No Löytyykö Täältä Löytyykö

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Parisuhdepulinat ja kiihkeät romanssit No Löytyykö Täältä Löytyykö

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Muuttaja07
  Muuttaja07 Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.04.2007
  Kirjoituksia: 21
  Vastauksia: 10

  Täälä On Sulle Tummanruskeet Nappi Silmät Ja Kalju 32vuotias Kohtelias,Komea,Mukava Ja Hyväkroppainen Mies Suomen Turusta Joka Etsii Sinua Nainen Tositarkoituksella Kuka Et Halua Kokea Pettämistä Etkä Valehtelua Vaan Kaipaat Hellyyttä Ja Kaikkea Sitä Mistä Voit Vain Haaveilla Ja Unelmoida Onnellisessa Parisuhteessa Kuten Että Sinua Hemmotellaan Ja Haluut Suudella.

  No Ja Jos Haluut Olla Kainalossani Kun Oot Surullinen Tai istua Sylissäni Sekä Kaipaa Erotiikkaa Eli Seksiä Toisinaan Niin Tuo Kaikki On Täysin Mahdollista Kaikkihan Riippuu Sinusta Että Otappas Yhteyttä Ja Kuulet Lisää Kuinka Teen Sinusta Onnellisen Naisen Ja Luonteeltani Olen Uskollinen,Luotettava,Rehellinen,Avoin,Huumorintajuinen Ja Sosiaallinen.

  Tota Niin Ja Harrastan Urheilua Aktiivisesti Kuten Kuntosalilla Käyntiä Ulkoilua Ja Lenkkeilyä Sekä Tykkään Matkustella,Käydä Elokuvissa Ja Opiskella Espanjaa Oon Myös iloinen,Herkkä Ja Tunteellinen Eli Otappas Yhteyttä Ja Koet Positiivisen Yllätyksen Kanssani Ja Otetaan Yhdessä Selvää Mitä Todella On Rakkaus Vai Onko Sitä Olemmassakaan Etkä Todellakaan Pety Vaan Teen Susta Maailman Onnellisemman Naisen. rakkaudenkaipuu@gmail.com

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
  arnold malaga Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  VONKA HAVAITTU..!!

  ONNEKS OON MATSO..!!

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.