Onko kukaan varannut matkaa Snowbirdin kautta?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Hintatasot Onko kukaan varannut matkaa Snowbirdin kautta?

Merkitty: 

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 50)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Mundo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.05.2013
  Kirjoituksia: 10
  Vastauksia: 41

  Hei!

  Olen varaamassa lentoja Malagasta Suomeen ja takaisin. Tapanani on käydä ihastelemassa lokakuista Suomea ja palata viikon jälkeen kotiin Espanjaan.

  Minkälaisia lentokoneita Snowbird käyttää? Onko kukaan varannut lentoja heidän kautta? 169e/suunta. Ihan Finnairin hinnoissa. Saako matkalaukun ruumaan tuohon hintaan? Onko Snowbird halpalentoyhtiö? Kiitos etukäteen.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Eikös näillä kaikilla ”uusilla” tulijoilla ole mitä parhaat referenssit . Ei yhtään toteutunutta lentoa , ei mitään tietoa mistään, eli miten luvattu palvelu on toteutunut , jne. Eli kannattaa todellakin olla ensimmäisten joukossa testaamassa näitä.

  Tästä kyseisestä tulevasta yhtiöstä en muista , mutta markkinoille on kuitenkin tulossa uusilla yhtiöillä  henkilöitä jotka ovat jättäneet taakseen entisissä konkursseissa miljoonavelat, joista asiakkaat eivät ikinä saa rahojaan takaisin.

  Ja jos vielä hintataso on sama tai korkeampi kuin jo olemassa olevilla toimijoilla, mikä on syy suinpäin sijoittaa rahojaan näihin vielä toteutumattomiin hankkeisiin?

  LINKKI

  Loikkari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.04.2013
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 235

  Saako matkalaukun ruumaan tuohon hintaan? Onko Snowbird halpalentoyhtiö? Kiitos etukäteen

  Ainakin kotisivujen mukaan hintaan sisältyy yksi matkalaukku joka saa painaa max 20 kg sekä käsimatkatavarat 8 kg. Yli kolmen tunnin EU lentoihin sisältyy lämmin/kylmä ateria. http://www.snowbird.fi/services

  LINKKI

  Kukkulankuningas
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.09.2013
  Kirjoituksia: 27
  Vastauksia: 119

  Totta kai ostan liput lentoyhtiön ensimmäiselle (Titanic) neitsytlennolle.

  LINKKI

  Vinatero
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.08.2008
  Kirjoituksia: 17
  Vastauksia: 154
  LINKKI

  Kukkulankuningas
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.09.2013
  Kirjoituksia: 27
  Vastauksia: 119

  Kyllä se halpalentoyhtiön leima on otsassa jos puolella henkilökunnasta on ”Air Finlandin” tausta. Onpas mystistä. Eivät kerro minne aikovat lentää ja millä koneilla. Piti kesällä ja edellisenä talvena aloittaa. Nyt aloittavat syksyllä vai aloittavatko? Onneksi koneissa tuntuu olevan tilaa. Saan valita paikkani koneessa, joka ei todellakaan ole mikään halpalentoyhtiön kone.

  LINKKI

  mañana mañana
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.06.2013
  Kirjoituksia: 30
  Vastauksia: 188

  Hyvillä koneilla Snowbird lentää. Innolla odotan Helsinki – Malaga -reitin avautumista! Hyvät lentoajat, paremmat kuin finskillä! 🙂

  Jos olisin Snowbird, lähtisin hakemaan ihan uutta kulmaa. En tiedä miten he ovat aikoneet erottua vai haluavatko edes erottua. On varmasti aika haastavaa hypätä  mukaan kilpailuun nobodynä ja tarjota lentoja Finnairin hinnoin. Toki Finnair on saanut aika pahasti siipeensä tässä viime aikoina, mutta brändinä Finnair on edelleen loistava.

  Jos olisin Snowbird, hakisin uutta kulmaa tarjoamalla jotain erilaista ja uutta. Lennoilla lämmin luomuruoka. Lennolla näytettäisiin aina joku uusi elokuva. Ottasin mallia Virgin Atlanticilta. Tarjoaisin jotain spesiaalia, kaikille luksusta koneessa esim. shampanjaa ja mansikoita! 😉 Jotain parempaa kuin kilpailijoilla. Nettiyhteys niin kuin Norwegianilla, mutta lämmin ateria ja uudet elokuvat samaan pakettiin. Tarjoaisin enemmän kiloja ruumaan/matkustaja/lento.  Mielenkiinnolla seuraan snowbirdin kehitystä.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Finnairin hyvä brändi??, tässäkö päivän tsoukki? Huomattavan paljon teknisiä ongelmia, joista johtuvia myöhästymisiä nykyään  paljon. Johtuisiko huoltotoiminnan ulkoistamisesta? Hinnat eivät ainakaan halvemmat kuin kilpailijoilla. Jos olisin sovinisti ihmettelisin miksi ne lentoemännät joita ei vielä ole ulkoistettu, ovat vanhoja ,kärttyisiä , rumia muinaisjäännöksiä. Jotka istuvat verhojen takana galleyssä juoruilemassa kun muiden yhtiöiden emot tarjoilevat juomia.  Yleisesti ainakin ns.karjalennoilla palvelun taso oikeasti huono. Finnairilla menee hyvin vain pomoilla joille riittää vielä toistaiseksi bonuksia.

  Snowbirdin koneethan tulevat olemaan liisattuja , niin kuin ne olivat Airfinlandiallakin. Laadulla ja hinnalla kaikessa vapaassa liiketoiminnassa kilpaillaan. Jos nämä tulevat olemaan kunnossa , niin miksei Snowbird menestyisi? Kysyntää kyllä Espanja -Suomi välillä nykyään riittää.

