Oletko joutunut murtovarkaan uhriksi viime aikoina?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Oletko joutunut murtovarkaan uhriksi viime aikoina?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Katia Westerdahl
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.06.2011
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 52

  Hei,

  Fuengirolan poliisivoimat ovat saaneet kiinni varasliigan, joka oli erikoistunut asuntomurtoihin. Liiga operoi muun muassa Fuengirolassa, mutta myös muilla paikkakunnilla. Liigalla oli hallussaan jonkinnäköinen laite, jolla he päästivät itsensä kätevästi ulko-ovesta sisään, ilman suurempia jälkiä.

  Koska varkailla oli runsaasti varastettua tavaraa hallussaan, Fuengirolan poliisi laittaa esineet näkyville, jotta varkaudesta ilmoittaneet henkilöt voivat käydä niitä tunnistamassa omakseen. Näyttely on auki tästä päivästä 10. syyskuuta asti. Lisätietoja Policía Nacionalin tiloista Fuengirolasta.

  LINKKI

  Ritacasanueva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416
  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Aivan hyvä artikkeli, ei siinä mitään, mutta kuvaan laitetut hopeiset tarjoiluottimet eivät ole tänä päivänä niitä kaikkein halutuimpia, jos niitä ei saa kerralla varastettua (tai välikädelle toimitettua) vähintäänkin paria Mercadonan muovikassillista samalla kertaa.

  Kuvan ’tyylihopeista’ saanee narkomaanimarkkinoilla pari-kolme kymppiä, jos sitäkään. Telefoonitkin näyttävät ”rantapuhelimilta”, joiden pölliminen hatuttaa enemmänkin varasta kuin omistajaa.
  🙂

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.