Orkin kieliasetukset

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Orkin kieliasetukset

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  espanjaorg
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.01.2014
  Kirjoituksia: 57
  Vastauksia: 157

  Parhaillaan käynnissä olevan mielipidemittauksen yhteydessä ylläpidolle on tullut useita kysymyksiä sivuston käyttökielestä – ja mm. toivottu Orkkia suomenkieliseksi!

  Aikamme asiaa selvitettyämme kävi selväksi, että Orkin käyttökielen oletusasetus on jossain vaiheessa muuttunut Suomesta Englanniksi! Tämä on johtanut siihen, että moni Orkkilainen on käyttänyt Orkkia englanninkielisenä, vaikka olisi toivonut suomenkielistä käyttöliittymää.

  Asia on nyt korjattu ja Orkin käyttökieli on oletusarvoisesti Suomi (katso asetuksistasi.)

  HUOM! Jokainen voi halutessaan tarkistaa ja muuttaa omat tietonsa käyttökielen ja joidenkin muidenkin asioiden suhteen (kirjaudu sisään ja klikkaa sivun ylärivissä olevaa valintaa ”Omat tiedot” ja sitten ”muokkaa” tai ”edit” – nykyisestä käyttökielestäsi riippuen ja tee muutokset, mikäli tarpeen.)

  Orkki on siis käytettävissä halutessasi joko Suomen, Englannin tai Espanjan kielisenä!

  LINKKI

  espanjaorg
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.01.2014
  Kirjoituksia: 57
  Vastauksia: 157

  Tiedoksi:

  Edelliseen kirjoitukseen liittyen, samalla kun Orkin kieliasetukset ovat muuttuneet, on myös sivuston ”käyttöehtojen” näkymiseen tullut häiriö (käyttöehdot näkyy vain englanninkieltä käytettäessä)

  Saamme oletettavasti korjattua ongelman nyt viikonlopun aikana, jotta saadaan käyttöehdot näkyviin kaikille Orkkilaisille – kieliasetuksista riippumatta.

  Mitä tämä tarkoittaa?

  Kun virhetoiminta on saatu korjattua ja kirjaudut sen jälkeen Orkkiin, sinua pyydetään ”hyväksymään käyttöehdot uudelleen” jotta pääset jatkamaan sisäänkirjautumista.

  Käyttöehdot ovat säilyneet täysin samoina Orkin perustamisesta alkaen, eli olet ne jo joka tapauksessa aiemmin rekisteröityessäsi hyväksynyt. Kyse on vain teknisestä tapahtumasta (ruksi ruutuun), jotta pääset kirjautumaan sisälle Orkkiin.

  Pahoittelen tästä Orkkilaisille aiheutuvaa pientä vaivaa, mutta tuleepahan tuokin asia sitten kuntoon.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.