Pieni juttu pikkulinnuista

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Pieni juttu pikkulinnuista

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Wilmariina
  Wilmariina Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.03.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 221

  Minä jäin kotiin katsomaan telkkaa, kun mieheni lähti hakeen tyttärenporukkaa Alicanten lentokentältä. Sisään pyrähti pienen pieni linnunpoikanen. Hätäännyin koska olin kuullut joltain vanhemmalta, että jos eläin tulee sisään asuntoon niin se tietää kuolemaa. Yritin hätistellä pelonsekaisin tuntein linturaukkaa ulos pölyhuiskalla. Lintu kuitenkin sirkutti hädissään. Lopulta se lensi kirjahyllyn taakse ahtaaseen rakoseen. Hetken räpisteltyään varmaankin nukahti sinne. Vieraat saapuivat isännän kanssa, joten menin heitä vastaan autolle. Jätin kuitenkin ikkunat ja ovet auki jos vaikka se lintu häipyisi sieltä sisältä. Etsimme hetken lintua ja totesimme sen häipyneen.
  Aamulla kuului valtava sirkutus olohuoneesta. Räpistely jatkui meistä ikuisuuden. Lintu tuli kuitenkin pois sieltä hyllyn takaa. Avasimme ikkunat ja kaikki ovet, mutta se vain kyyhötti siellä hyllyn päällä. Emo kävi lentämässä päin verhoa ikkunassa ja visersi poikaselle jotain. Lintu lähti lentoon ja lensi ovesta ulos. Meillä kuitenkin on siinä lasitettu terassi, joten se ei osannut vieläkään ulos. Emo tuli jälleen avonaiselle ovelle ja kutsui poikasen luokseen. Poikanen jäi rautaporttiin hetkeksi lepäämään ja jatkoi sitten matkaa naapurin katolle. Kaikki hyvin, mutta saimme kuulla parin päivän päästä. Veljeni poika oli kuollut autokolarissa. Oisko ollut hän lintuna heittämässä jäähyväiset minulle.
  Oli kiva seurata kuinka äitilintu löytää poikasen äänen perusteella ja miten hädissään molemmat olivat.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Taiju
  Taiju Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.09.2007
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 594

  Siskoni perheellä kävi samoin. Lintunen lensi sisälle olohuoneeseen parvekkeen ovesta kylläkin surun keskelle. Se lenteli aikansa, istahti olohuoneen lattialle ja lenteli ulos sitten.
  Hautajaisissa lintu lensi suoraan siunauskappelin isoon ikkunaan, muutama meistä huomasi tapahtuman. Lintu lähti siitä suoraan lentoon. Kuin lohduttaen ja hyvästit jättäen.

  Koiramme kuolemassa lohdutti punarinta mökillä. Punarinta tuli äiti aivan lähelle kuistilla. Punarintaa emme ole koskaan aiemmin nähneet 40 vuoden aikana mökillämme.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä carina
  carina Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.10.2007
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 58

  kun asuimme kerrostalossa tuli lintu meilläkin sisään parvekkeen ovesta kevät-talvella. Millään ei halunnut lähteä ulos ja lenteli joka huoneessa pitkän aikaa. Mieheni pappa sairasti silloin asbestiperäistä keuhkosyöpää.Toukokuussa pappa kuoli ja hänen kuolemansa jälkeen tapahtui muutakin, mutta kerron sen joskus toiste.
  On olemassa paljon muutakin kuin vain sitä, mitä me näemme.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.