Uusimmat › Keskustelu › Asuminen ja eläminen › Ruoka ja viini › Pieni paistettu porsas
- Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 4 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 8 vuotta, 2 kuukautta sitten
MiMadrid toimesta.
- JulkaisijaArtikkelit
Heippa, missäköhän olisi Fugen suunnassa sellainen ravintola, jossa tarjotaan sellaista pientä paistettua porsasta, joka halkaistuna rellottaa selällään? On kuulemma hyvää ja tekisi mieli mennä maistamaan.
Ainakin siina Nuriasolia vastapaata olevassa Salinas ravintolassa sita saat 🙂
Nimi on Cochinillo.
La Salina on hyvä, joskin suhtkoht kallis ruokala, sivumennen sanoen Fugen vanhin toiminnassa oleva. Niillä on erinomainen viinivalikoima. Jos menet Mirlo sinne, suosittelen alkuruoaksi berenjenas fritas con cana de miel. Varsin suosittu pöperö, mutta Salinassa osaavat sen todella upeasti. Friteerattua munakoisoa siirapilla siis.
Salina on muuten ainoa tietämäni paikka Fugessa tai ympäristössä, jossa tarjotaan grillattua KARITSAN kateenkorvaa. Valkosipulin kanssa valmistettuna se on oma suosikkiruokani.
La Salinassa käytetään suolaa aika reippaasti ja jos arvelet, että sitä tulee sun makuusi liikaa, voit hyvin huomauttaa asiasta tarjoilijalle tilatessasi.
-
Tätä vastausta muokkasi 8 vuotta, 2 kuukautta sitten
makarios.
Vaihtoehtoisesti voit käyttää kuukkelissa hakusanoja ”asador de cochinillos” tai ”cochinillo asado”. Ja cochinillo on sen verran kypsää kamaa että se pilkotaan osiin lautasen reunaa hyväksikäyttäen, siinä ei veitsiä tarvita/käytetä.
Se perinteisin paikka cochinillon syöntiin on Segovia, noin 100 kilsaa tästä Madridista pohjoiseen. Jos sinne eksyy reissullansa, niin cochinillo on aivan ehdoton.
-
Tätä vastausta muokkasi 8 vuotta, 2 kuukautta sitten
- JulkaisijaArtikkelit
Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.