PULINABOXI 21

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 21

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 92)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Old Chap
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 106
  Vastauksia: 2386

  Se on siis ventti (21). Avasin uuden boxin huomatessani oman uusimman viestini vilahtaneen edellisessä tiuboxissa (20) jo jatkosivulle.

  Uusille hämmästelijöille tiedoksi, että tässä osiossa saat pulista mistä tahansa aiheesta maan ja taivaan väliltä, mitä tahansa, miten tahansa, mutta mieluummin hyvillä mielin.

  Edellisen pulinaboxin päätteeksi ”Suoratukka” kaipasi hetken hiljaa olleita ystäviämme ja minä heti perään toitotin mukaan myös aivan uusia. Joten nyt, eikun rekisteröidyt ja kirjoitat!

  ———————-

  Siis kaikki vanhastaan tutut taas mukaan ja miksipä et tänään sinäkin – joka yleensä vain lueskelet. Jos et ole vielä rekisteröitynyt Orkkiin, niin tee se nyt samantien ja jätä tänne lyhyt elonmerkki itsestäsi!

  Joten miksipä et – tänään, vanhat ja uudet pulisijat – kirjoita jotakin nyt, viikonlopun kunniaksi:
  Napsauta ”vastaa”-painiketta ja ilmaise olemassaolosi. Hei, jos ei muuten, niin ainakin vaikkapa huvin vuoksi!

  Hyvää ja kaunista viikonloppua itse kullekin. OC

  LINKKI

  don Markku
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.11.2006
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 58

  Heitit OC hansikkaan kasvoille ja cavallerona siihen on pakko vastata! Olet useimmiten suorastaan piikki lihassa ja hammaslääkärini kiittää sinua, kuten monia muitakin forumeille kirjoittajia! Mille, Ronkeli yms. provokaattorit onnistuvat saamaan usein, liian usein purukaluston kirskumaan, sillä olen juuri näillä tantereilla kuvailtu turistin törttö. Tulen sinne Pacosiin lomille, en osaa espanjaa kuin ne muutamat sanat ja lauseet, minulla on omat suomalaiset, huonot tavat ja olen luonteeltani pikkumainen, kateellinen ja herkkänahkainen. Toki kustannuksellani saa laskea leikkiä, mutta ainoastaan minä. Olen äkkipikainen ja pitkävihainen.

  Toisaalta valehtelen sujuvasti milloin se tuntuu paremmalta ja varsinkin kirjoittaessani rakkaasta aiheesta, itsestäni, alkaa teksti elää omaa elämäänsä.

  Kiitoksella otan kutsun vastaan näille elämää suuremmille estradeille ja koetan itsekin pitää pienen pilkkeen silmässä – käsi nyrkissä, mutta taskussa. 😉

  LINKKI

  Jahu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.08.2006
  Kirjoituksia: 49
  Vastauksia: 1073

  Tänä keväänä nämä boxit ovat täyttyneet vauhdilla – lieneekö syynä ”kevät-hyrinä” (hormonit , puheripuli tms.. ) 😀 ..

  Sarjakuva sinkkumiehen tosielämästä , siinä on jotain tuttua :O

  http://kvantti.tky.fi/in/1.shtml

  LINKKI

  mille
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.07.2006
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 632

  Enhän miä minään palkattuna provokaattorina kirjoittele, ihan vain tyhmyyttäni laskettelen sanoja peräkkäin.. Oletko Markku nähnyt siellä Hollolassa Holopaisen Esan talleja? On Suomen parhaimpia hevosmiehiä, kuten minäkin. Tosin itse olen vaan virtuaalimielessä, radalla ja livenä radan ulkopuolella maksumiehenä. Tähän kohtaan, ja jo ennenkin, pitäis kait laittaa niitä hymiöitä. No, joku päivä tutkin mistä niitä saa ostaa.

  Edelliset pelivihjeet ei ihan osunu kohdalleen, mutta koittakaapa keskiviikkona numero 6 Vermossa:

  http://www.hippos.fi/hippos/ohjelmatiedot/h040410.php

  Pelata voi jopa Thaimaasta asti osoitteessa http://www.fintoto.fi

  LINKKI

  don Markku
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.11.2006
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 58

  Minun ainoat tutut hevoset on tuossa kuvassa, kaikki 184 kpl. Holopaisen nimen kyllä tiedän.

