Orkkisoppa 13.6.2007 (kuvia)

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Bilenurkka Orkkisoppa 13.6.2007 (kuvia)

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 18)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Kari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Jälleen kerran oli suuri kunnia ja muutenkin kiva tavata Orkkilaisia aivan oikeassakin maailmassa, eli perinteeksi muodostuneilla Orkkisoppapäivillä. Soppapäivän ideana on tuoda Orkkilaisia yhteen nettisivujen lisäksi myös kasvotusten. Tällä tavalla opimme tuntemaan toinen toisiamme entistäkin paremmin ja on selvästi nähtävissä kivan tapahtuman lisäksi myös upeiden ystävyyssuhteiden muodostumisia.

  Orkin soppapäivät saivat alkunsa ”Tokelan” (nimimerkki ”Johan Toki”) aloitteesta ja tällä hetkellä tiedossa olevaa soppa-aktiviteettia on ainakin keskiviikkoisin klo 12-14 Fuengirolan huvivenesatamassa sijaitsevassa ravintola Reflassa.

  Kehittämisidea…

  Soppapäivien ei todellakaan tarvitse rajoittua pelkästään Fuengirolaan, vaan rohkeasti vaan muillekin alueille paikallisia Orkkisoppapäiviä järkkäilemään! Olisi aivan upeaa saada tänne Orkin sivuille soppapäivien kuvia ja fiiliksiä muiltakin alueilta, esim. saarilta, Costa Blancalta ja muualtakin.

  Kiitos kaikille osallistujille kivasta tapahtumasta ja Reflan porukalle upeista antimista. Ohessa muutamia kuvia tämän päivän soppailuista…


  Päivän Orkkisoppa – Gazpacho


  Karin soppa tänään – nakkikeitto


  Mopolla soppapöytään!


  Oli taas kivaa!


  Mikäs tässä istuskellessa!


  Ei voi olla, tuohan on Tuuno K. Takiainen!


  Jälkkäri maistui…


  Orkkidea

  LINKKI

  arrugados
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.09.2006
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 91

  Sopat on taas näköjään ryystetty…mikäs sen mukavampaa. Juhannusaattona pitäisi
  suihkasta sinne Solille ja kyllä sitten sopalle myös saavutaan. Sääennusteet näyttävät kohtuullisia lukemia eli 30 astetta varjossa, mutta kuka käskee mennä varjoon.
  Joskus metsästäessämme siideriä ja lonkeroa siellä Solilla, mietimme, pitäisikö perustaa siideribaari, mistä saisi myös lonkeroa. Reflasta ilmeisesti saa myös näitä tuotteita nykyisin. Olisi kiva tarjota kutsuilla mustekalacoctailia….(6 lonkeroa).
  Mies kyllä pitää enemmän oluesta….olut kasvot kaunistaa..jne! No, joka tapauksessa-mukavaa kesän jatkoa, sopalla tavataan!

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Kylla taalla hyvin tarkenee ihan ilman villapoksyja. Reflan orkki soppana gazpacho joka sopi lampotilaan hienosti. Mullakin alkaa kylkiluut hakeutua taas vanhoille paikoilleen joten mopolla paasin kaymaan. Oli hienoa huomata pari muutakin upeaa HD’ta parkissa ja pojat sopalla! Saatan minakin saada kyyditettavan tuleville keskiviikoille kunhan saan aikaiseksi lisa kyparan…jos nyt sitten naihin hevosratsastajiin on uskomista.

  LINKKI

  Johan Toki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2006
  Kirjoituksia: 86
  Vastauksia: 1851

  Ilkeää kurja vielä kettuilla, tulkaa toki kaikki katsomaan mitä se on oikeassa elämässä… 8)

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Nailla mun ribseilla ei kuule paljon kettuilla. Noyrasti vaan lusikoidaan mita tarjotaan. Seuraavalle soppapaivalle hommaan kyparan tai otan toisen naista ampareista mukaan. Eli alappa harjoitella hymyilya sellaisessa hiukka kovemmassa vauhdissakin.

  LINKKI

  Johan Toki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2006
  Kirjoituksia: 86
  Vastauksia: 1851

  Ollan tultu siihen ikään täällä TOKELAN OSAsTOSSA – JOTTA VAIN MUOKKAILLAAN! 8)

  LINKKI

  ronkeli
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.01.2007
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 809

  Senora Tokelalla on kaunis uusi kampaus. Varmaan herra Takiaisen takia! Näkyykö kyseistä herraa kuvissa?

  LINKKI

  nano
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.06.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 15

  Hiukan kadehtien joudun kuvia katsomaan 🙂 Torstain työpäivä toimistolla, sataa ja pilvistä.

  Toivottavasti sopat maistui.

