Nuriasolin buffet

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Ruoka ja viini Nuriasolin buffet

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  jerrypuu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.12.2010
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 271

  On avoinna klo 21.30 saakka. Siisti paikka, mutta pitää ilmeisesti mennä silloin kun tarjoilu alkaa, kun 20.10 alkoivat tarjoiluastiat olemaan jo sormella pyyhittyjä, ranskiksia tuotiin 50 minuuttia tulomme jälkeen lisää, salaattikipot pysyivät tyhjinä.

  Se poika joka paisteli joitain lihasuikaleita puolen metrin näyttävien liekkien kera ei ilmeisesti ollut maistanut mitä on tekemässä, koska lihoista oli unohtunut suola ja pippuri, ja olivat kuivia/sitkeitä/ jänteikkäitä/ täysin mauttomia.

  Paistettu kala oli sitten saanut ne lihoihinkin tarkoitetut suolat niskaansa, olivat syömäkelvottomia järjettömän suolansa puolesta, taaskaan poika ei ollut ilmeisesti maistanut mitä tarjolle laittaa.

  Jälkkäripuoli oli ihan jees, mikäli ne kakut oli tehty paikan päällä, muu oli suoraan purkista ja purkissa.

  Hinta kohdillaan, paikka viihtyisä, ja jos vielä vähän tsemppaisi tuohon ruokapuoleen, kun se ei tarvitse kuin ammattitaitoa ja pelisilmää pöydän täyttämiseen alusta loppuun samanlaisena.

  Hävikkiähän tuolla konseptilla ei tule, kun kipot on tyhjät viimeisen asiakkaan lähdettyä, aiheuttaa siellä tarjoilun loppupäässä asiakkaissa kuitenkin sitä kahden kerran käyntiä, ensimmäisen ja viimeisen.

  LINKKI

  Tarmo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2014
  Kirjoituksia: 12
  Vastauksia: 298

  Hyvä juttu, että raportoit. Osataan sitten välttää. Tai ehkä omistajat ryhdistäytyvät ja pistävät asiat kuntoon.

  Ei täällä Fugessa kovinkaan montaa halpaa ja kohtuullisen hyvää ruokapaikkaa ole.

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Jos Fuengirolassa yhtään seurataan Hesaria, myös sikäläiset ravintoloitsijat keksivät panna ravintolansa arvostelukieltoon.
  Helsinkiläinen ”huippu”kokki Henri Alen poltti päreensä, kun tavalliset maksavat asiakkaat kehtaavat arvostella hänen ruokiaan eivätkä tajua, että pienet epäonnistumiset ovatkin suunniteltuja gastronomisia elämyksiä.

  LINKKI

  vanhatyttö
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.08.2009
  Kirjoituksia: 49
  Vastauksia: 1748

  ”Hyvä juttu, että raportoit. Osataan sitten välttää. Tai ehkä omistajat ryhdistäytyvät ja pistävät asiat kuntoon.

  Ei täällä Fugessa kovinkaan montaa halpaa ja kohtuullisen hyvää ruokapaikkaa ole.”

   

  Aikamoinen lausunto. Fuengirolassa ihan kuten muissakin espanjalaisissa kaupungeissa on lukuisia hyviä ja edullisia ravintoloita. Itse asiassa melkein missá tahansa ESPANJALAISESSA ravintolassa saa lounaan sopivaan hintaan alkaen 6 euroa sisáltäen  eturuuan, päáruuan, jälkiruuan, juomat ja leiván ja kaikki puhtaaseen pöytäán tarjoiltuna. Eikä illallinen paljon enempää maksa.

  Suomalaisissa kuppiloissa saa suomi-pöperöä suomihintaan ja suomipalvelulla. Ja jos suomikuppilaan menee niin ei kannata valittaa, ruoka on tunnettua suomi-laatua. Nauttikaa 🙂

  LINKKI

  Tarmo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2014
  Kirjoituksia: 12
  Vastauksia: 298

  Taidat olla ihan hengästynyt mun lausunnostani, joka nyt oli oikeastaan vain kommentti. Katso vaikka http://www.suomisanakirja.fi/lausunto

  Ilmeisesti sulle kelpaa sitten se kuuden euron lounas. Makuasia – mulle se taas ei kelpaa. Enkä oikeastaan usko, että pitäisikään kelvata. No, et kyllä itsekään kehdannut tuossa yllä kehua sitä laadukkaaksi ja hyvän makuiseksi.

  Otetaanpas suomalainen w-alkuinen ravintola (nimi muutettu). Siellä talon punaviini, jota useimmat ruokalijat ilmeisesti nauttivat, on Lidlistä ostettua pahvitölkki”viiniä”, joka maksaa 45 centimoa litralta. Ja kun niissä espanjalaisravintoloissa se viini on täysin raakaa ja taatusti halvempaa, on syytä olettaa lounaan muidenkin elementtien olevan samaa tasoa.

