Netti/puhelinlinjan lopetus

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Jeesinkinurkka Netti/puhelinlinjan lopetus

Merkitty: 

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 16)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  tuisku
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 1697

  Nyt tarttis vahan apua kokeneemmilta henkiloilta.Viime syksyna avasin tuttavalleni Orangen internet/móvil linjan joka on voimassa ensi vuoden maaliskuulle asti.  Kyseinen henkilo ei voinut itse sita avata koska ei ollut pankkitilia taalla Espanjassa ??????? Ok,nyt tama henkilo  lahti takaisin Suomeen ja sanoi mulle etta voin sulkea sen linjan,han maksaa sakot mita tulee maksaa ennenaikaisesta lopettamisesta.

  Soitin 2vk sitten Orangeen ja sanoin etta haluan lopettaa linjan ( yrittivat ehdottaa etta pidan sen maaliskuulle ,ja lopetan sitten kun sopimus menee umpeen…nooo…nooo…nooo…sama rumba olis edessa kuitenkin).

  Antoivat sitten ohjeet miten mun tulee toimia…eli valokopiot passista,N.I.E.sta (molemmat puolet) lopetettavan linjan numero, lopetus koodi..paivamaara ja allekirjoitus…Tama kaikki e-mailina Orangelle. Heti samana paivana lahetin e-mailin. Sanoivat etta kun e-mail on tullut veloittavat sitten kaytetyn summan kuukausimaksusta + sakkomaksu.

  Nyt huomasin etta 9 paiva multa on veloitettu koko kuukausi maksu ( onko oikein ,en tieda) mutta ei sakkomaksua.Lahetin heille samana paivana uudestaan saman  e-mailin. Tanaan soitin ( hypin jo seinilla!!!) ja sanoivat etteivat ole saaneet kumpaakaan e-mailiani,sanoin ettei vika ole mun ,koska osoite minne ne lahetin on oikein.Lahetin viela  3:n e-mailin  tanaan.

  Nyt kysysnkin ,onko jollain on  hyva neuvo miten toimia tasta eteenpain jos  eivat mun e-maileja  MUKA SAA ? Voinko menna vaan pankkiini ja laittaa Orangen ”sulkuun” ,lahettaa sen sakkomaksun  heille …vai mita pitáis tehda?

  Kylla niin ruusuja puhuttiin kun linjaa oltiin avaamassa mutta hitto mika homma on saada se lopetetuksi.

  LINKKI

  diablita
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.04.2008
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 380

  Voisit vaikka printata sen e-mailin kaikkine lähetystietoineen, ja lähettää sen sekä maininnan siitä, että otat yhteyttä Oficina de Cnsumidoriin, ellei linja mene poikki, ja lähettää burofaxina Orangelle. Ilmoita myös pankkiin, etteivät enää maksa yhtään Orangen laskua. Ellei sekään tehoa (usein tehoaa), niin sitten menet ko. asiapapereiden kanssa sinne Consumidoriin. 🙂

  Tuolla tavoin yksi tuttu sai puhelimensa poikki, en nyt muist mikä näistä operaattoreista se oli, mutta yhtä hävyttömiä tuntuvat olevan kaikki, merkistä riippumatta, siinä vaiheessa kun lopettaa pitäisi.

  ¡Animo y suerte!

  LINKKI

  tuisku
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 1697

  Jep….. tota burofaxia ovat mulle muutkin ehdotelleet ja sen taidankin sit tehda jos ei nyt homma suju…sain eilen sellaiset ”kunnon blondi raivarit”  Orangen omilla Facebook sivuilla…..sielta tulikin sit ”joku tytti” vastamaan ja  pyysi  kopiota e-mailista jonka heille olin nyt 3 kertaa lahettanyt ( eilen viela pistin uusix). Hetken kuluttua tytti ilmoitti etta on laittanut asian eteenpain ja juttu  ”pitáis olla poikki ” 26.6 ??!! eli silloin veloittaisivat sen ”sakkomaksun”….Katsotaan nyt mita tapahtuu…ja sit lahtee kyl toi byrofax ja pankkitili sulkuun jos sita sakkoveloitusta ei nay. Ihmettelen vaan mix se on toi paiva,kun normi kuukausi veloitus on aina kuukauden alussa…..

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Taitaa olla pahana tapana nailla firmoilla toi lopetuksen vetkuttelu. Kun vaihoin Vodafonen Movistariin niin molemmat firmat laskutti ensimmaisen kuukauden 🙁

   

  LINKKI

  Semenko
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.06.2015
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 1

  ”pitáis olla poikki ” 26.6 ??!!

   

  Moi, asiasta mitään enempää tietämättä, kuinka vaikeaa tuollaisen liittymän sulkeminen Espanjassa on, tuo 26.6 mahdollisesti viittaa 14 pv irtisanomisaikaan, jos ovat esim laittaneet eilen irtisanomisajan pyörimään tästä päivästä alkaen, jolloin se olisi sopivasti juuri tuo 26.6. Ainakin Suomessa sitä käyttävät. Siihen en sitten ota kantaa onko se oikein, kun olet kuitenkin laittanut asian vireille jo aikaisemmin, mutta hyvä kai että on nyt sitten viimeistää mennyt eteenpäin…

   

  Semenko.

