Orihuela Costa vai joku muu?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit Orihuela Costa vai joku muu?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  jacky
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.06.2009
  Kirjoituksia: 10
  Vastauksia: 4

  Olemme ensin vuokraamassa ja myöhemmin, kun sopiva asunto löytyy, ostamassa asuntoa Espanjasta.

  Etsimme lapsiystävällistä rauhallista aluetta joka ei ole edes kesäkausina se kaikkein pahin turistirysä eikä alueella olisi pelkkiä suomalaisia naapureita vaan mielummin myös espanjalaisia. Rantaan saisi olla 0,5-2km, kävelymatka kuitenkin. mieluiten kylä tai pikkukaupunki.

  Millainen on Orihuela Costan alue? Mitä aluetta itse suosittelisit?

  LINKKI

  Suoratukka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.10.2006
  Kirjoituksia: 112
  Vastauksia: 1765

  Asuukohan siellä Orihuela Costalla Orkkilaisia?

  Tai liekö kukaan paikassa lomaillut?

  LINKKI

  Lissu1
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.12.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 59

  Hei!

  Orihuela costahan sijaitsee ihan Torreviejan eteläpuolella, kuuluen kuitenkin Orihuelan kaupunkiin. Orihuelan vanhakaupunki on n. 25 km sisämaahan Torreviejasta ja orihuela costa on vain rannanpuoleinen osa siitä.

  Playa Flamenca, La Zenia, Camboamar, Mil Palmeras, Pilar de la Horadada, Cabo Roig, Villamartin ja Punta Prima -nimiset kaupunginosat ainakin kuuluvat orihuela costalle, voi niitä muitakin olla, mutta noi tuli nyt mieleeni. Useampi hieno golfkenttä löytyy myös sieltä, jos golf kiinnostaa.

  Olemme asuneet monesti lomillamme ainakin tuolla Zeniassa ja Playa Flamencassa, ja viihdytty on. Toki ihan turistialueita ovat, mutta myös espanjalaisia naapureita runsaasti. Kuitenkaan kesäaikaankaan esim. liikenne on rauhallista ja parkkipaikan löytää täältä helposti, joten en kuitenkaan pidä tätä varsinaisena turistirysänä. Palvelut on o.k.(tosi ystävällistäkin) ja Torreviejahan on tosi lähellä 6-7 km keskustaan.

  Punta Prima ja Cabo Roig ainakin sijaitsevat rannassa, eikä kovin pitkä ole La Zeniastakaan, 2-3 km Playa Flamencasta, joten valinnanvaraa kyllä riittää.

  Pilar de la Horadadassa en ole koskaan asunut, vain pikaisesti käynyt, mutta sieltä ehkä voisi löytyä sitä ” kylätunnelmaa”, kaunis ja idyllinen paikka ainakin on…

  Itse aikanaan päädyimme hankkimaan lomakotimme täältä, eikä ole tarvinnut katua.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.