  Nano

  LINKKI

  Johan Toki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2006
  Kirjoituksia: 86
  Vastauksia: 1851

  Kai minun velvollisuuteni on kertoa, mitä oikeasti tapahtui – huokaus… 😉

  Herra Takiainen ( nyttemmin herraksi ja hidalgoksi muuttunut ) tuli vihdoinkin esittäytymään ja suuteli komeasti kädellekin, ah oikea herrasmies… 🙂

  Kuviin hän ei tosin suostunut, sillä tahtoo pitää persoonansa vielä hieman omanaan… 🙂

  Mutta mitä teki blues, tuo kurja! Sai käsittämättömän mustasukkaisuus kohtauksen ja jätti minut yksin ravintolaan! Siellä minä itkin sitten silmäni punaisiksi julman ja karkean kohtelun uhrina!

  Onneksi ravintolan auoisa emäntä Elina oli tukenani ja juotti minulle oikein ISON lasin vodkaa pahimpaan tuskaani laastariksi ja kehoitti kyllä unohtamaan moiset huonotapaiset hurmurit…

  Näin tämän viikon sopalla, katsotaan mitä tapahtuukaan taas ensi keskiviikkona – oopppss… 🙂

  LINKKI

  Martzu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.08.2006
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 170

  …nyt piilee vaara talvikohmetuksen…on sen verran kylmä! Auvoisa allaspoika adonikseni säikähti moista lämpötilaa, ja veti jussipaidan sixpackinsa peitoksi ja lähti vauhdilla kohti lentokenttää.
  Pidä siis varasi JT, hän on siellä taas.

  Vie hänet sitten ensi kerralla orkkisopalle, niin saat aikaan lisää mustasukkaisuusdraamaa 😉

  LINKKI

  ahlqvist
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.02.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 39

  Luojan kiitos, huhhuijaa, että olen täällä Helsingissä. Olisi tullut lisää draamaa jos olisin ollut paikalla soppaa naamaani lusikoimassa. Tokela, pidän sinusta, mutta Takiainen suutelemassa kättäsi….sauhu nousee taas korvistani ! Mustasukkainen ? Minäkö ? Kyllä, kuten Blues sinusta.

  Säilyttiin suuremmilta vaurioilta (yhdellä jo kylkiluut mäsänä) kun olen missä olen. Siitä huolimatta, älä Tokela itke enää…

  T. neiti ahlqvist

  LINKKI

  Selma
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 38
  Vastauksia: 583

  Ite isännöitsija Tuuno Takiainen suutelj Tokeloo käelle!

  Kyllä on hyvä, että minnäe oun tiällä Espoossa. Voe tokkiisa, oes sitä raamoo tullu lissee.

  Nyt oun piättänä, että suatta pittee koko Takiaisen itellännä. En ou tulossa kilipasille.

  Suahan tiijä, mihin porukoihin vielä sotkeuvutta tuon Takiaisen kutjakkeen mukana.

  Eekä pihlajanmarjat ou happamija.

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Hetkinen, en ma todellakaan saanut mitaan mustasukaisuus kohtausta. Lahdettiin vain poikien kanssa pyorayttamaan pikku lenkki mopoilla ettei tulpat karstoitu. Kun heti seuraavana aamupaivana tulin takaisin niin eikohan vaan ollut kapteeni Tokela ja tama hurmuri Tuuno jo havinneet terassilta, luultavasti kasi kadessa toisiaan tukien! Mihin lie menneet mutta eikohan sekin viela selvia….kunhan asianomaiset ensin selviavat vodka laastareistaan. Odotellessa mina paukuttelen menemaan Harrikalla ja parantelen kylkiluita. Vai etta mustasukkainen enhan mina edes omista sukkia. Keskiviikkona tavataan sopalla!

  LINKKI

  T.K.T.
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.04.2007
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 20

  Vasta yöjalasta hotelliin saavuttuani tunnen nyt tarvetta valaista riitaantunutta tilannetta omalta kohdaltani rouva Tokelaan syvästi kiinnittyneen lentäjäeversti Bluesin lieventämiseksi uumoiluiltaan yhteisestä ajanvietostamme rouva Tokelan kera alkoholin voimalla. Samalla valaisen asiaani muutoinkin koskien ko. keittotilaisuutta, johon sattumoisin osallistuin vaikka olinkin ajatellut sitä vielä vikolla edelleen päin siirtää.

