita pilviä sitten piisaakaan ???

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 81)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.