   

  LINKKI

  Tarmo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2014
  Kirjoituksia: 12
  Vastauksia: 298

  Mahtaneeko lentoyhtiö pysyä ilmassa yhden ainoan reitin varassa? Toivoisin toki, että pysyisi, mutta en kyllä pidätä hengitystäni sitä odotellessa…

  LINKKI

  mañana mañana
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.06.2013
  Kirjoituksia: 30
  Vastauksia: 188

  Santiagolle: Eihän Finnair brändinä ole enää mitään esim. Fazerin siniseen verrattuna. 😉 Luotettavana sitä kaikesta huolimatta kuitenkin pidetään. Yhtään Finnairin konetta ei ole tipahtanut alas, eikö näin ole? Minusta henk.koht. se on aika kiva mittari se. Toinen hyvä on esim. tämä:  http://www.brandindex.com/ranking/finland/2013-annual

  LINKKI

  Don Bavarontti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 113
  Vastauksia: 2154

  Toukokuun lopulla Suomeen lentäessä Norwegianilla, lentoemo sanoi olevansa pahoillaan, kun heidän Helsingistä lentäviin uusiin koneisiin ei ollut ehditty asentaa wifi yhteyksiä.

  • Tätä vastausta muokkasi 9 vuotta, 2 kuukautta sitten Don Bavarontti.
  LINKKI

  matias31
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.09.2010
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 193

  Minulle riitti kun hävisin rahani Air Finlandin kanssa. Kuulin että Air Finlandin toimista on tehty rikosilmoituskin.

  Eli ei kiitos Snowbirdille!

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Sattui silmiin uutinen Suomen kruununjalokivestä Finnairista.
  http://www.mtv.fi/uutiset/talous/artikkeli/eurooppa-vetaa-finnairia-aasiassa-miinusta/3512166

  Näkyy karjalennoissa olevan melkoinen romahdus. Joko vihdoin suomalaiset olisivat alkaneet äänestämään jaloillaan?

  LINKKI

  mañana mañana
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.06.2013
  Kirjoituksia: 30
  Vastauksia: 188

  Finnairista minulla ei ole loistavia kokemuksia viimeisen vuoden ajalta. Satuin varaamaan Finnairin lennot juuri kun catering oli aloittamassa lakon ja lentoemot myötätuntolakon siinä sivussa. Koneet ovat menneet epäkuntoon ja myöhästymisiä paljon. Finnairin plussia ovat edelleen matkatavarat, jotka sisältyvät hintaan ja jotain naposteltavaa koneessa. Paljon muuta ”erikoista” ei kyseisen firman lennoilla ole.

  Varasin kerran lennot Ryanairin kautta. Hurjan monimutkainen systeemi. Koko ajan pomppaa jotain ihmeellisiä tarjouksia eteen, joita sai klikkailla kiinni. Huolimattomuuttani (syytän ponnahdusikkunoita) maksoin matkalaukun vain menomatkalle. Takastulomatkalla, kun olin tuomassa laukkua tiskille, sanoi edustaja, että minun tulee maksaa 100 euroa lisää jos haluan matkalaukkuni myös kotimatkalle.

  Norwegian on hyvä lentoyhtiö. Nettiyhteys on kiva bonus. Harmi, että hintoihin ei sisälly laukkuja tai purtava koneessa. Eihän se ruoka ole mitään hyvää, mutta saapahan jotain tekemistä kun availee muovirasioita kurkistaakseen mitä siellä on. 🙂

  Unelmien lentoyhtiö:

  Matkan hinta: Malaga – Suomi – Malaga, 300 euroa tai vähemmän. Yhdensuuntainen matka olisi maksimissaan 150 euroa.

  Matkatavarat: Hintaan sisältyisi käsimatkatavara, yksi matkalaukku ja bonuksena yksi golfbägi ilmaiseksi.

  Mitään lippusia tai lappusia ei tarvitsisi tulostaa. Passia näyttämällä saisi maihinnousukortin.

  Lentokoneessa tarjoiltaisiin pieni ateria ja juomia (luomua ja astiat kierrätysaineksista). Nettiyhteys, kuulokkeet ilmaiseksi ja uusi elokuva.

  Lapsiperheet takimmaisille riveille. Jos matkustaa ilman lapsia, ei haluaisi kuunnella lasten itkua tai saada potkuja pitkin matkaa selkänojaan. 😀

   

   

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Se, että saako matkalaukun samaan hintaan koneeseen on kaksipiippuinen juttu. Esim. ne muutamat kerrat kun me ollaan pakosta lennetty Suomi-Espanja väliä viime vuosina  , ollaan pärjätty hyvin lentolaukulla jonka saa kabiiniin. Ja ne jotka tarvitsevat enemmän tavaraa mukaan maksavat sitten lisää. Jos mä oikein muistan niin eihän nää laukut nyt niin paljon makasa  että sillä olisi mitään väliä. Norskilla hinta taitaa olla jotain alle 20€ sivu. Tärkeämpi asia on hyvä feng shui koneessa . Tahtoo sanoa että siellä ei ole elämäänsä kyllästyneitä hapankorppuja duunissa tarjoilijoina. Ja muutenkin yhtiön tapa toimia voi olla hyvin erilainen . Esi. Ryanairista ja vaikkapa Norskista ei voi oikein puhua samana päivänäkään. Ja Finski on sitten vielä oma juttunsa.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 50)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.