prepaid-liittymät

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 16)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  spa1
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.03.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  TYTTÖNI on Corralejossa 9 viikkoa työharjoittelussa.Hän oli ostanut vodafone prepaid liittymän,muttei saa sillä soitettua eikä viestitettyä Suomeen.Eli minkälainen prepaid – liittymä hänen kannattaisi hankkia.

  LINKKI

  matkailevaperhe
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 194
  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Anything BUT Lebara. Intialainen vedätys.

  Alkuperäiselle kysyjälle, ja ei millään ilkeydellä, mutta eikö tyttö itse osaa tiedustella telefonimyymälästä, millä preppari-liittymällä hän saa parhaiten yhteyden Suomeen?

  Ja hieman jään ihmettelemään yhä, etteikö Vodafonellakin sellaista liittymää olisi. 😮

   

  LINKKI

  jerrypuu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.12.2010
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 271

  Samaa itsekin mietin, että voiko joku nuori olla niin ”käsi”, ettei yhteyksiään aikaiseksi saa, että äidin pitää täältä kärttyisiltä ukoilta vinkkejä kysellä 😉

  LINKKI

  Los Knots
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 15.09.2013
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 107

  Minä taas mietin, että eikö tyttärellä ole suomalaista sim-korttia matkassa mukana, jolla voi viestittelyt ja puhelut Suomeen hoitaa? Ja oletettavasti huomattavasti edullisemmin kuin paikallisilla liittymillä.

  LINKKI

  juki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 28.08.2014
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 68

  Itse  ihmettelin täysin samaa kuin kolme edellistä kirjoittajaa ja/jos tytöllä sattuisi olemaan näppäin puhelin hallussaan(mikä lienee lähes tulkoon kaikilla nyky nuorilla) voi siihen liittää esim. chat pohjainen whatsapp kytkentä ja viestiä kulkemaan rajojen yli/nopean ääniviestin.Sitten on tarjolla Viber yhteys( muuten huippusuosittu Eestissä )jonka kautta soitot tiettävästi ovat täysin ilmaisia,mutta kortin se kuten edellinen vaihtoehto Whatsapp vaatii..Niin ja näin säästyy myös ne prepaid eurotkin.Prepaid kortit syö liian nopeasti eurot Espanjassa vaikka olisivat tehty vain maan sisällä.

  LINKKI

  Solo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.02.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 5

  Komppaan edellisiä huippukommentteja. Mutta jos hän EI halua ottaa yhteyttä ???

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Satuin ottamaan tänään mukaani Vodafonen uusimman  mainosläpyskän. Ja kun tsekkasin sieltä 4 G puhelinta itselleni sattui silmiin Tarjeta prepago international .60 min. puheaikaa kännyköihin ja fijoihin sekä espanjassa että ulkomaille.

  Ja  1 GB navigointiaikaa netissä.

  Ja kustantaa 15 €. Ja sen kun ottaa mukaansa Vodan myymälästä ja alkaa käyttämään. Siellä jopa asentavat kortin puhelimeen ja panevat mahdolliset asetukset kohdilleen.

  LINKKI

  Daigle
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.06.2010
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 36

  Eipä se taida olla hirveän kallista vastaanottaa puheluita saati soittaminenkaan. Toki riippuu paljon käytettävästä operaattorista, mutta puhutaan soittamisen osalta (soitetaan Suomesta Espanjaan toiseen suomalaiseen liittymään) esimerkiksi DNA:lla noin 30 sentistä per minuutti. Vastaaminen esimerkiksi Soneralla on 6 senttiä minuutti eli ihan normaalihintaista jopa. Mobiilidatat on nykyään tipahtanu alas linjanvedon myötä, jossain 25 senttiä megalta.

  Eli mikäli tarkoitus ei ole olla puhelimitse yhteydessä Suomeen ihan jatkuvasti niin voi tulla jopa halvemmaksi mitä pre-paid. Tottakai pre-paid on ihan hyvä paikallisiin soittoihin sitten. Mutta liekö tuo SIM-kortin vaihtelu tarvittaessa hirveä homma? Tai Skypen käyttö?

  Josko tästä olisi apua:
  http://www.ecc.fi/Teemat/matkailu/roaming-eli-verkkovierailut-ulkomailla/

  LINKKI

  Los Knots
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 15.09.2013
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 107

  Niinpä. Tuo Santiagon mainostama prepaid-liittymä onkin kai hyvä, jos on tarvetta nimenomaan soittaa Suomeen, koska siinä saa käytännössä 1Gb surffailuaikaa kaupanpäällisiksi. Laskuttaako Vodafone siitä SIM-kortista, kuten ainakin Orange veloitti ~10 eur?

