paluumuuttaisinko suomeen?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Purkautumisosasto paluumuuttaisinko suomeen?

Merkitty: ,

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 60)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162
  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014121018914249_uu.shtml

  Lisää veroja ja lisää syitä suomeen muutolle. Saas nähdä mitä vielä tulee vastaan ennen kuin olen päässyt lehden loppuun.

  LINKKI

  Kukkulankuningas
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.09.2013
  Kirjoituksia: 27
  Vastauksia: 119

  Voihan viski! Kaikkea ne keksii. Kyllä olisi paha olla nyt Suomessa. Autoilijoita kiusataan ja grillaajia verotetaan. Kohta siellä on todella kurja olla ja sota Venäjänkin kanssa. Järki käteen näissä päätöksissä ja vinhaa vauhtia takaisin suomettumaan!

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928
  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/lihavien-maarassa-huima-ero-maaseudun-ja-kaupunkien-valilla-porissa-joka-viides-on-lihava/4602402

  Pitääpä muistaa että paluumuutto realisoituu böndelle. Siellä sitä olisi kuin kala vedessä. Siellä olisi kiva istua veijo esson paarissa muiden mahakkaiden eläkeläisukkojen kanssa.

  LINKKI

  Rekki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.01.2013
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 160

  Enää ei ole siellä edes esson paaria. Suomessa asuvien eläkeukkojen mahatkin ovat kuihtuneet, toisenlaisia mahat lie paratiisissa asuvien eläkeläisten?  

  LINKKI

  tiger
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.06.2014
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 88

  Onnellisuudesta on eroja (suomessakin)
  Onnellisimman ihmiset asuvat 85000 asukkaan Porissa.
  Ne jotka eivät siellä asu eivät sinne halua, onneksi.
  Tuskin olisi onnellista enää jos siellä olisi 10000 Raumalta muuttanutta noin niinkun esimerkiksi.
  Liito-orava ja ay-jyrsijä Salmen Pasi tietää, pehmeetä touhua.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Etteikö nyt kävisi niin , että suomen kyltymätön ja armoton verobyrokraattikin seuraa mediaa. Ja seuraavaksi menee verolle ylipaino ja isot mahat.  Siinäpä mietittävää kaljamahoille ja siiderivalaille.

  Täällä eletään kevyesti satavuotiaiksi, kiitos Välimeren ruokavalion. Mulla siihen kuuluu paljon Lidlin übersaksalaisia makkaroita, lomoa eli possun ulkofilettä , cerdon  solomilloa eli possun sisäfilettä, lohta, naudanlihaa eri olomuodoissa , ainakin neljä endaa päivässä, oliiviöljyä, voita, kermaa, suolaa, perunoita, vaaleata leipää ja kaikkea muuta hyvää, plus yksi tomaatti ja pepino viikossa.

  LINKKI

  mañana mañana
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.06.2013
  Kirjoituksia: 30
  Vastauksia: 188

  On täällä kuulkaas ihan kiva asua. Aina voi tehdä retkiä lämpöön. Veroja pitäisi saada hieman alemmas ja tyhjäntoimittajat hommiin. Joku kansalaispalkkakin saattaisi toimia, joka maksettaisiin kaikille, makasit kotona tai teit niska limassa duunia. Minä en harmaudesta lannistu. Koitan piristää itseäni ja kanssaihmisiä täällä harmaassa Suomessa.

  Sain eilen todella apaattisen joukon nauramaan hallitsemattomasti, kun kerroin heille pienen itselleni sattuneen tapahtuman. Kerrotaan se nyt teillekin. Voi olla, että teitä ei naurata. Jos osaa nauraa, varsinkin itselleen, on hauskaa kaikkialla ja kenen seurassa tahansa. 🙂

  Matkustin hetki sitten EB-bussilla Helsinki – Turku väliä. Istuin siinä kuskin takana ensimmäisellä rivillä. Lähdin melkolailla matkan alkutaipaleella käymään bussin takaosassa olleessa käymälässä, pissahätä oli kova. Avasin vessan oven ja suljin sen perässäni. Katsoin pönttöön, joka oli täysin tukossa paperista ja ulosteesta. Kakkainen vesi oli ihan piripinnassa. Minulla oli kova pissahätä ja tiesin, että tämä vuoro ei pysähdy missään Salossa. Pissasin varovaisesti siihen tukkeen jatkeeksi ja astuin ulos vessasta. Olin aikeissani ilmoittaa asiasta kuskille.

