Oikein Hyvää huomenta kaikille !

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Oikein Hyvää huomenta kaikille !

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Pintor
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.11.2006
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 484

  Lupasin aikaisemmin esitellä itseni täällä ja nyt sen teen !

  Vaan kuinka sen teen? Ilman kuvaa? Joo, kyllä kuva varmaan vielä löytyy myöhemmin. Tottakai se löytyy minun kotisivuiltani. ( esim: Googleta; Jorma Mutanen kotisivut ) Huh, huh, olipa se kova juttu kun sain tuon kerrottua. Mitäpä tuota piilottamaan kun sen sieltä löytää jos nyt joku ei pelkää koneensa saastumista.

  Kerta kaikkiaan hieno juttu tämä Orkki. Saan lukea kaikkea sellaista mitä olen kokenut myös asuessani monet talvet Fuengirolessa ja vajaa sadan matkan verran tehneenä Espanjaan, ja vain espanjaan. Tulin aikoinaan jostain syystä sellaiseksi. Opiskelin kieltä ja joka tuntui sujuvan aivan riittävän hyvin, poliisiasemalla,( kadotin nuo tärkeimmät; Visa, pesetat ajokortti, sain muuten A4 kokoisen paperin jonka kanssa ajoin suomessakin virallisesti ainakin kuukauden. Polisii kysyi porque? Vastasin, että täytyy auttaa naisystävää. Vale,vale!! Tämä siis niille jotka ei ymmärtäneet espanjol. Hyvä on, hyvä on!!) sairaalassa, apteekissa ja jopa eräälle rakennusnosturin käyttäjälle, joka haki töitä sieltä. ( oli virkailijalla naurussa pidättelemistä kun aivan ummikko hakee töitä ja uurteet jäänyt kasvoihin kuin olisi juuri äsken laahannut niitä talonmiehen hiekottamaan jalkakäytävään ).

  Siis, olin ammatti trumpetisti aikani ja raapaisee niin vietävästi kun kuulen brassia ja muistuu Andalucian swinbandin musiikki ja HYVÄT ystävät sieltä. Maalasin silloin jo mukamas taidetta. Nyt toistakymmentävuotta mukamas vanhuuseläkkeellä!
  Näyttelyt oli suola, joka kannusti maalaamaan ja kun tuntui olevan inhimmillisiä ihmisiä, jotka halusivat joitain niistä seinilleen. Ihanaa !! Nyt on kaikki toisin, koska olenhan kaikkein köyhimmillä alueella suomessa ja täytyy ottaa myös harteilleen kaikki Perloksen työttömäksi jääneet!!! Ei tee mieli edes kaupattaakaan tekosiani.

  Tässä tällä kertaa riittävästi Teille E-locos !!!

  LINKKI

  Ivanka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 46
  Vastauksia: 854

  Oikein hienot kotisivut ja mielenkiintoisia kavereitakin löytyy.
  Varsinkin tämä hra jolla on kaukoputki kotipihallaan.
  Koska elämäni suurin haave on saada kunnollin kaukoputki, alan tuon jättiputken omistajan kaveriksi heti.

  Oletko muuten säilyttänyt niitä kauppapaperille tehtyjä piirroksiasi ?
  Hetki sitten törmäsin eräällä vierailulla omaan lapsuudenaikaiseen tekeleeseni ja se oli järisyttävä kokemus.
  Kuvan teosta on ainakin 45 vuotta, mutta muistin sen täysin, nähtyäni.
  Minulle jäi kokemuksesta pitkäksi aikaa tosi kummallinen olo.

  LINKKI

  Old Chap
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 106
  Vastauksia: 2386

  No jopas Jorma ryhtyi kirjoittamaan – todellisen taiteilijan tapaan siihen aikaan, jolloin todelliset taiteilijat inspiroituvat. Mutta aikaiseenko vaiko myöhään?

  Iloisesti ilmoittaudun tämän herran ystäväksi. Hauska heppu, joka osaa olla myös otsa rypyssä, kun funtsitaan. Ei siis mikään tavallinen taivaanrrannan maalari.

  Voisit Jorma vielä kirjoitella lisääkin kertoen, miltä kotiseutu tuntuu tänään verrattuna Espanjassa kokemaasi, mikä mättää ja mitä eniten kaipaat – tai mitä et nyt sitten millään enää etelästä itsellesi kaipaa. Ja paljastaa, mitä otit mukaasi. Jookos?

  LINKKI

  123
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 734
  Vastauksia: 1553

  Tervetuloa Pintor kirjoittelemaan meidän kanssa tänne Orkkiin, kiva kun olet mukana! 🙂

  LINKKI

  Kari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Tässäpä minunkin puolestani tervetulon toivotukset Pintorille, kiva kun löysit mukaan Orkkiin! Kävin tutkimassa nettisivusi ja siellä olikin aivan loistavia taideteoksia – kovasti ainakin minun makuuni! Kiitos myös kirjoitteluistasi, kynäsi tuntuu pysyvän pysyvän kädessä yhtä kiinnostavan kaarevasti kuin pensselikin 😉

  LINKKI

  zihu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.01.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 16

  Taiteen tarkkailijana hienoa huomata ihmisen löytävän paikkansa maailmassa. Sisältäsi kumpuavat ajatukset on kiva tallentaa aarteiksi arvokkaiksi.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.