Prepaid kännykkään Google Mapsia varten?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Prepaid kännykkään Google Mapsia varten?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Ramses
  Ramses Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.03.2010
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 9

  Hei,

  olen tulossa puolisoni kanssa kolmatta vuotta peräkkäin kiertelemään Espanjaa ristiin rastiin kolmen viikon ajan. Pari ensimmäistä vuotta pyörimme Andalusian alueella, mutta nyt vuorossa on Baskimaa.

  Olen aikaisemmin käyttänyt reititykseen TomTom -navigaattoria, mutta koska olemme reissussa pääasiassa patikoiden rinkat selässä ja isot siirtymät tehdään julkisilla kulkuvälineillä, niin haluaisimme vähentää kaiken mahdollisen turhan pois.

  Meillä on Nokian E-sarjan kännykät, joissa on sekä Google Maps että Nokia Kartat asennettuna. Nokian versio toimii offline-tilassa, mutta Google Maps tarvitsee nettiyhteyden, ja tuo Google on mielestäni paljon parempi.

  Koska nuo roaming-yhteydet suomalaisilla SIM-korteilla ovat järjettömän kalliita, ajattelin sellaista vaihtoehtoa, että ostan prepaid-liittymän matkan ajaksi toiseen puhelimeemme, jota sitten käytämme navigoimiseen Google Mapsin kanssa.

  Koitin etsiä tältä saitilta hakusanalla ”prepaid”, mutta artikkelit olivat jo aika vanhoja, tai eivät suoraan sivunneet tuota prepaid-käyttöä älypuhelimissa navigointia varten.

  Olisiko kenelläkään suositusta mikä prepaid-liittymä toimisi em. tarkoituksessa ja paljonko suunnilleen tuossa prepaidissa pitäisi olla valuttaa sisällä, eli minkä hintaista tuo surffailu kännykällä on? Mitään isoa määrää dataahan tuossa Google Mapsissa ei siirry.

  Kiitokset jo etukäteen.

  LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia:
  Vastauksia:

  Ainakin saarilla on Vodafonella tarjontaa prepaid liittymistä tiedonsiirtoa varten ja nykyään löytyy vaihtoehtoja sekä aika että megabittipohjaisina. Mitään halpoja ne eivät ole esim. kuukauden rajaton tiedonsiirto 60 ekee + kortti n. 14 ekee. Viimeksi mulla oli viikon rajaton 20 ekee ja oma kortti ennestään (pitää aktivoida 10 kuukauden välein, niin pysyy voimassa.)
  Tässä mahdollisesti jo vanhentuneita hintatietoja:
  75 mb=20€
  400mb= 40€
  1Gb= 60€
  Jos kielitaito riittää, niin Vodafonen sekavilta nettisivuilta varmaan löydät uusimmat hintatiedot koskien mannerespanjaa. Ovatten ainakin espanjaksi ja englanniksi.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Ramses
  Ramses Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.03.2010
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 9

  Kiitos paljon tiedoista!

  Tuo 75 megatavua riittää mainiosti Google Mapsin sijaintitietojen lataamiseen netistä kolmen viikon aikana.

  Eli jos tuollainen 75 mb prepaid olisi tuon 20 €, niin ymmärsinkö oikein, että sen lisäksi tulee n. 14 € korttimaksu?

  LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia:
  Vastauksia:

  Näin ne ovat sen hinnoitelleet, mutta niinkuin sanottu Vodafonen nettisivuilta varmaankin löytyy uusimmat hintatiedot. Korttimaksu on erillinen ja sitten sinne kortille ladataan se haluamasi määrä bittejä ja niistä sitten maksat erikseen. Passi muuten tarvitaan kun liikkeeseen menet tekemään sopimusta.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Frank
  Frank Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.11.2009
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 255

  Minulla on MASin liittymä, jota myy suomeksi esim. Midas Telecom Fuengirolassa. Perusmaksu on 1e/kk ja netti maksaa 3c/mega.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.