  Jatka sinä vain sapuskan nauttimista espanjalaisissa kulmakuppiloissa. Eipä ainakaan toisiimme törmätä.

  LINKKI

  vanhatyttö
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.08.2009
  Kirjoituksia: 49
  Vastauksia: 1748

  Tottakai minulle kelpaa 6 euron lounas. Minä syón ruokaa, en rahaa. Suosittelen Sinuakin kokeilemaan, mitá 6 eurolla saa. Näiden kulmakuppiloiden párjääminen perustuu vakioasiakkaisiin. Ja vakioasiakkaat eivät pysy vakioasiakkaina, jos ruoka on huonoa. Turistipaikoissa, joita Siná ilmeisesti suosit, asiakas káy sen yhden kerran ja siksipá ei ole paljonkaan váliá, mitá hänelle syótetáän. Ja yleensä turistit on ulkomaalaisia, jotka eivät tunne Espanjan ruokalajeja ja ruokaperinteitá ja heille riittáä kun ateria on kauniisti esille pantu. Kulmakuppiloiden asiakkaat on espanjalaisia ja tuntevat ruokaperinteen eiká heitä voi pelkällä kauniilla kuorella hámátä. Ruuan on oltava sitä mitä luvataankin.

  Ja jos tutustut vähänkáän espanjalaiseen ja erityisesti andalusialaiseen  kulinarismiin niin tulet huomaamaan, että ruoka tehdäán halvoista aineksista ja se hyvyys saadaan aikaan rakkaudella ja hartaudella, joka ruuan valmistamiseen uhrataan.

  Támá sinun lauseesi hämmástyttää, mitä tarkoitat?

  ”Otetaanpas suomalainen w-alkuinen ravintola (nimi muutettu). Siellä talon punaviini, jota useimmat ruokalijat ilmeisesti nauttivat, on Lidlistä ostettua pahvitölkki”viiniä”, joka maksaa 45 centimoa litralta. Ja kun niissä espanjalaisravintoloissa se viini on täysin raakaa ja taatusti halvempaa, on syytä olettaa lounaan muidenkin elementtien olevan samaa tasoa.”

  Onko sinulle hyvän viinin mittari Lidelin  45 centtia litralta maksava pahvitölkkipunkku?  Taitaa olla markkinoiden halvinta. Tuskinpa espanjalaisten ravintoloiden punkku sen huonompaa on. Ja muuten punkut on joko nuoria tai vanhoja ja jos puhutaan nuoresta viinistä niin tietenkin se on ”raaempaa” kuin kypsytetty. Mutta ei aina halvempaa.

   

  LINKKI

  Tarmo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2014
  Kirjoituksia: 12
  Vastauksia: 298

  Olen asunut täällä nyt 13 vuotta ja valmistanut ruokaa päivittäin yli 40 vuoden ajan, joten tiedän kyllä miltä ruoan täytyy maistua ja miten sitä tehdään niin, että maistuu.

  Syön ravintolassa ehkä kerran kuukaudessa, turistiravintoloissa tai kuuden euron kuppiloissa en koskaan. Lounasta en muista syöneeni ravintolassa vuosikausiin lukuunottamatta joitain maaseuturetkiä.

  Miksi automaattisesti oletat, että itseäsi lukuunottamatta kaikki muut ovat pöljiä turisteja? Miksi vedät keskustelun henkilökohtaiseksi? Jos minä en halua syödä kylän halvimmassa kuppilassa niin hittojako se sinulle kuuluu?

  LINKKI

  vanhatyttö
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.08.2009
  Kirjoituksia: 49
  Vastauksia: 1748

  Kukahan se mahtaakaan menná henkilökohtaisuuksiin: ”Taidat olla ihan hengästynyt mun lausunnostani, joka nyt oli oikeastaan vain kommentti. Katso vaikka http://www.suomisanakirja.fi/lausunto

  Ilmeisesti sulle kelpaa sitten se kuuden euron lounas. Makuasia – mulle se taas ei kelpaa. Enkä oikeastaan usko, että pitäisikään kelvata. No, et kyllä itsekään kehdannut tuossa yllä kehua sitä laadukkaaksi ja hyvän makuiseksi.”

  Miná en edes maininnut Sinua ensimmäisessá kommentissani, mutta tietenkin vastasin Sinulle kuten vastaan nytkin.

  Sinä Tarmo et näköjäán pysty hyváksymáán sitä, että joku toinen on eri mieltá kuin Siná. Niin tässä keskustelussa kuin muissakin tállá palstalla.

