PLEASE can someone help us get Digger on his journey to his wonderful new life.?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Karvaturrit PLEASE can someone help us get Digger on his journey to his wonderful new life.?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Axarquia Animal Rescue are a small registered charity here in Spain (10567 (Spain)). This gorgeous puppy, Digger was rescued from freezing conditions a few weeks ago along with his 8 brothers and sisters. Digger has a wonderful new forever home waiting for him in Finland. Is anyone flying from Malaga to Finland after 3 March who could be a flight companion? It won’t cost you a penny, and you will be met at the airport to help you check in and then his new family will be waiting for him in arrivals. PLEASE can someone help us get Digger on his journey to his wonderful new life. Call Diane 691 961 429 or email axarquia-rescue@hotmail. com. You can follow Axarquia Animal Rescue on Facebook or on our website at http://www.axarquianimalrescue@hotmail.com

  LINKKI

  diablita
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.04.2008
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 380

  Linkin takaa ilmaantui seuraavanlainen viesti (miksi?):

   

  ”Kirjaudutaan käyttäjätunnuksella www%2Eaxarquianimalrescue sivustolle hotmail.com, joka ei vaadi tunnistautumista. Tämä saattaa olla huijausyritys.

  Jatketaanko sivustolle hotmail.com?””

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Tullut kirjoittajalle luultavast virhe. Web osoite on: http://www.axarquianimalrescue.com

  axargui-animal-rescue@hotmail.com nakyy olevan email osoite. Eli ole rauhassa, ei sua yritetty huijata…

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Kyseinen koira ei kaiketi puhu suomea, koskapa pyyntö esitetään englanniksi.

  Mahtaisikohan tuolta Dianelta saada eksakteja yhteystietoja hauvelin vastaanottajasta? Olisi nimittäin tylsä tilanne, jos vastaan ei Suomen päässä sitten viime hetken katumapäälle tulon vuoksi tultaisikaan.

  Kaikkeen kun nykymaailmassa on varauduttava.

   

  LINKKI

  ninnula
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.06.2011
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 28

  Voin omasta puolestani kertoa että ihan legitiimi yhdistys on, löytyy myös Facebookista jos haluaa nähdä ”naamoja”. Yhdistyksellä on kokemusta koirien adoptoinnista lähinnä Englantiin, ja sinne onkin helpompi löytää kummeja, kun reissaajiakin on hiukka enemmän kuin Suomeen. Tämä yksi haukku nyt vaan on sattunut sulattamaan jonkun suomalaisen sydämen. Ilman uuden omistajan yhteystietoja ei tarvitse ryhtyä mihinkään, mutta eipä hänen nimeään ja osoitettaan täällä palstalla julkisesti aleta jakelemaan. Sähköpostilla sen varmasti saa, jos on oikeasti kiinnostunut auttamaan. Yhdistys on myös itse teettänyt ns. tupa- ja taustatarkastuksen uudelle omistajalle varmistaakseen, ettei koira joutuisi vain ojasta allikkoon.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.