Oma Ravintola

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 39)
  • Julkaisija
    Viestit
  • LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä samijedi1
    samijedi1 Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 19.09.2012
    Kirjoituksia: 3
    Vastauksia: 14

    Ajatus olisi muuttaa Espanjaan.
    Jotain töitäkin pitäisi tehdä, eikä tule muuta mieleen nyt kuin ravintola.
    Joku hyvä ruokaravintola missä olisi jo valmis asiakaskunta.
    Olisko jollain vinkkiä mistä sellaisen saisi ja millä hintaan?

    sami

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä viipukka
    viipukka Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 11.08.2008
    Kirjoituksia: 19
    Vastauksia: 325

    melkein väittäisin että paras olisi jos pääsisit itse paikapäälle dallailemaan ja katselemaan. Yleensä myytävänä (se vende) kyltti kiikkuu ravintolan edessä näkyvillä- ja löytyyhän tuolta ihan baari/ravintoloitakin välittävä firmakin fugesta.

    Kirjoita kuukkeliin bars/restaurantes in spain/for sale on spain (tai kaupunki jos sellainen on tiedossa)

    Tietysti itse katsasteltuna tulisi hyvin todettua jo minkälainen paikka on ollut, ja minkälaisessa suosiossa se on.

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä samijedi1
    samijedi1 Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 19.09.2012
    Kirjoituksia: 3
    Vastauksia: 14

    Kiitoksia vinkistä.
    Tuollahan niitä on aika lailla tarjolla.
    Parempi se on jos ja kun pääsen paikanpäälle katsomaan.
    Ajattelin että Jollakin olisi ystäviä ja kontakteja mistä löytyisi hyvä paikka.
    Ikinä en ole siellä ollut eikä tietoa mikä on hyvä paikka ja mikä huono.

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä viipukka
    viipukka Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 11.08.2008
    Kirjoituksia: 19
    Vastauksia: 325

    Vaikea sanoa sellaista hyvää paikkaa, ellei tunge sinne paseolle, missä tietysti kilpailua riittää.

    Yksi ravinteli oli meidän naapurissa, tuolla jumalan selän takana. Ei siellä mitään asiakasryntäyksiä ollut, mutta aika kauan se on toiminut. Hyvä ravintolan paikka on siis kaiketi aika suhteellinen käsite 🙂

    Jos netistä löytyy sopiva, niin täytyy sun se kuitenkin katsastaa ennen kauppoja. Itse toimisin just nii, että kattosin valmiiksi ne mitkä kiinnostaa, ja sitten kun niitä tulee katsomaan niin voi katsastaa ympäristön ja ehkä muut ympäristöt ja päättää sitten.

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
    arnold malaga Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 02.07.2010
    Kirjoituksia: 79
    Vastauksia: 2846
    samijedi1 kirjoitti:

    Ikinä en ole siellä ollut eikä tietoa mikä on hyvä paikka ja mikä huono.

    Tere. Tuon perusteella suosittelen, että sitä rahaa sitten tosiaan ON satsattavaksi sen verran, että itse ensin poikkeilet Espanjassa katsastelemassa vallitsevaa tilannetta ravintola-alalla.

    Käy talvella ja katso, missä ravintolassa istuu asiakkaita ja mihin aikaan vuorokaudesta.

    Jos näky kiinnostaa, niin sitten vain kysymään isännältä, että ”cuanto vale el restaurante”, mutta älä kerro etukäteen, että olet tulossa katsomaan ostamismielessä. Nimittäin, isäntä aivan vuorenvarmasti järjestää kyseiselle hetkelle koko sukunsa kyseiseen ravintolaan ”asiakkaiksi”, jotka kaikki tekevät äänekkäästi toinen toistaan muhkeampia tilauksia.

    Kyseisen shown jälkeen saatat unohtaa kysäistä referenssejä myynnistä kahdelta edelliseltä vuodelta.

    Venta de restaurantes en Málaga:

    http://es.negocius.com/venta-restaurantes-malaga_nl407_tve_p29.html

    TRASPASOS RESTAURANTES EN MáLAGA:

    http://www.milanuncios.com/traspasos-de-restaurantes-en-malaga/

    .

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä santiago
    santiago Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 14.11.2007
    Kirjoituksia: 307
    Vastauksia: 4162

    Tosi ammattilainen ei tällaisia kysele. Ja täällä ei amatöörit pärjää ravintola-alalla. Uskaltaisikohan väittää, että Costalla on Euroopan kovin kilpailu,siis ihan oikeiden ja kannattavien ravintoloiden kesken.
    Mutta jos on ylimääräistä pätäkkää muutama kymmenen tuhatta , mitä jonkunnäköisen kioskin osto vaatii, niin paljon miellyttävämpi vaihtoehto on tulla pariksi vuodeksi tänne tyhjäntoimittajaksi. Loppupeleissä rahat on menneet viiniin , lauluun ja naisiin/poikiin, mutta ei turhuuteen . Eikä velkaa jää niinkuin voi olettaa käyvän ravintolaprojektin konkurssin kanssa.

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä samijedi1
    samijedi1 Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 19.09.2012
    Kirjoituksia: 3
    Vastauksia: 14

    kiitti linkeistä arnold.

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä samijedi1
    samijedi1 Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 19.09.2012
    Kirjoituksia: 3
    Vastauksia: 14

    tosi amatöörit kyselee.
    Ja kun on hippasen rohkeutta ja hulluutta niin pärjää sitä ammattilaistenkin kaa.

