Päiväkodit Andaluciassa

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Jeesinkinurkka Päiväkodit Andaluciassa

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Farias
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.05.2012
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Hei! Olen muuttamassa jonnekin päin Andaluciaa lokakuussa kahdeksi kuukaudeksi lasteni kanssa (5-ja 2-vuotiaat).
  Päätän meidän tulevan asuinpaikan sen perusteella, mistä löydän lapsille päiväkoti paikat.. Osaisko joku neuvoa, miten ja mistä voisin täältä Suomesta käsin löytää tietoa päiväkotien hinnoista, paikka tilanteesta, hintaeroista ja ylipäätään varata lapsille paikat jo etukäteen syksyä varten? Olen kyllä katsonut päiväkotien kotisivuja paljonkin ja ilmeisesti on niin, että ei-yksityisiin päiväkoteihin on ihan mahdoton saada paikkaa.. Osaako joku neuvoa, missä päin Andaluciaa yksityiset päiväkodit ovat edullisimpia ja missä päin paikan saaminen on helpointa? Ja olisko sellaista päiväkotia, mihin 5-ja 2-vuotiaat pääsisi samaan päiväkotiin?
  Kiitos hirveeeeesti jo etukäteen mahdollisista tiedonjyväsistäkin!! 🙂
  Body: *

  LINKKI

  pauliina
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.02.2007
  Kirjoituksia: 67
  Vastauksia: 641

  Hei. Naapurustossa oli Äiti työharjoittelussa Fugessa ja hänellä oli lapset mukana. He olivat ratkaisseet päiväkoti ongelman ottamalla mukaan Aupairin. Hän sai asunnon ja ruoan ja viikkoraha taisi olla muutamia kymppejä.

  LINKKI

  Ritacasanueva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416

  paivahoitoon (escuela infantil)ja 5-vuotias esikouluun (prescolar) 2-luokalle,jos haluat molemmat samaan paikkaan jaa vaihtoehdoiksi yksityiset,ja kunnallisiin ei muutenkaan ole mahdollisuutta valiaikaisella asukkaalla,

  kunnallisiin mennaan kaupungin asukkaina ja katsotaan tulot.

  El Ayuntamiento del municipio malagueño de Fuengirola destina un presupuesto de 30.000 euros en ayudas a las familias más necesitadas para que puedan contar con plaza de guardería y así poder facilitarles la conciliación de la vida laboral y familiar. En total son 20 las familias que reciben esta ayuda y cada una de ellas dispone de cinco plazas becadas –San Cayetano, Las Viñas, Los Niños y Virgen del Carmen–, según ha informado el concejal de Servicios Sociales, Francisco José Martín.

  Joka tapauksessa kunnan paivahoitoon ei enaa syksylla paase ne lapset jotka samana vuonna tayttavat 3 vuotta,vaikka se olisi 31.12.he kuuluvat jo esikoulun puolelle.

  Tuo apulaisen tuominen ei taida olla hullumpi ajatus.

  Tata paikkaa on joku joskus suositellut;

  http://lacasitademartin.com/index.htm

  LINKKI

  Farias
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.05.2012
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  kiitos vastauksista! Vähän epäilinkin, että kunnallinen päiväkoti ei onnistu.. en ole itse menossa siellä töihin, voisin ihan hyvin hoitaa lapseni itse, haluaisin heidät muutamaksi tunniksi viikossa päiväkotiin, vain koska haluan heidän oppivan enemmän espanjaa..Se on heidän toinen äidinkielensä ja haluan heidän saavan kahden kuukauden tehokkaan kielikylvyn, jossa päiväkoti auttaisi paljon.. onko kenelläkään tietoa, onko Andalucian alueella kirkoilla tapana järjestää seurakunnan kerhoja lapsille niin kuin Suomessa tai jotain vastaavaa?
  Haluaisin heille jotain ohjattua toimintaa espanjaksi, jossa he pääsisivät vuorovaikutukseen espanjaks..

  LINKKI

  Ritacasanueva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416

  ole tallaista aktiviteettia mutta onhan Suomen kirkolla paivakerho josta on juuri taallakin paljon puhuttu ja saavathan ne lapset kielikylvyn ymparistosta.

  Muuta,

  http://www.yougodo.com/es/Ninos-en-Fuengirola/Search.aspx?l=2517595&d=25&c=62

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.