Pikku risteily

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Masa P
  Masa P Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.12.2006
  Kirjoituksia: 85
  Vastauksia: 744

  Hola!
  Turistit, suomalaiset, saivat meidät lähtemään varsinaiselle ”turistikierrokselle”. Pelkästä kohteliaisuudesta suostuimme, jopa vähän nolona. Että semmoiselle tunnin laivaretkelle Benalmadenan satamasta kohti Torremolinosta! Onhan tämä rannikko koluttu jo sata kertaa, tosin teitä pitkin, mutta
  silti.
  Paatti, sellainen 50 henkeä vetävä starttasi ajallaan kohti merta. Ilma oli kaunis, tuuletonkin ja kansituoleilla oli mukava pötkötellä. Kiikareilla tuli vähän katseltua sinne ja tänne. Vuoret olivat vanhalla paikallaan ja tutut hotellit ja muut talot paistattelivat päivää, niinkuin aina ennenkin. Laivan radiosta kuului musiikkia, jota järjestäjät luultavimmin arvelivat vieraitten yhdistävän Andaluciaan.

  Yhtäkkiä kansimies alkoi huutaa ja laiva tempaisi täyden höyryn päälle. Hätkäkähdyksestä selvittyämme tajusimme Dolpfiin-huutoja. Ja toden totta, ajoimme takaa delfiinilaumaa laihoin tuloksin.
  Nämä imettäväiset ovat kuitenkin älykkäitä ja arvatenkin arvelivat meillä olevan mielihaluja tehdä tuttavuutta. Parvi kurvasikin takaisin. Pujahti kölimme ali ja tekivän kauniskaarisia hyppyjä vierellämme.
  Huomattuaan, ettei meillä kalaa ole, häipyivät kauenmas hyppien välillä ilmaan ihan vain huvikseen.

  Kapteenimme innostui parvesta niin, että seuraili sitä puolisen tuntia niin, että kaikki luulivat saaneensa kuvia. Seuraava lähtökin näytti myöhästyvän ylimääräisten lenkkiemme vuoksi!
  Nämä hienot digikamerat vaan ovat niin hitaita, että meikäläinen kuvasi pääasiassa merta, jossa aijemmin oli delfiini kunnolla ilmassa.

  Kuitenkin retken paras anti oli se, että vaimon epäusko joitui häpeään, kun olin aijemmin väittänyt nähneeni delfiinejä asuntomme parvekkeelta käsin! Oli sanonut, että vanha mies hourii!

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Johan Toki
  Johan Toki Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2006
  Kirjoituksia: 86
  Vastauksia: 1851

  Olipas mukava tarina ja herran kunniakin tuli pelastettua – hek… 🙂

  Itse kuvittelin aikoinaan Torremolinosin asuntomme terassilta bonganneeni hylkeitä ja lähdin rantaan tarkastamaan asiaa, ne olivat surffaajia sillä kertaa, köhöm… 🙂 Näin päin sillä kertaa… 😉

  Tällaisia tarinoita on aina mukavaa lukea – kiitos! 8)

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Elämästä utelias
  Elämästä utelias Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.07.2007
  Kirjoituksia: 44
  Vastauksia: 1076

  Mekin ollaan Turkissa monasti nähty delfiinejä. Tytär silloin yritti kans napsia kuvia,aika vaikeeta on saada ne kuvaan.Vikkeläitä ovat.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.