  Kävin jokin aika sitten elämäni ensimmäisen kerran raveissa, olisiko ollut 35 v sitten. Enomiehen (hän on innokas totoaja) kehotuksesta etsin listalta ns. varman hevosen ja laitoin 2 mk voittajalle. Ettei nyt ensimmäisellä kerralla häviä ja koko rahapussi tyhjene ja pääsee kuitenkin pelaamisen makuun.

  Hevonen oli suomenhevonen nimeltään Lantti, eli vihje ja enne oli mitä suurin! Lantti voitti aivan ylivoimaiseen tyyliin, jos ei nyt suoran mitalla, niin melkein ja iloisena 1.2 kertoimen tuottamasta omaisuusmassasta lähdin lunastamaan voittoani. Hieman ennen luukkua kuulutettiin, että Lantti oli hylätty epäpuhtaan juoksun takia. Lähdin siitä paikasta pois, enkä ole sen koommin edes Urheiluruudusta hevosurheilua katsonut. Koko senhetkinen omaisuuteni huijattiin minulta.

  Jostain syystä, siitä lähtien on metwursti maistunut kumman hyvälle…

  LINKKI

  mille
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.07.2006
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 632

  Metwursti on hyvää, liekö heppa nimeltä Matukka saanut nimeensä innoituksen meetwurstista….eipä sen väliä kun juoksi omistajalleen yli 330 000 euroa.

  LINKKI

  mille
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.07.2006
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 632

  Miä, ei murretta vaan vaan ns. Kymenlaakson hyvää puhekieltä taitava asuin yli 20 v Helsingissä. Ei se minusta stadilaista tehnyt. Mutta kysyjille vastasin aina, että jos johonkin haluan muuttaa, niin Helsingin eteläpuolelle. Nyt täällä orkissa on levinnyt tapa nimittää Fuengirolaa, Torremolinosta ja Benalmadenaa ”fugeksi” etc. Erityisesti suomalaisten kielitaidottomien työnhakijoiden taholta, jotka kenties kerran jos sitäkään ovat vierailleet (kännipäissän) ko. paikkakunnilla. Mitä helv..tämä on ? Stadi on stadi ja Hesa on Hesa, mutta fuge….mistä syvältä se on ?

  LINKKI

  Rontti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.01.2007
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 320

  Täällä Garrucha +20
  Pikku esittely lienee paikallaan.
  Garrucha on espanian pienin kaupunki pinta-ala 82km2
  asukkaita 05.noin 7000
  sijaitsee Almerian maakunnassa 85km Almeriasta Murcian suuntaan.

  Kaupunki on itsessään 300m leveä ja 3km pitkä.

  Miksi täällä? kuten jo ennen sanoin täällä ei ole Suomalaisia
  eli täällä om mustilaisen hyvä olla
  Naapureina ovat vera ja toisella puolen Mojacar
  Nyt on taas mentävä

  Ps.paras hevonen leivän päällä tai lenkkimakkarassa
  Kirjoitti Ystävänne Rontti!! 🙂

  LINKKI

  guanche
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.10.2006
  Kirjoituksia: 34
  Vastauksia: 708
  mille kirjoitti:

  Erityisesti suomalaisten kielitaidottomien työnhakijoiden taholta, jotka kenties kerran jos sitäkään ovat vierailleet (kännipäissän) ko. paikkakunnilla. Mitä helv..tämä on ? Stadi on stadi ja Hesa on Hesa

  No heh heh … Eihän Aurinkorannikolla, sen enempää kuin muissakaan turistirysissä, suomalaisturistit enää juurikaan kännipäissään pyöri. Viimeksi, kun kävin siellä, niin ainoat känniset suomalaiset katukuvassa olivat ne, jotka siellä talvehtivat, tai asuvat pysyvästi.
  Muuten… olet oikeassa siinä, että stadi on stadi, sen sijaan Hesa ei oo kyllä mitään… sellaista ei ole olemassakaan 🙂

  LINKKI

  Masa P
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.12.2006
  Kirjoituksia: 85
  Vastauksia: 746

  Ciau!