  Mitä suhteeseeni rouva Tokelaan tulee, saatan ilmaista mieltymykseni häneen olevan sisäisesti kiihdyttävää, mutta omaten hyveellisen kotikasvatuksen, jätän itsekkäät ajatukseni sikseen ja tyydyn vain ulkoisiin suudelmiin kämenselälle, kuten kunnianarvoisat edeltäjäni hidalgoina ovat kautta vuosisatojen kaunottaria kohdelleet. Lisäksi totean suudelleeni muutkin naispuoliset osallistujat läpeensä (käsille) silloin, mutta herroille moottoripyöräjengiläisille, joita kohtaan tunnen vastentahtoista kunnioitukseen vivahtavaa arkuutta enkä suinkaan pelkoa, voin nyt luvata ryhtyväni noudattamaan heidän brutaaleita tapojaan olettaen sen olevan aurinkorannikkolaisille suomalaisille oleellisen käytännön mukaista ja vastedes ainoastaan taputan pepulle tai ojennan kättä jos sitäkään, siis edellyttäen että muita miehiä on paikalla, sillä kahdenkesken saatan edelleen ottaa käytökseeni hurmauskeinoni joiden avulla edelleenkin tiedän voiuttavani naismaailmassa herkkuja, joista moottorimiehillä ei liene käytöksensä perusteella olevan aavistuksiakaan.

  Valokuvauksen pyysin ehkäisemään siksi, että rekrytoituani nyttemmin käyttööni asustautumisneuvojan paikallisesta muotilikkeestä, eivät häne minulle mittasuunnittelun perusteella tilaamansa vaatteet ole vielä kaikin osin saapuneet osoittamaan uuden elämäni suntaa nuorekkaan trendikkääseen hyvinvointiin ja vastustamattomaan kiehtovuuteen, kuten olemme timeksiannossamme tavoitteeksi vaatetussuunnittelulle määritelleet.

  Enempää en nyt jaksa selitellä vaan menen nukkumaan herätäkseni jälleen iltapäivään virkistyneenä ja osallistuakseni silloin erään baarin henkilökunnan kanssa miestenkeskeiseen hauskanpitoon naisten kustannuksella kuitenkin huomioiden säädyllisyyden rajat, joiden suhteen heillä ei ole ongelmia ollen herrat enemmänkin toisiinsa kiintyneitä, mutta silti avoimia kaikkiin suuntiin.

  Pyydän anteeksi että tuhlasin energiaani teihin nyt, sillä yleisesti pyrin kirjoittamaan ainoastaan mielipiteitäni Orgin blogilleni. Samalla viihtyisät terveiseni ja kiitokseni kaikesta naiskauneudesta, josta olen saanut nautiskella Reflan tuttavallisesti ihmisiä kohtelevan Elina-rouvan katseiden valvonnassa Orgin keittotilaisuudessa, missä tällä kertaa lentäjä sotki lusikkansa soppaan sellaisten ruokapuheiden kera, josta saivat rouva Tokelan keitoksiin ja myöhemmin hylättynä ansaitsemaan lohtua, jolle itsekin olen ollut vauhtia antamassa mielin ja hyvin. Silti ritarin puhtain elkein, kilpeni kirkkaana ja ahnaan miekkani siivosti huotrassani pitäen.

  Paikkakunnan naiset, olkaa ylistettyjä kauneudessanne ja paistakoon päivä kutreillenne kimallellen Välimeren sinessä kirkkaiden silmienne kuvastaessa viattomuuden pyteetöntä kutsua, johon vastaan himomielin, kunhan nyt nuo vaatehtimon asiat saadaan lopulliseen muotoonsa niitä järjestelevän ihanan espanjattaren senjorita Paquin toimesta (hänpä onkin oikein simpsakka tytö ja vilktteleepa minulle silmiäänkin, ah!).

  LINKKI

  Don Bavarontti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 113
  Vastauksia: 2154

  ..viisaste juoma sano aekonaa aevotutkija Puavo Riekkinen sr erräällä yrittäjjii aevoluennolla, errää sitä kyssyissä, ku Puavo selevittel tiijonsiirtoo aevokurkijaesen corpus callosum kaatta oekeeseen ja vasempaa aevolohkoo. Sen selevittelyn yhteevessä selevis kansa, että naesilla tää aevokurkijaene on väljempee sorttia jollo tieto piäsöö hyppelehtimää eistakas rippeemmi kummannii aevopuoliskon välillä… niiku orkin alkohooliasijantuntijan keitoksista oun piäsy lukeemaa omissa blogeissanikin ja nää kommentit kyllä toppas minun kirjotteluhalukkuuven koko sivustoelle. En tään laasee jäläkee meinoo ennee emempöö asiasta huastellakkaa, jokkaene suap melskata mite haluvaa… Muute ettei aeheesta poeketa soppii (keittojen) suhtee minu makunystyt on kallellaa callos sopaan, jotta makuelämys vua kasvaes … callo on känsä ja callos sisäelimet… vastannoo suomalaesta tappaeskeittoo tae mykysoppoo.

  Por aproveche !!!

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 18)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.