  Samaan aikaan kun istahdin takaisin etupenkkipaikalle, lähti viereiseltä riviltä herrasmies kohti vessaa. Minulle iski paniikki. Mietin, että nyt tuo mies luulee, että minä olen tukkinut pöntön… Apua apua, mitä teen! Kun mies oli päässyt vessaan ja avannut oven, huusi hän bussin takaosasta kovaan ääneen kuskille: ” KUSKI HEI, TÄÄ PYTTY ON PASKOTTU IHAN TÄYTEEN JA SE ON TUKOSSA! PASKA LAINEHTII KOHTA LATTIALLA!”

  Siinä kohtaa en kokenut fiksuksi nousta seisomaan ja selittämään, että minäkin huomasin sen, mutta koska minulla oli kova pissähätä, pissasin tukoksen päälle. Se en ollut minä, joka kakkasi pytyn täyteen… Olinkin ihan hiljaa, punaisena kuin tomaatti ja livahdin ulos bussista ensimmäisenä, jotta kukaan ei näkisi naamaani. Matkustin takaisin Helsinkiin junalla.

  Miten olisitte itse toimineet, sen jälkeen kun tämä mies olisi huutanut, että vessa lainehtii paskaa? 😀

  Tämä kertomus ei ole edes superhauska, mutta sillä rikoin jään ja sain tuppisuusuomalaiset avautumaan ja nauttimaan jutustelusta ilman alkoholia. 🙂

  Kyllä täällä Suomessa on kuulkaas aika kiva asua. Kevättä odotellessa, kesästä haaveillen ja Espanjan elämää haikeudella muistellen,  Mañana Mañana

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Tää nyt oli tätä kakkahuumoria. Saksalaiset ovat erityisesti tykästyneet siihen ja ovat alan piintyneitä harrastajia. Ollakseen viimeisen päälle huvittava , tähän olisi pitänyt ympätä kunnon pieru , varren kanssa tai ilman, johonkin väliin.

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Siis sellainen vai, jonka jokainen kunnon jätkä prutkauttaa juuri ennen kuin astuu ulos hissistä ja hissin ovi sulkeutuu tiukasti hänen jälkeensä. Ja toivoo, että seuraava tulija matkaa ylimpään kerrokseen.

  LINKKI

  Tarmo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2014
  Kirjoituksia: 12
  Vastauksia: 298

  Tuli tästä mieleeni, tiedätkös Kojo, minkä takia naiset eivät juurikaan piereskele?

   

  No, siksi, etteivät pidä suutaan kiinni niin pitkää aikaa, että elimistöön ehtisi kertyä tarvittavaa painetta.

  LINKKI

  mañana mañana
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.06.2013
  Kirjoituksia: 30
  Vastauksia: 188

  Törmäsin juttuun, jossa listattiin miksi sinun ei tulisi ikinä muuttaa pois Marbellasta. Pidin kaupungista vaikka en siellä asunut, ja ajattelin, että nyt vääntyy veitsi haavassa, kun katson tämän jutun. Ei vääntynyt. Marbellan köyhä ja pinnallinen kulttuuri eivät houkuta takaisin. Kaipaan historian havinaa. Jos muuttaisin takaisin Costalle, muuttaisin Malagan sykkeeseen. Rannat ja raflat on niin nähty.

  http://www.buzzfeed.com/maggyvaneijk/under-my-marbella-ella-ella-eh-eh

  Samainen sivusto listasi huomattavasti enemmän syitä jäädä Suomeen asumaan. 🙂

  http://www.buzzfeed.com/tabathaleggett/reasons-you-should-never-leave-finland

  LINKKI

  makarios
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.04.2011
  Kirjoituksia: 37
  Vastauksia: 688

  Haluaisitko sata syytä, miksi pitäisi muuttaa Albaniaan?

  LINKKI

  Tarmo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2014
  Kirjoituksia: 12
  Vastauksia: 298

  Mä en kyllä ymmärrä, miksi pitäisi yleensäkään muuttaa mihinkään. Miksi muutitte Espanjaan? Tulitteko puutteellisen tiedon varassa, luulitte tätä halvaksi ElDoradoksi?  Miten Espanja on muuttunut sinä aikana, kun asuitte täällä? Onko tullut pettymyksiä, rahat loppuneet, ikävä isänmaan sossuun? Ja miksi sitten Suomeen? Voisihan mennä Ruotsiinkin.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 60)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.