  Jo on aikoihin eletty! Liikenne Espanjassa Malaga-Granada-Valencia jne E-15 tietà Ranskaan pari päivää sitten oli varsin sävyisää! Ainoastaan yksi Audi ajoi kunnon ylivauhtia! Eipä oo ennen tuota kummaa nähnyt. Että ihan rajoituksen mukaan mennään!
  Ranskassa sama juttu. Aina Italian rajalle liikenne oli kohteliasta ja sävyisää. San Remon nurkilla tahti alkoi muuttua. Ohittaja ajoi metrin päähän, vaikka edessä jyrräsi rekka ohittamassa toista! Ja joka auto, teki samaa !
  Tahti senkuin paheni Firenze-Rooma välillä. Parhaimmillaan turvaväli oli 50cm-1m! Empä ole koskaan ennen nähnyt autoja niin tiheässä 100kmh:n vauhdissa! Onneksi pääsin pois rauhallisemmalle moottoritielle tuolta yhdestä Italian pääväylistä!
  Nyt kokoan itseäni vanhassa keskiaikaisessa Umbrian pääkaupungissa nimeltään Perugia. Ompahan tännnekin Apenniinien länsireunalle siunaantunut satakunta tuhatta sielua! Ja kirkkoja löytyy 32 kpl muurien ympäröimästä keskustasta.
  Täytyypä tästä lähteä Assisiin Fransiskaanimunkkien alkusijolle ja astua 1300-luvun rauhaan tuon liikennekokemuksen jälkeen. ( P.s kolme rekkkaa nurin matkan aikana )
  Terveiset orkkilaisille, eritoten talvinaapureille Benalmadenaan ja Fugeen!

  LINKKI

  Old Chap
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 106
  Vastauksia: 2386

  Mille sanoi muuten ääneen ”Fugesta” se, mikä on omaakin päätäni vaivannut. Joten oksentakaa pois minukin ylleni samoista sanoista samantien, jos tuommoisesta hermostutte.

  guanche kirjoitti:

  … stadi on stadi, sen sijaan Hesa ei oo kyllä mitään… sellaista ei ole olemassakaan 🙂

  Ja Stadi sitten isolla ässällä, kiitos. Hesa on kyllä olemassa joillekin – ja hesalaiset ovat niitä, jotka asuvat ”pääkaupunkiseudulla” jossakin periferiassa (vaikkapa Vantaalla) tai ovat kaukaa syvältä keskemmälle muuttaneita. Nämä hesalaiset sitten skujaavat himoihinsa kesän viikonloppuisin, jolloin Stadi on parhaimmillaan. Vain harva muuten kykenee mukautumaan hesalaisesta stadilaiseksi, paitsi nyt ainakin Ivanka (melkein).

  Sorry sit böndet, jos otti knubuun, mut ….

  Jyrki Lehtola skrivas tosin Iltiksessä 13.11.1999 meistä stadilaisista just’niin kuin snadisti hesalaistunut vain pystyy tuskaansa ilmaisemaan – ja mua naurattaa, etku niinhän se on!

  ”… Helsinki on täynnä stadin kundeja, joiden identiteetti on kiinni siitä, että ne ovat Stadin kundeja. Kun stadin kundit avaavat suunsa, ne kertovat, millaista on olla stadin kundi, stadin kundi, stadin kundi. Normaaliolosuhteissa tuollainen olisi puuduttavaa umpimielisyyttä, Helsingissä se on ”stadilaisuutta”.”

  Tsiigaa samantien, mitä on SLANGI

  LINKKI

  Johan Toki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2006
  Kirjoituksia: 86
  Vastauksia: 1851

  Olitte mukavasti aloittaneet uuden laatikon, arvoisat herrat – suosiota siitä! 🙂

  Mitä taas tulee edellisen laatikon lopun juttuihin niin omalta osaltani totean sen, etten ihan oikeasti jaksa aina kirjoittaa – suurimman osan iloksi ja muutaman suruksi ( siis etten jaksa kirjoittaa… ). Sitä vastoin luen kyllä edelleen hyvinkin mielelläni kaikki kirjoitukset ja usein niistä saan jopa voimia.

