Pienvarastot?

Merkitty: ,

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Yrjö-setä
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2015
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 7

  Sanottakoon näin heti, että varmaan voin katsoa kyseistä putiikkia googlenkin kautta, mutta ajattelin nyt kysäistä täältäkin.

  Eli että onko keillään ryhmäläisillä tietoa vuokrattavista pienvarastokopeista välillä Mijas -Torremolinos?

  Ajatuksena on lähinnä se, että sinne voisi muuttolintu Espanjan ja Suomen väliä sahatessaan, tai ainakin ennen kuin se Espanjankärpänen puree lopullisesti, viedä kaiken hieman arvokkaamman ja helpolla kannettavan irtaimensa kuten tauluteeveet, tietokoneet, koti teatterit ja sen sellaiset siksi aikaa jos ja kun tulee piipahdettua Suomessa useampiakin viikkoja kerrallaan.

  Olen nimittäin tietoinen, että paikallisia oloja tuntevat pikkurikolliset osaavat pitää silmällä, onko se suomalainen, tai muun ulkomaanlainen ukkeli kotosalla vai onko pidemmälläkin reissulla. Itärosvoilla kuulemma on aikaa moiseen postinpitoon. Tiedä sitten, mutta mielestäni varmuus on aina kannattavampaa, vaikka olisi millainen vakuutus tahansa, kuin alkaa ostella tavaroita uudelleen ja odotella vakuutusyhtiön korvauksia.

   

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  On niitä täälläkin , samaan tyyliin kuin Suomessa. Saattoi olla Fugen kulmilla joku suomalainenkin yrittäjä? Kun tiedät tarkemmin mihin sijoitut , niin ilmaislehdissä ja paikallistelkkarikanavilta löytyy ilmoituksia.

  LINKKI

  matkailevaperhe
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 194

  Samalla hinnalla ostaa riistakameran ja vakuutuksen. Lisäksi jos se penttihaussi on vartioidussa urbanisaatiossa niin paikalliset varkaat jättävät varmasti yhden taulutelevision hakematta, niitä kun saa kaupasta 200 eurolla. Siihen kotiteatteri ja läppäri päälle niin onhan siitä 500 euron paketti kasassa josta narkkari saa 50 egee eli juuri ja juuri gramman jatkettua kokaa.

  LINKKI

  Anutarja
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.10.2011
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 49

  Minuakin kiinnostaa nämä pienvarastot Fuengirolan seudulla? Olisi paikka mihn viedä kaikki ”Espanjan tavarat” kesäksi kun on Suomessa. Kaikilla kun ei ole omistusasuntoa. Ja kaikkea ei aina viitsisi raahata edestakaisin.

   

  Jos ”matkailevalla perheellä” ei ole mitään asiallista sanottavaa, niin voisi olla kokonaan kommentoimatta.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162
  LINKKI

  Yrjö-setä
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2015
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 7

  Suurkiitokset Santiagolle. Juuri tuollaisia linkkejä olin vailla. Googlessakin taas jälleen kerran se pikku mutkikkuus, että osaa käyttää täysin oikeita hakusanoja.

  Matkailijaperheelle sanoisin, että siellä nimimerkin takana tuntuu kirjoittelevan joku hieman keskitasoa katkerampi ja kateellisempi immeinen.

  Mitä tulee noihin kodinelektroniikan hintoihin niin taitaa meillä olla hieman erilainen maku niiden vehkeiden suhteen. En mielelläni tihrustele tv-ohjelmia tai jalkapallo-otteluita matkaradion kokoisesta vastaanottimesta. Kun kirjoitin helpolla kannettavista mööpeleistä niin tarkoitin lähinnä sellaista kahden miehen kannettavaa taulutelevisiota ja niin päin pois.

  Ja loppukevennyksenä sanottakoon, että se kokaiini on eliittihuume. Narkomaanit pistelevät itseensä etupäässä heroiinia ja muita sen korvikkeita. Ja niille kyllä kelpaa kaikki minkä vain irti saa, jos siitä euronkin ”tienaa”.

  Mutta hyvää kesänjatkoa myös matkailijaperheelle. Ei minua nälvimisellä saa suuttumaan. Ex-akkanikin pieksisi tuollaisen suunsoittajan toinen käsi esiliinan taskussa. Hehh.

   

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.