Puhelinmyyntiä työharjoitteluna?

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä hamalake
  hamalake Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.05.2013
  Kirjoituksia: 10
  Vastauksia: 6

  Olen Suomessa kohtuhyvällä ansiosidonnaisella päivärahalla. Töitä Suomesta omalta alalta ei tunnut löytyvän kovasta hausta huolimatta. Tympii ja syö miestä. Näimpä olenkin ajatellut puhelinmyyntiä Espanjassa tai Thaimaassa. Miten on Espanjan laita. Onkohan mahdollista lainsäädännöllisesti aloittaa työ siellä niin, että pystyisin nostamaan 3 kk:n ajan päivärahaani? Esim. työharjoittelun muodossa tms? Päivärahakorvaukseni on yli tuplasti enemmän kuin mitä nuo firmat siellä maksaa peruspalkkana. Samalla voisi tunnustella sopiiko ko. työ minulle.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä kojo
  kojo Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Kaleva 22.4.

  Ylitarkastajan mukaan työttömyysetuudella ei saa tehdä palkatta töitä, jotka yleensä tehtäisiin normaalissa palkallisessa työsuhteessa.
  Työtön saattaa menettää työttömyyskorvauksensa tekemällä palkatonta vapaaehtoistyötä.
  – Lain mukaan työtön voi tehdä palkatta tavanomaista, yleishyödyllistä vapaaehtoistyötä tai talkootyötä. Tuon tarkemmin lainsäädäntö ei asiaa määritä, kertoo ylitarkastaja Johanna Nyberg työministeriöstä.
  TE-toimistojen on lisäksi vahdittava, ettei työttömyyskorvausta käytetä palkkatyön korvikkeena.

  – Tavoitteena on ollut estää kilpailun vääristymät. Työttömyysetuudella ei saa tehdä palkatta töitä, jotka yleensä tehtäisiin normaalissa palkallisessa työsuhteessa, Nyberg lisää”

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.