  Matkakertomuksen esim. Lanzarotelta lukisin hyvin mielelläni… 🙂

  Rontille vielä erikoismaininta, että muistaa olla kiltti lomalla ja hyvä rouvalle, tai tilaan sen öljyauton HKI – Vantaa kentälle… 😉

  Kyllä se vain niin on kuten olen usein toitottanut – ei maan päällisiä paratiiseja ole ja väkisinkin meinaa aina välillä hymy jäätyä huulille, on tämä elämä nykyisin sellaista.

  No ei auta itku markkinoilla, edes Fueringolassa – mutta onpahan hyvinkin itse tehty elämä.

  Mukavaa viikonloppua kaikille! 8)

  LINKKI

  Marina
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.08.2006
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 321
  johan kirjoitti:

  Kyllä se vain niin on kuten olen usein toitottanut – ei maan päällisiä paratiiseja ole ja väkisinkin meinaa aina välillä hymy jäätyä huulille, on tämä elämä nykyisin sellaista.

  No ei auta itku markkinoilla, edes Fueringolassa – mutta onpahan hyvinkin itse tehty elämä.

  Oikeassa olet! Uskon kuitenkin, että ajan mittaan viihdyt tässä itse tekemässäsi elämässä. Kaikki on vielä niin uutta ja perinpohjin muuttunutta. Uskoakseni olet selviytyjätyyppiä.

  Olen näinä päivinä muistellut omia elämänmuutoksiani, joista on kyllä muutama kymmenen vuotta aikaa. Välillä ei edes ruokakaan maistunut ja laihduttamatta laihduin. Seinät tuntuivat kaatuvan päälle ja kaikki tiet olevan tukossa. Siinä oli vielä raahattava mukana kahta lasta.

  No, elämä on sittemmin korvannut kaikki kärsimykset ja nykyisin elän suorastaan onnellisena. 🙂

  LINKKI

  Johan Toki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2006
  Kirjoituksia: 86
  Vastauksia: 1851

  Kiitokset tsempistä ja toivonpa totisesti minullekin joskus vielä käyvän noin… 😉

  Onneksi minulla ei ole lapsia vastuullani, tätä elämääni en tällä hetkellä heille soisi, toki tuokin on ollut aikoinaan oma valintani ja sitä suuremmalla kunnioituksella ajattelen naisia jotka ovat vastaavia matkoja tehneet lasten kanssa. Ihan vain yksinkin tämä on välillä aika vaikeaa ja kekseliäisyyttä tässä vielä tarvitaan varmasti monessa asiassa, opetellessa taas ensin kävelemään – ennen kuin voi juosta. 😉

  Eniten kai harmittaa se, ettei minulle kuitenkaan annettu aikaa selvittää omia ajatuksiani – sopimuksista huolimatta. No kaipa tällekin on joku tarkoitus – omia asioitaan ei kerkeä niin paljon surra kun on fyysisesti aivan puhki! 🙂

  Onneksi on kuitenkin vielä ystäviä jäljellä, joten kai tässä jotain on matkan varrella oikeinkin tehty! 8)

  LINKKI

  don Markku
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.11.2006
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 58

  No nythän päästiin taas asiaan!! Onhan nyt vallan tavatonta puhua stadista eikä Stadista ja fugesta eikä Fuengirolasta (tai fuengista, kuten jotkut paikalliset puolituntemattomat). Mikä se saakaan ihmisen niin raivon valtaan paremmin kuin toisten väärä puhetapa. Mitä on kenenkään murheet ja vaivat enää tämän tuskan rinnalla! Pakko on jonkun Kaikkien-Alojen-Erikoisasiantuntijan ruveta ohjeellistamaan näitä moukkia ja vähintään direktiiviä kasaamaan!

  Edellisestä tuli vanha Mad-vitsi mieleen:

  Narkkari tärisi kämpässään aineen puutteessa, kun näki vossikan menevän hiljakseen katua pitkin. Hänpä säntäsi ulos ja vossikan perään huutaen: ”Kapinen koni, röhköruuna, pattipolvi!!!” Vossikkakuski pillahti tästä itkuun, että miksi hänen vanhaa työkaveriaan tuolla tavoin ivaat. Narkkari, jo vapinastaan rauhoittuneena vastasi, että kyllä teki hyvää vähän piikitellä hepoa!

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 92)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.