NETTIRIIPPUVUUS!

Merkitty: 

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 7

  Mistä koostuu tämän päivän ihmisen arki?
  ”Kaikesta tekemisestäsi jää jatkuvasti piirtoja sähköisiin verkostoihin ja arkistoihin: 1. Sähköpostit työasioissa sekä pari henkilökohtaista vies-tiä. 2. Tilapäivitys Facebookiin ja uuden profiilikuvan lataus. 3. Matka-kuvat koneelle. 4. Lisää sähköpostia. 5. Verkko-ostos kodinkoneliik-keestä. 6. Muistion kirjoittaminen huomista kokousta varten. 7. Vakuu-tuksen päivitys verkkopankissa. Lista on loputon, ja jo yhden päivän aikana ehtii monelle kertyä huima määrä digitaalisia tapahtumia.
  Digitaalista omaisuuttasi on tallentuneena pöytätietokoneessa, kan-nettavissa tietokoneissa, tablettikoneissa, ulkoisilla kovalevyillä, cd -levyillä, muistitikuilla, puhelimissa ja digi- sekä videokameroissa. Ai-neistoa voi olla palvelimilla kotimaassa ja ulkomailla.
  Sähköisen aineiston määrä on monella nykyihmisellä käsittämättömän suuri. Ja siksipä suurin osa ihmisistä altistaa itsensä tappavalle io-nisäteilylle”? Vahingot ilmestyvät sitten vuosien päästä tai milloin vain?
  Eli kyllä ihmiset ovat tolloja ja ennen kaikkea siinä, että he istuvat ne-tin ääressä päivä päivältä enemmän ja enemmän vapaa-ajastaan!!
  Juuri noista em. syistä tämän päivän ihmiset ovat täysin hukassa todel-lisuudesta.
  On meitä kaksi, jotka olemme ymmärtäneet tuon ”koukun” vaaralli-suuden, eli Minä sisältä ja minä ulkoa!!

  LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 119

  Hyvää päivää Kaikki,
  Me olemme kristittyjä järjestöjä, jotka on muodostettu auttamaan ihmisiä avun tarpeisiin, kuten taloudelliseen apuun. Joten jos olet menossa läpi taloudellisia vaikeuksia tai olet minkäänlaisessa taloussanomassa ja tarvitset varoja oman yrityksen perustamiseen tai tarvitset lainaa aseta velkasi tai maksa laskuja, aloittaa mukava liike tai olet hankala saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen alfredpeterson6977@gmail.com
  sillä Raamattu sanoo: ”Luukkaan 11:10 Jokainen, joka pyytää, saa; joka etsii löytöjä; ja hänelle, joka kolisee, avataan oven. ”Älä siis anna tämän mahdollisuuden ohittaa sinut, koska Jeesus on sama eilen, tänään ja ikuisesti vakavassa mielessä ja Jumala pelkää ihmisiä ottamaan meihin yhteyttä, sähköpostitse.alfredpeterson6977@gmail.com
  Palvelumme sisältävät seuraavat:
  Velkojen konsolidointi
  Toinen kiinnitys
  Yritysluotot
  Henkilökohtaiset lainat
  Kansainväliset lainat
  Laina kaikenlaisille
  Perhelaina
  JNE
  Lainahakemuslomake:
  * Hakijan nimi:
  * Osoite:
  * Kaupunki:
  * Valtio:
  * Maa:
  * Sukupuoli:
  * Siviilisääty:
  * Ikä:
  * Ammatti:
  * Tulonopeus:
  * Puh:
  * Matkapuhelin:
  * Pyydetty määrä:
  * Lainan kesto:
  * Lainan tarkoitus:
  * Oletko hakenut lainaa ennen?
  * Jos kyllä; Yrityksen nimi & sijainti:
  TYÖLLISYYS:
  * Työpaikka:
  * Osoite:
  * Puhelinnumero:

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.