Opiskelu koulussa

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Ulla..
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.05.2014
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 0

  Kaipailisin koulussa opiskelevien lasten vanhempien kokemuksia -oletteko olleet tyytyväisiä koulun toimintaan, opetukseen, koulun&kodin yhteistyöhön jne. Minkä ikäisiä koulussa opiskelevat lapsenne ovat? Millainen ilmapiiri koulussa/luokissa yleensä ottaen on ollut? Mihin erityisesti olette olleet tyytyväisiä/tyytymättömiä?

  LINKKI

  Ossi orava
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.05.2014
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 1

  Lasten turvallisuuteen erityisesti koulusta poistuttaessa tulisi kiinnittää paljon enemmän huomiota. Pienen lapsen vanhempana retkipäivät ovat yhtä tuskaa kun on nähnyt miten opettajat eivät pidä lapsia ’kasassa’ vaan lapset ovat usein jääneet yksin keskelle tietä autojen väliin. Koulun puolelta kukaan ei vahdi kenen mukaan lapsi portilta lähtee kotiin, espanjalaisissa kouluissa vain ennalta määrätty henkilö saa hakea lapsen, ja tätä tehtävää hoitaa erikseen määrätty henkilö. Informaatio koteihin saisi olla parempaa. Opetus on kuitenkin hyvää sekä kouluruoka ensiluokkaista.

  LINKKI

  Clara
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.06.2014
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 1

  Olen harkinnut laittavani pojan suomalaiseen kouluun. Hänen isänsä on espanjalainen ja pojan suomen oppiminen on vain minun ja pojan puhumista.

  Miten iso on lukukausimaksu espanjassa pysyvästi asuvalle lapselle? Onko lukukausia neljä ja maksetaanko koulumaksu kuukausittain?

  Ja kaikki hyvät ja huonot puolet koulusta tärkeää tietoa!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.