  Mutta vastaanottamalla puhelun suomesta puhuu sen tunnin 3,5 eurolla, joten ei paljon prepaidit eikä muutkaan paikalliset liittymät kannata. Tai jos joku tietää paremman vaihtoehdon, niin kuuntelen. Ja ne ilmaiset international-puhelut lankaliittymiin on poissa laskuista, kun ei sellaisia Suomessa enää kellään ole.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Vodafonella  kuuluu simkortti hintaan. Täällähän noi lankaliittymät on vielä voimissaan. Taitaa kaikilla operaattoreilla kuulua niiden kiinteisiin nettiliittymiin lankapuhelimen rajaton käyttö, kännykkään puheaikaa ja tekstiviestejä ja tietysti internet.

  Esim. Vodafonella on kevyesti muutama kymmenen erilaista ja eri hintaista vaihtoehtoa, sopimuksella tai prepagoja ja  kaikilla muilla operaattoreilla samoin.

  Mä olen ymmärtänyt sen aikoja sitten , että muutaman viikon tai pitemmänkin aikaa täällä viettävän ei kannata miettiä koko puhelinasiaa, vaan käyttää suomiliittymäänsä. Jos ei nyt sitten roiku puhelimessa koko aikaa.

  Nettiroaming onkin sitten jo kalliimpaa. Kun en asu Suomessa, en niin tarkkaan tiedä mitä siellä on nykyään tarjolla, mutta muistan joskus nähneeni jollain operaattorilla  jotain ulkomaan surffailupaketteja.

  Täällä ainakin Vodafonella on joku systeemi, millä saa surffailla ulkomailla johonkin kiinteään hintaan per vuorokausi. Taisi olla 3 € /vrk. maksimiveloitus viime kesänä.

  Ja melkein joka kapakassa saa tietysti pääsyn wi-fiin pienen kahvin tai bissen hinnalla, kaikissa kauppakeskuksissa taitaa olla ilmainen wifi ja sitä rataa. Ja esim. Fugessa , suomalaisten pääpesäkkeessä täällä , on kaupungin puolesta ilmainen wifiverkko , ainakin kaupungintalon kulmilla, varmaan muuallakin.

  LINKKI

  Los Knots
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 15.09.2013
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 107

  Kiitos! Täytyypä käydä Vodafonesta kysymässä, nimittäin tuo surffausaika vaimokkeen prepaid-liittymään olisi oiva lisä.
  Ja ylipäätänsä saldon lataus, kun ei taas Orangen nettipalvelusta onnistunut ja siihen putiikkiin en jalallani enää astu.

  Mutta nyt olen sitä kirottua väriä jo kyllästymiseen asti haukkunut, jotta vaikenen..

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Miramarissa on iso Vodan myymälä. Ja jos sinne menee täkäläisen siestan aikaan ei ole jonoakaan.

  Ja samalta käytävältä löytyy Phone House mikä myy kaikkien operaattoreiden liittymiä. Sieltä löytyy kaiken todennäköisyyden mukaan satoja eri vaihtoehtoja.

  Mutta loppujen lopuksi jos haluaa kunnollisen liittymän mikä toimii luvatusti ja ongelmitta joutuu kaikilla operaattoreilla maksamaan suunnilleen saman.

  Jos hakee sitä halvinta saa hakiessaan ja käyttäessään sitä  samaan hintaan enemmän tai vähemmän vitutusta.

  LINKKI

  Los Knots
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 15.09.2013
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 107

  Ei me asuta lähimainkaan sikäläistä Miramaria, mutta joku toinen voi tietysti hyötyä tiedosta. Ja haussa on nimenomaan sellainen prepaid-liittymä, joka toimii ja jonka voi netin kautta ladata. Nykyisen lataus kun ei näköjään onnistu.

  Toinen ihmetystä herättänyt seikka nykyisen kanssa on, että miten ihmeessä prepaid-liittymän saldo voi mennä pakkasen puolelle? Se nimittäin näytti -0,53 eur viimeksi tarkistettaessa..

  LINKKI

  pertti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.12.2010
  Kirjoituksia: 18
  Vastauksia: 63

  Mulla on yoigon ”La del Uno” älykännykännykässäni. Kaikki puhelut Espanjan sisällä 1,21 senttiä minuutti. 4G nopeaa nettiä 600Mb/kk hintaan 7,26€. Jos tarvitsee lisää, niin 200Mb saa aina 2€:lla.

  Mulle on riittänyt todella hyvin. Lisäksi kysyn aina kahviloista ja ravintoloista nettiyhteyttä, niitä alkaa olla jo jokapuolella vaikka mainoskia ei näy. Kysyn tarjoilijoilta, niin useimmiten on ilmainen WiFi.

  http://www.yoigo.com/tarifas/tarifas-de-tarjeta/

   

  • Tätä vastausta muokkasi 7 vuotta, 6 kuukautta sitten pertti.
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 16)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.