  Minulle on ihan se ja sama missä Siná syöt tai syötkö ollenkaan. Halusin vain ilmaista  eriávän mielipiteeni lausuntoosi, jonka mukaan Fuengirolassa ei ole kunnollisia edullisia ruokapaikkoja.

   

  LINKKI

  Selma
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 38
  Vastauksia: 583

  Olen Vanhatytön kanssa samoilla linjoilla. Parhaat lounaat ja illalliset olemme nauttineet paikallisissa kahviloissa emmekä Suomi-kuppiloissa. Suomi-kuppiloiden ruoka on suomalaista perusmättöä suomi-hintaan. Niinhinkin on joskus eksytty.

  Paikalliset kahvilat ei näytä niin siisteiltä kuin rannan ravintolat ja suomi-kahvilat. Melkein aina kuitenkin tuodaan pudas liina pöydälle ja ruoka on tuoretta, leipä useimmiten lämmintä ja viini hyvää eikä pullon pohjia. Tarjoilijat ystävällisiä eikä yrmyjä pikku huppelissa.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Täällä meitin rannikolla on se kiva puoli, että kuppiloita on kaikista maista, tai oikeammin omistajia , kuppilathan ovat täkäläisiä. Tänään oli aktiivipäivä. Nykäistiin Tiguanilla Malagan satamaan katsomaan maailman suurinta risteilylaivaa, ensikäynnillä Malagassa . Kun siellä tuli käveltyä Muelle Unokin päästä päähän edestakaisin tuli siinä terve nälkä. Siihenhän ei kuuden egen lounaat välttämättä tehoa joten päätin , että nyt mentiin Tanskalaiseen vetämään kunnon mätöt. Eikä tarvinnut pettyä tälläkään kertaa. Minä vedin pojan kanssa wienerschnitselit ja miniä jefan kanssa frikadellit. Annokset reiluja , hyvä kun ne juuri jaksaa syödä. Kukaan ei valittanut makuakaan. Miniäkin (malaguena) oli hyvin tyytyväinen tanskalaiseen keittiöön. Ja mikä parasta , neljän hengen mätöt, juomat ja parit jälkiruokakahvit kustansivat vähän päälle 40€.  Vieläkin on tyytyväinen olo . Ainoa mikä jo nyt ahdistaa on se , jaksaako tässä illalla vetää mitään asiaankuuluvaa iltamättöä.

  LINKKI

  Tarmo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2014
  Kirjoituksia: 12
  Vastauksia: 298

  Miná en edes maininnut Sinua ensimmäisessá kommentissani, mutta tietenkin vastasin Sinulle kuten vastaan nytkin.

  No etpä niin maininnut. Siteerasit vain.

  Sun tapasi argumentoida voisi olla ymmärrettävä, jos oltaisiin naimisissa. Vaan kun ei (ilmeisesti) olla.

  Sanoin, ettei Fugessa ole kovinkaan montaa edullista ja laadukasta ruokapaikkaa. Sun mielestäsi on useita. Mikä ero tässä on? Mun mielestä 20 ei ole kovinkaan monta, sun mielestäsi 20 on useita. Tai sitten ei. Typerä ja tarpeeton riita kuitenkin, mutta senkun jatkat. Minä lopetan tähän.

  Ainoa positiivinen tulos tästäkin on, että näköjään kaikki suomalaiset gourmetit ovat yhtä mieltä siitä, että suomalaiskuppiloissa saa vain suomalaismättöä.

  LINKKI

  jerrypuu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.12.2010
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 271

  Lähtipä juttu lapasesta, itse olin mieltä sen pojan duunista, jonka ilmeisesti piti hoitaa sitä buffet-pöytää, ei mitään luuppaamista pöydän suhteen, mikä loppuu milloinkin, ei mitään käsitystä mitä on ihmisille syöttämässä, kun ei maista mitä asiakkaille tarjoaa, helvetinmoinen savu ja puolen metrin liekit, kun niitä lihojaan paisteli todella pitkiksi/ ylikypsiksi.

  Paikkana todella fiksu ja viihtyisän näköinen, mutta kun nyt palkkaisi ihan ammattikokin niin Nuriasoliin kuin Reflaankin, ne nyt maksaa enemmän kuin 5€/h, mutta varmaan toisivat pitkällä juoksulla paremman tuoton kuin nämä kesähessut ja säkäkokit.

  Ne Reflankaan eväät ei enää nykyään ole edes ABC-mätön tasoisia, ruuan laadun saa pysymään aika kuosissaan jos käyttää ammatti-ihmisiä suorituspuolella pätisi tuollakin, mutta harjoittelijoita, ilmaistyövoimaa, ei nyt ihan orjia, mutta taskurahapalkkaisia.

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.