Pieniä muutoksia entiseen

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Pieniä muutoksia entiseen

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä espanjaorg
  espanjaorg Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.01.2014
  Kirjoituksia: 57
  Vastauksia: 157

  Orkin markkinapalstan julkaisun myötä suljettiin keskustelualueen niitä osia, joita aiemmin käytettiin erityyppisten asioiden ostamisessa ja myynnissä yms. Keskustelupalsta toimi markkinapalstana ”hieman niin ja näin” mutta paremman puutteessa se oli joka tapauksessa käytössä.

  Nyt kuitenkin on olemassa toimiva ja mielipidemittauksen mukaan Orkkilaisten itsensäkin toivoma markkinapalsta, jonne mahdolliset ilmoittelut tulee keskittää. Keskustelualueelle eli ”foorumiin” ei siis tule jatkossa laittaa ilmoituksia. Kaikenlaiset suorat ja epäsuorat kiertoyritykset tullaan moderoimaan Orkin pelisääntöjen mukaan.

  Erillinen markkinapalsta mahdollistaa ilmoittelusta ja bisneksistä vapaan foorumin kehittymisen, ilmoitusten ollessa selkeästi omalla palstallaan.

  Toivon myös käyttäjiltä aktiivisuutta ilmoittaa mahdollisesta ”spämmistä” Orkissa, niin saamme pidettyä palstan vapaana roskaposteista ja asiattomuuksista.

  Toivon palautetta jatkossakin, jotta markkinapalstankin yksityiskohdat saadaan hiottua nyt testivaiheen aikana.

  Tiedossa on myös muita uusia toimintoja Orkkiin, mutta laitan niistä erilliset tiedotteet sitä mukaa kun ne tulevat ajankohtaisiksi.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä kojo
  kojo Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1441

  Ilmoituksesi mukaan markkinapaikka avattiin, jottei tavanomaisen keskustelun väliin työnnetä kaupallisia mainoksia. Erittäin hyvä asia.

  Kysynpä vain, miksei pihojen ja puutarhojen kunnostusta tarjoavalle Greenparadiselle sitten riitä markkinapaikka, vaan pitää tunkea mukaan uutispalstallekin?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä espanjaorg
  espanjaorg Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.01.2014
  Kirjoituksia: 57
  Vastauksia: 157
  kojo kirjoitti:

  …Kysynpä vain, miksei pihojen ja puutarhojen kunnostusta tarjoavalle Greenparadiselle sitten riitä markkinapaikka, vaan pitää tunkea mukaan uutispalstallekin?

  hmmm… ehkä ylläpidolta on jäänyt jotain oleellista huomaamatta, voisitko tarkentaa. Markkinapalstalla näyttää olevan ”noihin tuntomerkkeihin” sopiva palvelu aivan asianmukaisesti esillä.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.