Nuriasolin ruoka

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Ruoka ja viini Nuriasolin ruoka

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Aihehan oli esillä joku aika sitten. Mutta tänään ajettiin Nuriasolin ohi ja tuli mieleen menisikö vetäisemään lounaat. Ajettiin kuitenkin ohi. Sen verran jäi asia vaivaamaan , että ajattelin kysyä mikä siellä on ruuan taso nykyään. Jos joku kirjoitushaluinen olisi käynyt kokeilemassa.

  LINKKI

  Tarmo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2014
  Kirjoituksia: 12
  Vastauksia: 298

  Ei taida kukaan uskaltaa mennä maistamaan.

  LINKKI

  Espanjankulkija
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.09.2010
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 77

  Aivan totta. Ei kukaan. Vaatimattomat 215 henkilöä (ainakin) nauttivat lounaan siellä tänään. Lieneekö kateellisen Kukon kiekumista koko parjaus. Hyvä Marko! Tsemppiä ja onnea perheyrityksellesi!

  LINKKI

  jerrypuu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.12.2010
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 271

  Olitko kulkija siellä itse myös ruokailemassa tänään, millaiset oli sapuskat?

  LINKKI

  Hipsuli
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.08.2013
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 14

  Uskaltaako tänne edes kommentoida,  kun joku kuitenkin tyrmää vastauksen. Mutta rohkenen kuitenkin kertoa, että kävin loka-marraskuussa useinkin syömässä sekä lounasta että a la cartea Nuriasolin ravintolassa ja voin todeta, että ruoka oli ainakin silloin todella hyvää, maukasta, sitä oli riittävästi ja se oli monipuolista. Monet suomalaiset, jotka siellä söivät aamiaisen ja päivällisen kehuivat myös ruokaa.  Markolle kiitos, että alkoi pitämään sitä ravintolaa.  Suurin osa asiakkaistahan lienee samassa talossa asuvia vanhempia henkilöitä, niin mikäpä sen kätevämpää – ei tarvitse lähteä arpomaan muualle mistä löytyy avoinna oleva ravintola saati (kotimaan kielellä) menu, josta löytyy mieluista syötävää.  Parkkipaikkoja löytyy lähistöltä jos tulee kauempaa.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Sieltähän se tuli. Vastaus alkuperäiseen kysymykseen. Kiitos, muchas gracias. Pitääpä käydä kokeilemassa . Hoy no, mañana.

  Kyllä mun on pakko kysyä tämäkin.  Jos esittää oman mielipiteensä täällä, mitä väliä on sillä mitä muut kommentoi. Jokaisella on oma totuutensa , kuinka herkkä on hipiä jos välittää siitä että kaikki eivät ole samaa mieltä?

   

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Hipsuli escribió: ”…kävin loka-marraskuussa useinkin syömässä sekä lounasta että a la cartea…”

  Niin… Söitkö tosiaan klassiselta À la Carte -listalta, vaiko talon omalta ”a la carte” -listalta?

  Apartamentos Nuria Solin kotisivulta löytyy linkki PALVELUT, jolla sivulla muun muassa maininta ravintolasta.

  http://www.apartamentosnuriasol.com/fi/etusivu.html

  ”Aamiaistarjoilu  seisovasta pöydästä, puolihoito. Seisovapöytä yli 30 henkilölle, muissa tapauksissa ”a la carte”.”

  Sama on kuitenkin englanniksi ja espanjaksi kirjoitetuilla sivuilla sanottu hieman varovaisemmin…

  ”Buffet breakfast and half board. Buffet from 30 people and menu choice in other cases.”

  ”Servicio de desayuno buffet y media pensión. Buffet a partir de 30 personas y menú a elegir en los demás casos.”

  Ravintola-alaa toisinaan läheltä seuranneena tiedän, että À la Carte on käsite, jonka tulee pitää sisällään määrätyt ruokalajit, kuten Sirloin Steak sekä T-bone Steak yms., maasta tai ravintolasta riippumatta, jos nimittäin aikoo tuota käsitettä käyttää.

  Kyse on siitä, että asiakas tietää saavansa ainakin tiettyjä ruokia vieraassakin maassa, jos nimittäin raha ei tee kiusaa. Siis samasta ilmiöstä kuin Mäk Doonaldsissa, köyhän miehen a la carte -ravintolassa. 🙂

  Valitettavasti vain ”à la carte” on useissa, asiaa tuntemattomalle asiakaskunnalle suunnatuissa ravintoloissa otettu ruokalistaa tarkoittavan sanan ”menú” synonyymiksi.

