Paranteluehdotuksia

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia:
  Vastauksia:

  Tuli tässä muutama idea mieleen.
  Minua on jo hetken aikaa häirinnyt, että omia kommentteja ei voi poistaa. Varsinkin noissa tapauksissa, kun on aloitettu uusi keskustelu aiheesta, mikä on jo loppuunkulutettu (eli siitä on jo keskustelupalsta etc.). Niin eikö olisi järkevää voida poistaa nuo itsekirjoittamat turhat aloitukset? Ne jäävät häiritsevästi tuonne keskusteluihin ”roikkumaan”. Ja sitten kun huomaa tyrineensä esim. otsikon suhteen niin sitä otsikkoa ei voi edes muokata :s Pointtina oli, että olis järkevää voida poistaa oma kommentti, jos sen jälkeen kukaan ei ole kirjoittanut (eli keskustelusta ei näin ollen ”puutu osia”).
  Ja sitten tämmöinen, että eikö jokainen profiilin omaava vois pitää sellaista ”omaa sivua”, jos kirjoittaa blogiin. Semmosta Livejournal -tyylistä. Eli saisi itse muokata sivun tyylin ja tiedot, niin sivusto näyttäisi ”persoonallisemmalta”. En nyt kykene paremmin selittämään 😀

  Empä ideoiden kehityskelpoisuudesta tiedä, mutta kunhan ehdottelin 🙂

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Don Bavarontti
  Don Bavarontti Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 113
  Vastauksia: 2154

  omia blogejasi voit muokata mielesi mukkaa vaekka poestookkii, jos siltä tuntuu. Mutta keskusteluss ei onnistu, jos joku kerkii vastoomaa

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Kari
  Kari Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456
  osito kirjoitti:

  …Minua on jo hetken aikaa häirinnyt, että omia kommentteja ei voi poistaa…

  Kiitos kommenteistasi. Orkin etusivulla (vasemmalla alhaalla) on pyörinyt jo pidempään eräs osittain aiheeseen liittyvä mielipidemittaus. Teemme blogien suhteen tarkennuksia sivuston seuraavan päivityksen yhteydessä.

  Yleisperiaatteena Orkissa on, että jos jonkin kirjoituksen jälkeen on tullut uusia kommentteja, ei niitä ennen tehtyjä kirjoituksia enää muuteta tai poisteta. Tämä on luonnollinen ja yleisesti käytössä oleva periaate, koska muuten kommentointien ja edellisten kirjoitusten yhteys katkeaisi ja koko viestiketjun loogisuus romuttuisi.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Ivanka
  Ivanka Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 46
  Vastauksia: 854

  Käyttäjälista olisi kyllä kova sana 🙂

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Tinttura
  Tinttura Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.02.2007
  Kirjoituksia: 23
  Vastauksia: 142

  Mä kaipailen kanssa käyttäjälistaa, se olisi hyvä lisä. Pakkas tuo Karin kommenti vähän naurattamaan. Ettäkö keskusteluketjun loogisuus katoaisi?

  🙂

  SUURELLA SYDÄMELLÄ, minusta vaikuttaa, että se on välillä joka tapauksessa kadonnut

  😉

  . Keskustelut kylläkin ovat aina yhtä mielenkiintoisia. Itsekin sekottelen pakkaa aina kun näiltä muuttokiireiltäni ehdin.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.