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä santiago
    santiago Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 14.11.2007
    Kirjoituksia: 307
    Vastauksia: 4162

    Jokapuolella Espanjaa, hyvin perinteisissä turistirysissä, kuten vaikkapa Toledo, Granada, itse asiassa missä vaan, näkee parhailla turistialueilla liikehuoneistoja , myös paljon ravintoloita tyhjinä , se vende tai traspaso lappuineen ikkunassa. Eli en mä ota kantaa pelkästään johonkin Fugen tilanteeseen, enkä mä tiedäkään minne kysyjä aikoo ravintolansa perustaa.
    Mutta kuten sanottu kilpailu on kivikovaa. Ja kilpailijoita on paljon karummista oloista kuin Suomesta. Eteläamerikasta , Kiinasta, joka puolelta maailmaa.
    Ainahan on mahdollista pärjätä, sehän on vaan itsestä kiinni. Mutta kyllä mä väittäisin , että pitää olla aikamoinen lahjakkuus ja oikeasti sopia alalle , jos meinaa pärjätä.
    Jos aihe kiinnostaa Arnoldia, sieltä voisi saada ihan oikean alan miehen mielipiteen, mä tässä aikani kuluksi kirjoittelen omia huomioitani ja päätelmiäni niistä.
    Ihan vaan tässä Fugen kulmilla , kaikenmaalaisia kuppiloita on tullut ja mennyt vuosien mittaan, suomalaisiakin.
    Jotkut jää ja menestyy ja mun mielestä silloin kyse on omistajan /omistajien persoonallisuudesta , pitkäjänteisestä omasta linjasta ja jostain omintakeisesta liikeideasta.

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä aikku
    aikku Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 03.09.2012
    Kirjoituksia: 5
    Vastauksia: 418

    tarvettakin jossain missä ei paljoa ravintolapalveluja mutta asutusta kylläkin,esim. niitä urbanisaato-alueita jossa myös ympärivuotista asutusta, niin ei jäisi duunit pelkkään sesonkiaikaan eli kesätyöksi.

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä samijedi1
    samijedi1 Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 19.09.2012
    Kirjoituksia: 3
    Vastauksia: 14

    Joo. voi olla että santiago on oikeessa, eikä kannata, mutta yrittää voi aina ja jotain pitää kuitenkin tehdä. kun en jaksa olla vaan.
    Voihan se joku muukin juttu olla kuin ravintola. Paikasta mulla ei ole mitään käryä mikä olisi hyvä
    Eli vinkkejä ja ideoita kiitos ni pääsen täältä kurasta veke

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä kojo
    kojo Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 09.01.2008
    Kirjoituksia: 6
    Vastauksia: 1444

    Paras yritysidea lähtee aina siltä alueelta mihin henkilöllä on vankka ammattitaito/koulutus. Ja vieraaseen maahan sijoituttaessa tietysti kielitaito. Mitenkä espanja sujuu?

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä samijedi1
    samijedi1 Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 19.09.2012
    Kirjoituksia: 3
    Vastauksia: 14

    ei ole kielitaitoo. ainakaan espanja, mutta ajatus onkin että palkataan työntekijät

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
    arnold malaga Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 02.07.2010
    Kirjoituksia: 79
    Vastauksia: 2846
    samijedi1 kirjoitti:

    ei ole kielitaitoo. ainakaan espanja, mutta ajatus onkin että palkataan työntekijät

    Ei kielitaitoa?

    No, onko RAHAA? – 😉 –

    Kyllähän töihin tulijoita riittä.

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä pasipa
    pasipa Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 15.08.2012
    Kirjoituksia: 3
    Vastauksia: 131

    Kavin aamiaisella tutun Rosan luona taalla Malagan Centro Historicossa
    ja han kertoi etta myynti on romahtanut taysin.
    Haluaisi myyda paikan mutta kukaan ei halua ostaa.
    Pelkastaan Malagan ferian aikana, joka yleensa on parasta myyntia 10 paivan ajan elokuussa
    myynti on hanen sanojensa mukaan 50 % pienempaa kuin edellisena vuonna.
    Kertoi etta viimeiset 5 vuotta, joka vuosi aina vain huonompi.

    Fuengirolasta en tieda mitaan, ehkapa siella turistivirta edelleen ostovoimaista
    mutta aika autiolta nayttaa rantapaseokin 5-8 kk vuodesta, ravintolat samoin.
    Siella asuva tuttavani oli omasta mielestaan tehnyt huomion vahentyneesta asiakaskunnasta tana kesana
    ihan kadunkulkijan nakokulmasta.

    Mutta onahan taalla Malagassakin esim.
    vaikkapa Pepa y Pepe lahes aina taynna, samoin El Pimpi
    vetaa porukkaa paljon – riippuu siis ajatuksesta, ideasta.., ja ennenkaikkea hyvista kokemuksista asiakkaana ja paikasta tietty missa sijaitsee.
    Tosin jos ruoka ja palvelu on hyvaa, kylla ihmiset sinne loytaa jossainkohtaa vaikka olisi vahan syrjassakin.

    Jos minulta kysyisit, haluaisinko yhtaan ns. suomalaista ravintolaa lisaa (Malagassa niita ei ole kylla tullut vastaan)
    niin sanoisin en halua. Kylla se idea pitaisi olla joku muu, laskisoosilinja ei jaksa ehka kantaa pitkalle
    mutta sita ett varmaan ajatellutkaan.

    Valtavasti on ravintoloita lopettanut, huomaan katukuvassta.
    Se Transpasa/Se Vende kyltteja on joka puolella Centro Historicoa.

    Nama nyt vain nain huomioita eilen, tanaan ja vuosi sitten viimeksi taalla olleena.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 39)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.