orange-adsl

Uusimmat Keskustelu Yleistä Purkautumisosasto orange-adsl

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  pacosol
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.02.2007
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 4

  Tilasin Orange adsl:n junakadun Orange-myymälästä 20.12.2006. Sain routerin mukaan maksamalla 9 euroa. Mitään sopimusta he eivät tehneet. Piti antaa pankkitilinumero ja näyttää Telefonican maksettu lasku.
  Lupasin asentaa adsl:n itse koska Suomessa se on aina onnistunut tämä ”simppeli” homma. Sain mukaan asennuslevykkeen ja eng.kielisen kuvallisen ohjeen.
  Odotusaika piti olla n. 25 päivää. Senjälkeen piti soittaa heidän antamaansa numeroon, josta annettaisiin salasanat ja yhteys avautuisi. Koska espanjankielen taitoni ei riittänyt, jouduin englanninkielisten yritysten jälkeen turvautumaan suomalaiseen ammattiyrittäjään. Ei onnistunut. Hänkin epäili kielitaitojaan kun ei onnistunut saamaan saamani yhteysnumeron lukuisista alanumeroista asiaa eteenpäin ja toi paikalle espanjalaista kielitaitoa puhelinyhteyksiä hoitamaan. Neljä käyntiä yhteensä eikä yhteys avautunut. Seuraavan paikkakuntalaisen asennusyrittäjän osalta on jo kaksi käyntiä, vaan ei Orange avaudu. Olen antanut pankkitilinumeroni uudelleen ja vastannut puhelimessa 4-5 kysymykseen , joita en itse edes ymmärtänyt, Si,Si! Linja on heidän mukaansa nyt auki. Mutta miksi yhteys ei avaudu? Routerissa palaa kyllä kaikki valot : ”Ethernet,Dsl ja Internet”.
  Nyt olen aivan ymmällä, mitä tehdä? Ilmeiseti veloitukset ovat alkaneet ilman mitään vastinetta. Nyt haluaisin päästä koko Orangen puhelimessa tehdystä sopimuksesta irti, mutta miten sen teen, että se on 100 % varma eikä Orange pysty veloitamaan tiliäni. Ylimääräisiä kuluja on syntynyt odotusaikana hitaasta Telefonican puhelinnettiyhteydestä. Viime lasku yli 150 euroa. Odotusaikaa on jo yli 2 kk. Mainittakoon vielä että asentajani sai Orangen palvelunumerosta ohjeen mennä Orangen Marbella-kadun myymälään, jossa asia hoituisi paikanpäällä. Siellä oleva myyjätär ei tiennyt edes mikä adsl on???!!!!
  Kyllä nyt mitta on niin täysi, että ensi talvena ”läppärini” saa jäädä talvilepoon Suomeen.
  Pacos Phonen nettiin 1 euro päivässä on vain 30 euroa /kk. Se on Espanjan halvimpia ”liittymiä!

  LINKKI

  devspain
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.01.2007
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 1281

  Kyllähän se siltä kuulostaa, että sinulla on linja, jos keran (a)dsl valo palaa.

  Oletko varma, että joku esto koneella (Firewall tmv) ei estä yhteyttä? Kokeileppa pingata reititintä, vastaako se?, mitä sanoo ipconfig (oletan, että se on windows masiina sulla)?, onko DNS:t oikein? Jos olet langattoman päässä, niin onko salausavaimet kunnossa?

  Jos nyt sitten tosiaan haluat päästä eroon orangesta, niin irtisano liitymä ja marssi pankkiisi ja blokkaa siellä orangen veloitusoikeudet. Sillä siisti.

  LINKKI

  mela
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 23
  Vastauksia: 195

  Se on tata normaalia toimintaa. Pelkosi taisi olla etta ongelma olisikin kielitaitosi… olen pahoillani mutta ongelma ei ole kielitaito vaan kultuuri. Asiat eivat vain aina suju niinkuin pitaisi. Veliotuksen pankkitililtasi saa helposti poikki. Eikuin vain kaynti pankissa ja nimi muutamaan paperiin niin tilille tulee ns. veloitus esto kyseisen yrityksen kohdalle.. Myos maksut jotka on veloitettu 21 paivan sisalla ( muistaakseni 21 paivaa?) saa palautumaan tilille.

  Taidat omistaa lapparin.. joten eikun vaan katsomaan mitka baarit tarjoavat ilmaisen wlan internetyhteyden…. meita on taalla jo paljon..

  LINKKI

  titi
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.07.2006
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 46

  yksi vaihtoehto on vodafonen usb modem movil josta lisatietoja http://www.vodafonesites.com/navegayhabla/. Silla voi kannettavankin liittaa nettiin 49€ kk ihan mista vaan.

  mun ya.com yhteys ei myoskaan lahtenyt heti kayntiin, vaan koneen piti automaattisesti etsia IP ja DNS numerosarjat jotta netti aukesi. Ya.com: in antamilla tiedoilla linja ei toiminut, vaikka valot paloivat, palomuuri olo poistettu ja routeri asennettu cd:n avulla… Ja itse sain kiitettavasti apua ya.com helpdeskista joka on ilmanen 3 ekaa kuukautta kayttajille juuri naita tapauksia varten (espanjaksi kyllakin, mutta kun espanjassa ollaan niin en olettaisi muuta…).

  Mutta jos rupeaa jurppimaan, on turha jaada odottelemaan.. lakkauttaa vain laskut ja irtisanoo palvelun kuten devspain sanoikin ja vaihtaa kilpailijalle; ono, jazztel, telefonica, yoigo, tele2, ya.com…on mista valita…

  LINKKI

  bhajee
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.08.2006
  Kirjoituksia: 70
  Vastauksia: 2570

  Onko Vodafonella (tai millään muullakaan) flat ratea tuohon?

  Tuolla sivullahan ei mainita, kai kyseessä on jonkinlainen UMTS-tikku?

  LINKKI

  carmen
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.02.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 5

  Tarkoitukseni oli laittaa oma orangen liitymän tilaus kokemus tähän palstalle eikä blogeihin joten varmaan kaikki nyt ymmärrätte että jopa orangelta jaksettiin neuvoa mua onnetonta..

  LINKKI

  devspain
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.01.2007
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 1281

  Vodalla taitaa olla nykyisin flat-rate mahdollisuus ja kaiketi kahta eri nopeuttakin saatavilla. Ei kuitenkaan vastaa esmes tuota tele2:n 6megaista linjaa tmv. Sen lisäksi kärsit hitaasta yhteydenmuodostuksesta jne.. Muuten tuo kaiketi pelaa ihan hyvin (jos nyt et pahemmin leffoja ja musaa imuroi) normaalikäytössä. Itse näin ko. homman käytänössä eilen asiakkaani koneella ja hieman piti taistella ennenkuin yhteys tuli. Sitten pelasi (hmmm) ”kiitettävästi/välttävästi?”..

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.