Osito

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia:
  Vastauksia:

  Heippa,

  lueskelin tässä muidenkin esittelyviestejä ja ajattelin nyt itsekkin valaista teitä hieman itsestäni (ketä lie kiinnostaa 😀 ). Elikkäs olen nuori ja vaalea suomineito, joka on syystuulien saattelemana (ehkä jopa aikaisemminkin) muuttamassa Espanjaan rannikolle aluksi työskentelemään ja myöhemmin opiskelemaan. Varmuuden vuoksi kotoa lähtee mukaan pieni matkakassa, jossei työtä heti rannikolta löydäkkään. Toisaalta minulla on myös 16 vuoden kokemus Teneriffalta, lähinnä vuosittaisilta 3 viikon reissuilta, eli jos saan sieltä sattumoisin töitä ei minua pidättele mikään menemästä aluksi sinne,ah aina niin kotoisaan ja tuttuun, kohteeseen. Työnhaun näillä näkymin uskallan jättää vasta paikan päälle, vaikka ahkerasti olen ottanutkin yhteyttä paikallisiin firmoihin. No, viimeistään pääsen hyödyntämään kielitaitoani opiskeluissa, jos en kulttuuririkasta turistityötä Teneriffalta löydäkkään 😉

  Sivustoon tutustuin sattumalta, kun etsin mukavaa espanjahenkistä yhteisöä jakamaan kokemuksia. Vastikään uskallauduin itsekkin rekisteröitymään tänne. Toivottavasti saan täältä uusia tuttuja! 🙂

  Kiitos ja hei 🙂

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä 123
  123 Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 734
  Vastauksia: 1553

  Moikka osito ja tervetuloa kirjoittelemaan tänne Orkkiin! Sulla on kivat suunnitelmat, toivottavasti saat asiat järjestymään kivasti sitten Espanjan kamaralla. 🙂

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Pintor
  Pintor Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.11.2006
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 484

  Olipa hieno esittely itsestäsi ja niin luottavaNainen itseesi, että en voinut olla kirjoittamatta. Tässä Hänen esittelyssä oli sitä sitä henkeä mitä minullakin oli/on ja luultavasti eteenpäin. NÄMÄ SYTYTTÄÄ !!

  Itsellä oli myöskin aikoinaan paljon kyseessä kun laitoin itseni likoon, koska pyydettiin pitämään näyttelyä erään viiden minuutin piirroksen jälkeen callerian omistajastan profiilista .

  Myin autoni, juuri siltä varalta, että olisi hieman sitä ”hätävaraa” ( tosin se nyt oli räppänä, ja taisi siitä nyt mennä muihinkin järjestelyihin ). Tuli tosiaan tarpeen kun lähdin kehystämään 25 :ttä taulua vaikkakin espanjassa. Sain nyt kuitenkin maksuaikaa varmaan suosituksilla, mutta oli se nyt tiukalla varsinkin sen jälkeen Los Rosmos ( varkaat ) olivat käyneet asunnon läpikotaisin (Suomenmarkat ei kelvanneet ei myöskään- OP- tai mitä etukortteja siellä nyt olikaan ), siellä ne olivat kuitenkin levällään sängyllä. Soitin poliaces paikalle, eikä he nyt voineet sitten mitään . Kirjasivat sen ylös. Minä soitan voukraisännälle, että mitäs nyt tehdään. Onkos Sinulla vakuutuksia asuntosi suhteen ? ” Ei mitään ”, hän vastasi…!

  Mutta tässä se hähhää onkin, Ne Los Rosmot myöhästyivät ( ehkä hitaan tiedonvälityksen suhteen ), olin nimittäen maksanut edellisenä päivänä loput tauluni kehystykset siihen liikkeeseen.
  Jatkoimme sen jälkeen yhteisnäyttelyllä hiukan yhdyttäneet pintores tai jotain silliai!?

  Jäi kylläkin 2 myymättä !!

  Muistakaa minua ken, joka omistaa jotain MINUSTA !!!

  LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia:
  Vastauksia:

  Nyt jäivät kyllä minuakin nuo rosvot mietittyttämään. 😀

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
  Old Chap Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 106
  Vastauksia: 2386

  Äläpäs turhaan Osito tuommoisia mieti. Paremminkin voit kantaa murhetta siitä, että ystäväni Pintor ei mene ajoissa nukkumaan vaan notkuu nenä nettiruudulla ja juttelee mukavia menneistä.

  Espanja on ihan jees, kunhan kuljet silmät avoimina etkä pelkää varjoja.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Pintor
  Pintor Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.11.2006
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 484

  Tuollaiset tapahtumat on harvinaisia mutta tarkoitin sitä, että jos teet jotain sellaista josta rosvot vaistoavat saavansa jotain hyötyä itselleen. Seuraavat kauan tilannetta ja sitten isketään.
  Eihän ne varastaneet yhtään taulua näyttelystä. Tiesivät vain koska lopetan sen ja rahat ovat vielä minun asunnossa.
  Älä muuta suunnitelmiasi tän jutun takia. Tää nyt on vain YKSI esimerkki mitä siellä voi tapahtua.
  Mutta rosvoillakin huonot päivät !

  T. Jorma

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Pintor
  Pintor Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.11.2006
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 484

  Hereillähän minä niin kuin Sinä. Pienet torkut ja sitten täällä Karin ihanassa ilmaisessa pölinäklubissa.

  Enhän nyt tiedä milloin olet hereillä vai nukuttelemassa itseäsi tai sitten toista Ihanaista.

  Oon vain arka noista niin sanavalmiista naisista, ovat niin kaikki tietäviä ja energisiä, että Huh huh. ( Siis tarkoitan esim. Ivankaa tai JT:ta.) Luulen olevani parhaimillani myös Heidän kanssaan, mutta en verbaalisesti. Pidän kyllä haasteista jotka tuntuu mahdottamilta. Se avu nyt on vain annettu minulle. Trumpetisti on paras kun sillä on hallinnassa ( tupla- ja trioli- ) kielet ja maalarina osaan katsoa mallit. Siis en karsasta mitään rumaa mukamas, se vain pittää kokkeilla ainakin hämärässä tai pimeässä. Kastikkeet ovat pelastus siihenkin .!

  Kyllä uskon myös, että räjäytän AR:n vielä joskus !!! Tämä vain ja myös, että tämä liittyisi jotenkin Espanjaan.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Kari
  Kari Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Heippa vaan Osito, tervetuloa Orkkiin myös minun puolestani! Jostain kumman syystä en ole moikannut sinua aiemmin, sorry vaan. Siitä huolimatta, mitä lämpimimmin tervetuloa mukaan – viihtymään ja viihdyttämään 😉

  LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia:
  Vastauksia:

  Kiitoksia 🙂

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Rellamada
  Rellamada Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.01.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 125

  Moikka osito, kiva kuulla että Espanja kutsuu ja haaveet ovat toteutumassa! Tunnet Espanjan itsekin, eli ei siellä ole kenelläkään terveellä ”maalaisjärjellä” varustetulla ihmisellä mitään muuta kuin nautittavaa. Jos jollain on suuria ongelmia, niin yleensä ne ovat yksittäistapauksia ja sellaisella ihmisellä tuppaa olemaan ongelmia missä päin maailmaa tahansa. Terveellä itsetunnolla ja sillä maalaisjärjellä pärjää elämässä aina, paikasta riippumatta!

  Kiva kun tulit Orkkiin, tervetuloa!

  LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia:
  Vastauksia:

  Kiitti. 🙂
  Minnekkäs päin Espanjaa olet itse menossa ja milloin? Ja mitä tekemään? 😀

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.