Puhe ja viesti liikenne edullisesti Espanjan talvessa

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Puhe ja viesti liikenne edullisesti Espanjan talvessa

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  RMS
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.08.2018
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 3

  Puhe ja viesti liikenne edullisesti Espanjan talvessa.

  Vielä yksi edullinen kännykkäpuhelimen käyttövihje. Minulla niinkuin varmaan monilla muillakin on Suomessa vanha tuttu kännykkänumero jonka kaikki kaverit yms. tuntee ja se on pidettävä aktiivina (tai ainakin omassa omistuksessa). Yksi tapa on, että muuttaa talven ajaksi sopimuksen sopivaan halpaa moodiin (ei tarvi olla juuri puhe eikä data kapasiteettia) ja ohjaa kaikki tulevat puhepuhelut viestipalveluun (=puheposti), jossa kerrot soittajille Espanjan puhelimen numerosi, johon voi halutessaan soittaa (se maksaa soittajalle), tai voi soittaa tähän Suomen puhelimeen Whatsapp:lla tai sitten jättää vain puheviestin piip-merkin jälkeen. Talletetusta puheviestistä tulee tekstiviestitieto Espanjaan. Espanjassa sitten taas estää Suomi-puhelimen roaming datan käytön ja yhdistää puhelimen vaki-asunnon wifi verkkoon. Nyt kun puhelin on kokoajan verkossa kiinni tekstiviestit ja WHASTAPP viestit & puhelut tulee perille sujuvasti ilmaiseksi.
  Kaupungilla liikkuessa on sitten tuo edullinen Espanjan puhelin (PREPAID SIM) mukana ja se hoitaa normaalit radiopuhelut paikallisesti ja WHATSAPP liikenteen globaalisti ko. numeroon sujuvasti ja edullisesti.

  Tämä järjestely ja toimintatapa on testattu ja se toimii. Estää mm. jatkuvat puhelinmyyntisoitot Suomesta.

  Tämän konseptin kehittelin itse. Kertokaa jos jollain on parempia ideoja !

  Eka talvea Espanjassa. RMS

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.