Nettiyhteys

Merkitty: ,

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Marjukka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.12.2014
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Olen etsiskellyt netistä tietoa laajakaistayhteyksistä Fuengirolassa. Löytämäni keskustelut ovat noin 4 vuotta vanhoja ja tällä alalla kehitys etenee nopeasti. Olen hankkinut loma-asunnon Fuengirolasta ja siksi haluaisin tietää, miten nykyään yksinkertaisimmin ja varmimmin pystyy käyttämään nettiä, katsomaan uutisia ja skypettämään iPadilla?

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Paras on jos saat valokuidun asuntoosi. Fuengirolassa on jo usealle alueelle valmiina ja lisaa rakennetaan vauhdilla. Kysymalla selvinnee mika on tilanne omassa osoitteessa.

  Nuo tikkuhommat on sellaisia menneen kesan lumia siihen verrattuna 🙂

   

  LINKKI

  kane
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.08.2012
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 1

  Hei Marjukka! Jos näet jostain ikkunastasi tai parvekkeelta Mijas Pueblon, voit mahdollisesti saada langattoman nettiyhteyden juuri aloittavalta suomalaiselta MijasNet-operaattorilta, joka etsii pilottiasiakkaita. Hinta on kohtuullinen ja kaistan nopeus esim. 3/2 Mbps, joka riittää hyvin perustarpeisiin. Jos olet kiinnostunut niin laita sähköpostia info@fuengirolanetworks.com -osoitteeseen. Operaattorin http://www.mijasnet.com-nettisivut avautuvat lähiaikoina.

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Mulla oli WIFI-Blue netti joka lienee samanlainen. Nopeutena oli 3Mbps mutta ei se kovinkaan hyvin toiminut. Mun vanha Telefonican 1 Mbps toimi nopsemmin ja luettavammin. Johtuneeko sitten noitten wifi systeemien kuorman kestosta, en tieda.  http://www.wifi-blue.es/

  Koeta saada ADSL tai mieluummin valokuitu.

  LINKKI

  tiger
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.06.2014
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 88

  Kiinteä linja ainoa varmasti toimiva ja nyt alkaa jo olla saatavilla joka puolella kaupunkia. Valokuitu on varmasti hyvä mutta kyllä tavallisellakin linjalla pärjää.telefonica ja orange toimivat molemmat, riippuu asentajan asenteesta miten hyvin järjestelyt toimii, itselleni kävi todella nopeasti asennus eikä mitään ongelmia myöhemminkään.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Ainakin Vodafonen 4 G: kin toimii nykyään Fugessa ja ilmeisesti ympäri rannikonkin . Riittääkö se , on toinen juttu. Sopimuksissa on kaikennäköisiä rajoituksia. Nopea se kyllä on.

  LINKKI

  Los Knots
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 15.09.2013
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 107

  Noissa mobiililiittymissä on se huono puoli, että niissä on datasiirtorajat. Katselin jo heti aluksi, että olisi kiinnostava ottaa mobiilitukiasema täälläkin kuten käytin loppuaikoina Suomessa, mutta se kiinnostus loppui lyhyeen.

  Lomakäytössä se voisi kuitenkin olla hyvä, eli prepaid-mokkula + tukiasema, joka jakaa WLAN-yhteyden kaikille mahdollisille laitteille.

  Mun Movistarin mobiililiittymä vastaanotti viimeksi testatessa 26 Mbps, kun laajakaista ylsi vain 8-9 Mbps:iin. Lisäksi mobiililiittymän upload-nopeus on yli 5 kertaa ripeämpi laajakaistaan verrattuna rajoittamattomalla nopeudella.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.