No mitäs nyt tehrään?

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Harrastukset No mitäs nyt tehrään?

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Minni
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.03.2009
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 0

  Morjens!

  Olemme viikon päästä lähdössä Fuengirolaan muutamaksi viikoksi ja miletäni kaivertaa yhäti, mitä kaikkea tuollaisen kolmen vanhan pojan kanssa voisi tuolla pääpiirteisellä alueella tehdä.
  Toki tiedän ns. perussetit, eläintarhan yms. mitkä löytyy matkaopaastakin (osaanhan kuitenkin lukea edes auttavasti). Mutta ei ZOO:ssakaan jaksa montaa kertaa rampata.

  Toinen juttu on emännän tyytyväisenä pitäminen (nimimerkistä huolimata olen siis mies)? Onko tolkkua lähteä pitemmälle shoppailureissulle tai vaikka ihan muuten vaan turistireissulle johonkin isompaan kaupunkiin Espanjassa vai kannattaisko pyyhkästä reilusti Maroccon puolelle? Jos on niin mihin ja millä (juna / vuokra-auto)

  Jos joku vois ohjata minua tiedonlähteelle…

  KIITOS JA ANTEEKS, TAAS!

  (viimeksi sain muuten hyviä vastauksi tyhmiinkin kysymyksiini)
  (tää oli se ilmainen p…n nuolemis osuus, heh)

  LINKKI

  Mariitta
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 102
  Vastauksia: 959

  Benalmadenan tivolli, köysirata siitä ylös vuorille, missä petolintuja nähtävänä. Benalmadenassa on myös lintupuisto, sinne voi mennä vaikka piknikille.
  Gibraltarille on päivän ostosreissuja linja-autoilla. Siellä ylös köysirataa katsomaan apinoita kun vaimo shoppailee? 😉

  LINKKI

  Kari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Shoppailustahan se vaimoväki yleensä tykkää, Malagan outletit on yksi mahdollisuus ”tehdä löytöjä”

  LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 232
  Vastauksia: 2467

  mitahan mie tekisin jos joskus tuun sinne kaymaa ans vaha ohjeita MARIITA

  LINKKI

  Mariitta
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 102
  Vastauksia: 959

  🙂 Ainakin K baariin?

  LINKKI

  TjM
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.04.2008
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 32

  Fuengirolasta Malagaan päin jokusenkymmentä kilometriä on iso kauppakeskus vai miksikä sitä voisi sanoa. Löytyy jos jonkinmoista kauppaa ja putiikkia aina tutusta H&M:stä vähän erikoisempiin. Isohko pelihalli kolikkopeleineen sekä keilahalli. Ruokapaikkoja on myös kiitettävän paljon. Melkein koko päivän saa varata aikaa ja se menee rattoisasti ja varmasti teidän perheessä jokaiselle löytyy jotain.

  Helpoiten perille pääsee junalla muutamalla eurolla ja kun hyppää pois ’Plaza Mayor’ nimisellä asemalla niin olette ihan ulko-oven vieressä. Kannattaa ostaa kerralla meno-paluu niin säästää jokusen kymmentä senttiä 🙂

  LINKKI

  la luz
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.10.2008
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 277

  Tässä jotain, jos haluat laittaa paikannimiä muistilistaan 😉

  Shoppailijalle löytyy sopattavaa Málagan keskustasta vaikka kuinka ja paljon. Kartta käteen ja suunnista keskustan pääkävelykadulle Calle Larios, jonka varrelta löytyy desing-putiikkeja ja ”tavallisiakin” kauppoja. Viereisen,Calle Nuevan varrella on reilu kymmenkunta kenkäkauppaa ja vaateliikkeitä. Calle Granada kiemurtelee vanhan Málagan läpi Plaza de la Mercedille ja sen varrella on myös pieniä liikkeitä, jotka myyvät monenlaista tavaraa. Samalla ostosreissulla näkee sitten Málagan keskustaakin 🙂 Café Centralissa on mukava ottaa päiväkahvit ja istuskella kaupungin sydämessä hetkinen. Se sijaitsee Plaza de la Constitutionilla, Calle Larioksen päässä. Lapselle rattaat mukaan kaupungille!!!

  Ostoskeskuksista mainitsen Plaza Mayor A7 moottoritein varrella (IKEAn takana). Málagan päärautatieasemalla Maria Zambranolla on myös suuri ostari. Sinne pääsee kätevästi suoraan Fuengirolasta junalla. Centro Comercial Rosaleda on Málagassa. C.C Miramar Fuengirolassa, C.C La Cañada Marbellassa.

  3-vuotiaan äitinä suosittelen yksinkertaisia (ja ilmaisia) asioita lapsiperheille. Rannalla oleilua (sään salliessa) pienen, puhallettavan uima-altaan ja aurinkovarjon kanssa (+hiekkasankot ja lapiot jne.) Liikkumismahdollisuuksien mukaan kannattaa myös käydä luonnonvaraisilla rannoilla Nerjassa ja hiekkadyyneillä Marbellassa. Ero turistirantoihin on huomattava! Jokaisesta rannikon kylästä löytyy rantabulevardi Paseo Marítimo, jonka varrella on yleensä leikkipuistoja tai muita aktiviteetteja lapsille.

  Benalmádenassa on suuri puisto Parque de la Paloma jossa vilistää vapaana kukkoja ja kanoja sekä kaneja. Aidattuna on myös joitain eläimiä.

  Teemapuistoista 3-vuotiaalle mukavia ovat mainitsemasi Fuengirola Zoo, Benalmádenan Selwo Marina sekä myös Tivoli. Tivolissa löytyy muutamia laitteita joihin sen ikäinen voi mennä yksin, mutta useimpiin laitteisiin täytyy aikuisen mennä mukaan!

  Hauskaa lomaa ja tervetuloa Aurinkorannikolle!

  LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 232
  Vastauksia: 2467

  tos taitaa menna enenpiku paiva tai kaksi enka TAIDAN PYSYTELLA KOTI NURKILLA

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.