  ’Naamakirjasta’, vaikka en siihen liittynyt olekaan, löysin penkomalla tuon Bar & Restaurante Nuriasol’in lounaslistan, joka ei liiemmin näyttänyt poikkeavan normi työpaikkaruokalan lounaslistasta. Jos kyllä, ainakaan hinnat eivät päätä huimaa.

  https://fi-fi.facebook.com/restaurantenuriasol/photos/a.337857059691462.1073741829.334399846703850/570617923082040/?type=1&relevant_count=1

  À la Carte -listaa en heiltä löytänyt.

  Mutta hei, tarkoitukseni ei tällä ”tietoiskulla” ole mollata tai väheksyä Bar & Restaurante Nuriasol’ia. Etenkin, kun en ole siellä edes lounastanut, saatika illastanut.

  Ruoka voi siellä olla aivan erinomaista, joten siihen voin antaa arvioni vasta, kunhan olen siellä käynyt nokkimassa jotain ”vakavasti otettavaa”. Täytyypä siis käydä jonain kauniina päivänä, ihan jo asianharrastuksen vuoksi.

  P.S. Naamakirjan kuvamateriaalista (sangen pitkä kuvakavankadi) voi ehkä päätellä jotain, mutta sieltäkin vain siis ehkä.

  https://www.facebook.com/restaurantenuriasol/photos_stream

  🙂

   

  LINKKI

  jerrypuu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.12.2010
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 271

  Minä siitä ainakin mainitsin syyskuussa. Ja kirjoitin siitä että kipot oli nuoltuja tyhjäksi, eikä täytettä tullut, vaikka buffetin piti olla auki vielä pitkään.

  Ja sen säkäkokin jänteiset lihat vedettiin ylikypsiksi ja unohdettiin suola ja pippuri, jotka oltiin lisätty kaksinkertaisena kalalle, muu kaikki oli suoraan purkista.

  Fiksun näköinen paikka ja tällä Markolla tuntuu olevan hyvä pöhinä päällä muutenkin. En ole sen jälkeen syönyt siellä, kaljalla muutaman kerran, joten en tiedä missä nyt mennään, Hipsuli oli ainakin tyytyväinen, hyvä niin

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162
  LINKKI

  jerrypuu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.12.2010
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 271

  santiago, käyppä ite, joku päivä, minä menen seuraavana päivänä, päivää ei kannata kertoa, milloin käy, siinä nyt mene kuin alle parikymppää fyffeä, ja avoimin mielin, niin siinähän tuo selviää, ja joku muu vielä, niin saadaan hajontaa, ehkä.

  Noin yleisesti, harva suomikuppilan pitäjä on koulutukseltaan suomikuppilan pitäjä, kun tuolle alalle voi nyrjähtää vaikka kirvesmies, ei kirvesmiehellä ole käsitystäkään mitä sieltä keittiöstä pitäisi ulos tulla, ja sitten palkataan, tai otetaan työssäoppimaan jotain halvimmalla, tai ilmaiseksi saatuja kesähessuja/säkäkokkeja, joiden ammattitaito ei riitä edes uppomunan keittämiseen, noin esimerkkinä.

  Nykyisinhän on jokaisella kamerat taskussa, annoksia/ruokia kuvaamalla ja asiallisella kritiikillä saadaan ainakin hinnat nousemaan, tai kirvesmiehen heräämään että mitäs hittoa.

  Soppalautanen on hyvä esimerkki, tuossa junakadulla saa soppaa 1€/lautanen halvimmillaan, halvin suomisoppa on vissiin 2,50€,  otsikon Nuriasol 3,90€,samat kamat kattilassa, toinen vaan sen soppansa onnistuu tekemään halvemmalla, maku halvimmassakin kohdallaan, El Rocion hernekeittoa lukuun ottamatta, joka on arvostelun yläpuolella noin yleisesti papparaisten enemmistön mielestä.

  Näillä mennään

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Me ollaan kerran käyty vetämässä lounas siellä. Olisko siitä vuoden verran aikaa? En mä muista tarkkaan millaista se oli. Ei varmaan ihan huonoa kun ei tullut mitään kammoa paikkaa kohtaan. Ei varmaan saanut multa Michelintähtiäkään koska ei ole tullut käytyä sen jälkeen. Tyyliin joka päivä, paikkakunnan parhaan mätön vuoksi.     Pitänee tosiaankin käydä tekemässä pistokoe. Ja kertoa sitten vaikutelmista.

   

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.