Onko muuta työtä?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä hamalake
  hamalake Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.05.2013
  Kirjoituksia: 10
  Vastauksia: 6

  Olen harkitsemassa Suomen työttömyyteni vaihtoehdoksi lähtöä Espanjaan puhelinmyyntityöhön. Onko siellä kielitaitoiselle, ei kylläkään Espanja, korkeasti rakennusalalle, markkinointiin koulutetulle henkilölle MUUTA työtä? Tai – yhtenä vaihtoehto mennä puhelinmyyjäksi ja katsella paikan päällä rauhassa oman alan hommia? Ulkomailla olen jo ollut muualla töissä. Mutta se ei nyt vedä.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä kojo
  kojo Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  hamalake:
  ”Onko siellä kielitaitoiselle, ei kylläkään Espanja, korkeasti rakennusalalle, markkinointiin koulutetulle henkilölle MUUTA työtä?”

  Jos kielitaitoihisi kuuluu saksan kieli, mahdollisuutesi täti Merkelin maassa ovat moninkertaiset verrattuna syvän työttömyyden riivaamaan Espanjaan.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä chica finlandesa
  chica finlandesa Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.05.2007
  Kirjoituksia: 19
  Vastauksia: 141

  Mitä enemmän kieliä osaat, sitä enemmän vaihtoehtoja työpaikkojen suhteen löytyy. Henk. koht. suosittelisin tulemaan tänne mihin tahansa töihin ja opettelemaan espanjaa. Kun se on suht hallussa ja tuttuja on kerääntynyt joka alalta ja kansallisuudesta, voipi oman alan juttuja jopa löytyäkin. Helposti se ei kyllä tule käymään.
  Kojolle: Jos Saksassa ilmasto olisi kuin täällä työttömyysalueella, plus yhtä rento meininki, varmaan hamalake olisi sinne jo suunnannutkin, kuten myös meikäläinen 😉

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä santiago
  santiago Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Kaikista rennoin meininki taitaa olla hiekkalinnojen rakentelijoilla playalla. Siinä on oma herransa, suulista saa koko rahalla, ja aina joku heittää jonkun kolikon kerjäyskuppiin.
  Siinä hiekalla on pehmeä ja halpa nukkua yönsäkin ja samalla vahtia veistostaan. Sapuskoissa ja juomissa kyllä pysyy satavarmasti. Ottaen huomioon että pahvitörppö viiniä kustantaa 60c ja barran saa samaan hintaan.
  Eikä kukaan kysele ikäviä, kuten nietä, residenciaa, veroja eikä social seguridadin korttia.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.