Nuriasolin ravintolan avajaiset

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Ohjeita ja vinkkejä sivuston käyttöön Nuriasolin ravintolan avajaiset

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  jurvalainen
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.06.2012
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 27

  Nuriasolin uuden ravintolan avajaiset osoittivat kuinka uudet yrittäjät olivat nähneet vaivaa järjestää jotakin uutta suomalaisasukkaille.
  Ravintolan puitteet ovat mitä parhaimmat ja ravintolasalin ilmastointi erittäin hyvä.
  Mikäli avajaisiin valittu musiikkitarjonta edusti sitä mitä tuleman pitää myös jatkossa niin siltä osoin järjestäjät olivat lähteneet aivan väärälle tielle.

  Valtaosa Aurinkorannikon suomalaisyhteisöstä on eläkeikään ehtinyttä väestöä joille taiteellisilla englanninkielisillä esittäjillä ei ole mitään tarjottavaa sen enempää kuin epämääräisillä espanjalaisilla trubaduureillakaan.
  Rannikon suomalaisyhteisö janoaa puhdasta ja aitoa nostalgista suomalaista tanssittavaa iskelmämumusiikkia jonka tuottaminen parhaimmillaan on hyvin edullista.
  Suomlaisia tanssipaikkoja kiertää lukuisia joukko hyviä ja aitoja tanssiorkestereita (Dry capri,Rosette,Väliaikainen,Seppo Ahosen orkesteri ym)joiden tuottaminen tänne viikoksi pariksi kerrallaan vetäisi paikalle sankoin joukoin suomalaista tanssimusiikista kiinnostunutta yleisöä.
  Näin ei myöskään tarvitse kuunnella rannikolle jo perinteeksi muodostunutta työhönsä puutunutta solistijoukkoa kokonaista talvikautta.
  Toivottavasti uudet yrittäjät ottavat huomioon tämän tulevan talvikauden ohjelmistoa suunnitelleessan ja jättävät rokkivaareille ja muoreille tilaa muille estradeille.
  Rannikolla oleva nuorempi sukupolvi ei muutoinkaan hakeutune suomalaisillanviettoihin vaan nuorekkaampiin kansainvälisiin bileisiin.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Ainakin vähän paremmin miksi takamaiden paikallisradiossa tuli semmoista musiikkia kuin tuli. Siis silloin kun radio Finlandia vielä lähetti täyteohjelmana sisäsuomen syvimpiä musiikkimakuja myötäileviä paikallisohjelmia.
  Varmaankin kyseessä oli humppa, jenkka, tanko ja muu vastaava musiikki. Kaikki kuitenkin mollissa. Kuitenkaan ikinä ennen elämässäni en ole kuullut vastaavaa. Ja suurin osa artisteista mulle täysin tuntemattomia. Ja ikää on sentään reilut 60v ja radio ollut aina auki, himassa ja duunissa. Johtuu tietysti siitä , että olen elänyt hyvin suojeltua elämää Tsadissa ja tutuksi ovat tulleet sikäläisten paikallisradioiden soittolistat.
  Oli muuten mielenkiintoista kuunnella , taisi olla radio kajauksesta?, miten muualla Suomessa eletään ja minkälaista musiikkia siellä kuunnellaan. Siihen kiinnitin huomiota , että suurin osa radioon soittajista tai musiikkitoiveita esittäneistä oli varmasti reilusti eläkeikäisiä. Lieneekö nuoriso häipynyt ns. rintamaille.
  No , mutta se on mennyttä aikaa. Nythän suomiradiossa soi ihan oma muutaman kymmenen koko ajan toistuvan kipaleen soittolista.
  Se hyvä puoli siinä on , että pikaparannus koti-ikävästä on taattu alle kolmen musiikkikappaleen.
  Ja nyt mä pyydän anteeksi heti ja etukäteen kaikilta jotka ehtivät ajatella , että taas toi besserwisser selittää omiaan.
  Mä ilmoitan nöyrimmästi, että tiedostan mitä selvimmin sen , että minä olen erilainen ja varustettu huonolla ellen ala-arvoisella musiikkimaulla ja ymmärryksellä.
  Eivät miljoonat suomalaiset voi olla suosikkimusiikkinsa suhteen väärässä, minä voin.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.