Polkupyörän osto Benalmadenassa

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Hintatasot Polkupyörän osto Benalmadenassa

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä puistas
  puistas Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.03.2010
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Mistä kannattaa etsiä edullista polkupyörää Benalmadenan alueelta? Tullaan Punta negran lähelle syksyllä 3kk:ksi ja olisi tarkoitus ostaa polkupyörä jonka voi tarvittaessa jättää sinne kun lähdetään pois.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä RetsaCrezaf
  RetsaCrezaf Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.01.2008
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 51

  Torremolinosin Carrefourista voisit tarkistaa TopBike citymaastureiden tilanteen. Näyttivät olevat edelleen edullisia Torreviejan ja Orihuela Costan Carrefoureissa, ja samaan hintaan myynevät koko Espanjan aluella . Hintaa oli 89 euroa kipale. Ovat Shimanon 18-vaihteisia kahvavaihtajilla varustettuja. Naisten ja miesten mallit ohjelmistossa. Näyttäisi olevan ajomatkaa vain noin 5-6 km Torremolinosista ostettaessa. TopBiket soveltuvat noin 180 sentin pituiselle asti. Pitemmälle ajajalle loppuu satulatolpan korkeussäätövara.

  Omat pyörät mahdollista kuljettaa ainakin AirFinlandin ja Finnairin suorilla lennoilla. Kumpikin veloittaa vain 50 euroa edestakaisesta matkasta. Fillarit kulkee jopa pahvilaatikossa tai pyöränkuljetuskotelossa. AirFinland tosin ilmoittaa fillaripakkauksen enimmäispainoksi 20 kg perushintaan ja ylipainomaksuksi 10 euroa kg. Tosin huhtikuussa eivät punninneet kumpaankaan suuntaan kuljettaessa.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.