Oletko nähnyt tätä miestä?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Oletko nähnyt tätä miestä?

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Cluso
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.12.2008
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Hei, oletko nähnyt tämän miehen jossain? http://www.alibi.fi/uutiset/tata-miesta-poliisi-kaipaa
  Tiedot hänestä voi myös ilmoittaa tänne http://www.interpol.int/public/Data/Wanted/Notices/Data/2008/17/2008_27917.asp

  LINKKI

  pauliina
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.02.2007
  Kirjoituksia: 67
  Vastauksia: 641

  Viime keväänä WinCapita kirjoitusten ollessa kiivaimmillaan, Kailajärven sanottiin oleskelleen myös Aurinkorannikolla. Sittemmin muuttanut Thaimaaseen ja nykyisen olnpaikan epäillään olevan Etelä-Amerikassa. Kailajärvi on kotoisin Tampereen seudulta.

  LINKKI

  turboman1
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.01.2008
  Kirjoituksia: 16
  Vastauksia: 179

  Hanski on sitten ”löytynyt”…mutta fyrkat ei… 🙂

  http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1625342

  LINKKI

  Hot
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2006
  Kirjoituksia: 122
  Vastauksia: 535

  On jännä juttu, miten poliisi valitsee kohteet, joita tutkitaan. Suomessa ja Suomesta lähtöisin on suuri joukko niljakkaita ”liikemiehiä”, jotka ovat putsanneet sijoittajia ja kusettaneet yrityksiä ja verottajaa. Noista niljakkeista jopa kirjoitetaan positiivisesti Suomalaisessa lehdistössä. Heidän puhalluksensa ovat olleet suurempia kuin WinCapitan tapauksessa. En muutoin kirjoittaisi, mutta kun olen itsekin ollut tuollaisen ”hyvämaineisen, älykkään, korkeasti koulutetun ja hienokäytöksisen” uhrina. Ja niljake luonnollisesti elää leveästi ulkomailla.

  Koska poliisi ei ottanut juttua omakseen ja oikeudenkäyntikulut voivat nousta tähtitieteellisiksi, mitään et voi, vaikka syvältä kouraisi. Pahimmassa tapauksessa voisin joutua maksamaan vielä lisää, kun oikeusperiaate on, että jos et voi 100%:sti todistaa (kaikki kirjanpito hävitetty), syytetty voittaa. Menetin jo vuosikausia sitten uskoni Suomeen oikeusvaltiona.

  Eli näin se menee: 1. Perusta sijoitusyhtiö. 2. Perusta ”lupaavia” yrityksiä, joilla on mielellään tytäryhtiöitä ulkomailla 3. Kerää pääomia 4. Käytä pääomat ”tuotekehitykseen” ja ”markkinointiin” ja jos ne sattuvat menemään johonkin muuhun käyttöön, tuhoa kirjanpito, koska se ei ole Suomessa rikos eikä mikään ja kukaan ei voi jäljittää rahoja.

  Eli vaadin samassa hengessä: Hanski Kailajärvi vapaaksi ja hänet pidättäneelle poliisille pienet sakot! Jos Kailajärvi on tehnyt huijauksen oikein ja hävittänyt kaiken oleellisen materiaalin, poliisilla on raskas todistustaakka edessään….

  LINKKI

  pauliina
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.02.2007
  Kirjoituksia: 67
  Vastauksia: 641

  Tässä WC:ssä taitaa olla taustalla, että toiminta on ollut laitonta (ketjukirje), jota on kaupattu valuuttakauppana (ilman että on tehty valuuttakauppaa). Tuossa on sijoituspalvelulaki takana. Sitten näistä 10 000 sijoittaneesta reilut 1000 on tehnyt rikosilmoituksen, jotka vaativat poliisia tutkimaan casen. Kailajärvi vaan vapaaksi, jos taustalla on sijoitusyhtiö jolla on toimilupa ja asiallisesti vero maksettu. Toisaalta, hänellä on rikosrekisteriä sen verran, ettei olisi saanut sijoitustoimilupaa muuta kuin bulvaanin kautta. Jos noi 1000 sijoittajaa on sitten väärässä, niin joutuvat maksamaan Kulta-Hannunkin oikeuskulut. Kyllä minullekin tuota tarjottiin ja vielä viime tammikuussa. Soittaja oli mielestäni fiksu. Oli ottanut lainaa ja myynyt kaikki osakkeensa ja sijoittanut sinne useita satojatuhansia euroja. Minulla käyt tuota kaveria sääliksi. Mielestäni kaikki rikollinen toiminta, jolla on haettu hyötyä toisten taskusta kannattaa viedä käräjille. Kailajärvelle olisi mennyt 60 meur tavallisten suomalaisten, ja pääosin maaseudulta olevien rahaa. Fiksut ymmärtävät, ettei tuollaista tuottoa voi saada. Meillähän loppuisi köyhyys äkkiä ja Hannu olisi nyt Nobel palkittu

  LINKKI

  arkteko
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.04.2008
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 109

  Eli näköjään maailmalta löytyy aina parempia.

  LINKKI

  Hot
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2006
  Kirjoituksia: 122
  Vastauksia: 535

  Suomen ja USAn välillä on se pieni ero: USAssa pörssi- ja sijoitushuijauksista saa kunnon kakun, mutta Suomessa RATA on käytännössä hampaaton ja täysi nolla. Suomessa saat sijoituspuolella huijata ja kiinnijäämisen riski on olematon, rangaistukset ovat korkeintaan pieniä näpäytyksiä ja valitettavasti aivan liian moni tietää tämän…..

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.