Onko todellista tarvetta päivähoitoon?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Lapsiperheet Onko todellista tarvetta päivähoitoon?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Tinttura
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.02.2007
  Kirjoituksia: 23
  Vastauksia: 142

  Ajattelin tuossa itsekin jossain vaiheessa, että kumma kun tällaista palstaa ei ole ja HUPS! ….sittenhän se ilmestyi. Kiitos taas aktiivisille sivuston pitäjille 🙂
  Niin, tuohon otsikkoon viitaten teen tällaista mini gallupia aiheesta, kiinnostaako minkä muotinen ja laajuinen hoito tai onko siihen oikeastaan tarvetta orkin käyttäjien mielestä? Sitten please, ei kommenteja siitä, että tältä pohjalta ei voi toimintaa lähteä toteuttamaan. Tiedän, eikä ole tarkoituskaan. Lähinnä haluan tietää minkä verran täällä käy henkilöitä, jotka kokevat tarvitsevansa, jos ei säännöllistä niin osa-aikaista hoita lapsilleen.

  LINKKI

  Minenitar
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.03.2007
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 15

  Uskon todellakin, että tarvetta on!!!!! Esimerkiksi minun muksuni tarvitsisivat päivähoitoa, noin 6 tuntia päivässä. Olisi todellahyvä, jos Teistä olisi perustamaan päiväkotia Fuengirolaan.

  LINKKI

  bittersweetie
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.03.2007
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 10

  Itse olin vanhemman poikani kanssa -04 Fuengirolassa, ja jo tuolloin tuntui kovasti olevan tarvetta päivähoidolle! Joku porukka silloin kovasti oli puuhaamassakin jotain hoitoa suomalaisille lapsille, mutte ei tainneet viedä hommaa loppuun asti tai ainakaan mitään en ole missään kuullut ko. operaatiosta. Kuitenkin, uskoisin että tarvetta todella olisi.. myös itsellä kaksi alle kouluikäistä, joille hoitopaikkaa tarvittaisiin, sitten kun sinne asti päästään. Tuo puuttuva hoitojärjestely on ainakin meillä yksi jarruttava tekijä sinne muutossa.

  LINKKI

  Elina
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.12.2006
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 10

  Hei!

  Me asumme yhä Suomessa, mutta päiväkodin tarve tulee heti, kun pääsemme oikeasti muuttamaan. Toiveena on päästä muuttamaan viimeistään vuodenvaihteeseen mennessä. Yhtä päiväkotia olemme Fuengirolassa käyneetkin jo katsomassa, mutta jos suomalainen päiväkoti perustettaisiin, niin sinne tyttömme tulee ehdottomasti (ei siksi, etteikö espanjalainen tai kansainvälinen kelpaisi vaan muista syistä).

  Jossakin aikaisemmassa ketjupätkässä jo vihjaisinkin, että jos Tinttura kaipaat ’yhtiökumppaneita’, niin ilmoittele. Tarvittaessa perheemme voisi ehkä osallistua päiväkotiin osakkaina (lottopottia siitä ei kyllä taida olla odotettavissa.., mutta palvelulle tuntuu olevan tarvetta), ideoijinakin sekä vielä lapsen hoitoon tuojina 🙂

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.