Pääsäinen Fuengirolassa

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Muut aktiviteetit ja tapahtumat Pääsäinen Fuengirolassa

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  yllarih
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.10.2008
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 2

  Kyselisisn pääsiäiskulkueiden yms. tapahtumien ajankohtia pääsiäisen aikana. Saavumme pitkäperjantaina 22.4 fuengirolaan. Olisi kiva tietää myös vähän kauppojen aukiolo ajoista. 🙂

  LINKKI

  bhajee
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.08.2006
  Kirjoituksia: 70
  Vastauksia: 2570

  Kulkueita on pilvin pimein… ehkä jossain on niitä aikataulujakin (kaupungin sivuilta en löytänyt).

  Kaupat on sitten auki vähän miten sattuu… isot (esim. Miramar) on aukai kiirastorstaina ja pitkänäperjantaina (ja tietysti lauantaina). Pääsiäismaanantai ei enää ole pyhäpäivä.

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Älkää hyvät ihmiset tyytykö vain ja ainoastaan joihinkin Fugen pääsiäiskulkueisiin, vaikka ei kai niissäkään mitään vikaa ole. Tulkaa kuitenkin myös Málagaan, ette taatusti kadu. Meininki on aivan toista luokkaa, ihan kaikin tavoin. Málaga on kuitenkin stadi.

  Paikallisjuna Fugeen kulkee lähes läpi yön (ainakin tähän asti on kulkenut joka vuosi), joten ei tarvitse tärvätä rahojaan takseihin. Lapset ovat myös tervetulleita mukaan, sikäli mikäli suomalaislapset pysyvät hereillä niin myöhään. Espanjalaisille muksuille se valvominen ei tunnu olevan konsti eikä mikään. 🙂

  Kun kerran saavutte pitkänäperjantaina, niin teillä on kulkueiden seuraamiseen aikaa enää se parjantai ja lauantai, joten virittäkääpä aikataulunne sen mukaisesti. Kulkueitahan on siihen asti ollut jo koko pääsiäisviikon.

  Mercadonan aukioloaikoja saat tietää tuolta…

  http://www.mercadona.es/corp/esp-html/donde.html

  …mutta näemmä aivan pääsiäiseen asti ei siellä vielä ole tietoa.

  Valitse ”Elija provincia” -pudotusvalikosta Málaga, niin saat esille kaikki Málagan provinssin, johon Fuengirolakin kuuluu, Mercadonan myymälät paikkakunnittain. Jokaisen myymälän kohdalla on sitten vielä oma pudotusvalikkonsa, josta saa näkyviin myymäläkohtaiset suljettunaolemisajankohdat. Kaikkia myymälöitä koskevat yleistiedot näkyvät luettelon yläosassa.

  LINKKI

  diablita
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.04.2008
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 380

  Aivan oma tunnelmansa on myós pikkukylien erilaisissa kulkueissa. Alkuperáinen kysyjá ei taida olla paikalla ajoissa, mutta muille kiinnostuneille

  http://www.alora.es/alor/SemanaSanta/ kertoo mm seuraavaa:

  ”La Semana Santa en la localidad de Álora tiene uno de los grandes momentos de la Semana Santa malagueña que el visitante no se puede perder: ’La Despedía’, catalogada como Fiesta de Interés Turístico Nacional de Andalucía….”

  Ja Áloraanhan páásee paiti autolla, myós cercania-junalla.

  Suosittelen lámpimásti 🙂

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.