  LINKKI

  Ronsu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 26.07.2014
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 27

  Moi,

  Tämä menee nyt jo vähän ”off topic” mutta uskaltaudun kuitenkin kysymään 😉

  Olen nyt itse etsiskellyt eri vaihtoehtoja nettiliittymistä ja täytyy sanoa, että se millaisen vaikutelman saa on, että suhteellisen arvokkaita tuntuvat olevan ja silti toimiminen on vähän niin ja näin? Haluaisin siis avata nettiliittymän asuntooni Fuengirolassa, joten mielellään otettaisiin vastaan kaikki vinkit jne eli onko teillä, joilla asiasta kokemusta on niin vinkata mistä ja millainen kenties kannattaisi? Hakusessa siis ns perusliittymä suht kohtullisella hinnalla, mitään valtavaa määrää datasiirtoja ei tiedossa mutta kunhas edes perusnettisurffailun ja sähköpostin verran ainakin pelittää 🙂

  Kaunis kiitos ja kumarrus jo näin etukäteen niille, jotka vaivautuvat vastaamaan jo näinkin koluttuun aiheeseen… 😉

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Tästä Orangesta on vastaavaa juttua liikkeellä enemmänkin. Kuten myös kaikista muista operaattoreista. Byrofax taitaa olla se kuluttajan ensisijainen keino saada linjat poikki , jotenkin sovinnolla. Sitten pankkiin ilmoitus kyseisen veloituksen sulkemisesta ja kuluttajatoimistoon tekemään valitus.

  Mä sain Vodafonen 3G netin poikki parilla puhelinsoitolla ja kirjatulla kirjeellä jonka lähetin puhelinpalvelun ohjeen mukaan Vodalle.  Osasyynä homman onnistumiseen saattoi olla että mulle jäi kännykkäcontrato Vodalle???

  Mutta suerte  y animo, kyllä se vielä onnistuu , niinkuin kaikki loppujen lopuksi , jopa täällä meillä Andaluciassa. Espanjalaisuuden syvimmässä takapajulassa.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Ronsulle. Jos mahdollista , ota Movistar /Telefonican linja. Jos mahdollista tarkoittaa sitä , että joka paikkaan ei linjaa saa. Ja mahdollinen  voi olla valokuituliittymäkin. Tai sitten vanhanaikainen ns. fija liittymä. Vaihtelevilla nopeuksilla. Jossain 10 mg, jossain 1 mg. Ja kaikkea siltä väliltä.

  Valokuitua rakennetaan koko ajan , joka puolelle rannikkoa , että kyllä sekin sieltä tulee. Jos ei hoy , niin mañana.

  Hinta on mun mieletä tässä asiassa toissijainen juttu. Tärkeämpää on saada hyvin ja luotettavasti toimiva liittymä. Ja yhtä tärkeää on myös yllämainittu asiakaskohtelu . Sekin toimii edes jollain tavalla Movistarilla.

  Ja oikeasti halpaa ja toimivaa, Suomeen verrattuna , operaattoria täällä ei ole. Mainokset lupaavat kaikenlaista , mutta valehtelevat.

  Toisaalta jos budjetti kaatuu johonkin parinkympin eroon kuukausittain , niin sitten pitää käyttää yleisiä ilmaisia verkkoja tai jäädä  harrastamaan  nettisurffailua Suomeen.

  LINKKI

  sailA omeN
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.07.2013
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 171

  Komppaan santiagoa, Movistar on kyllä paras, taisi olla he kun kävi linjat kytkemässä?  vaikka itselle tuli  Orange, sekin pelittää ihan hyvin.

  • Tätä vastausta muokkasi 7 vuotta, 7 kuukautta sitten sailA omeN.
  LINKKI

  tuisku
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 1697

  No nyt sain Oragen ”naama”sivuilla vaustauksen  3:lta henkilolta etta ongelmani on ratkaistu….ma en viela taputtele katosiani ja kuten heille sanoin asia on mulle finito vasta sitten kun naen  etta tililtani on poistettu se ”sakkomaksu”…siihen asti…epailen…epailen…epailen….

  LINKKI

  Ronsu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 26.07.2014
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 27

  Moi,

  Kiitoksia kovasti vinkistä, täytynee lähteä kyselemään ensimmäiseksi tuota Movistaria 🙂

  Viimeiset vuodet kun on työnantajan puolesta poijaat käyneet aina kotiinkin netin asentamassa niin on tullut otettua tuossa niin takapenkkimatkustajan rooli, että alkaa olemaan melko blondi näiden kanssa…. ja varsinkin kun jossain törmäsin useiden satojen eurojen avausmaksuihin niin ihmetytti kyllä… Joo ja kyllä mielellään maksaa sen muutaman kympin enemmän ihan jo mielenterveydellisistä syistä eli järkihän se menee jos eivät sitten pelitä. Mutta siis kaunís kiitos ja kumarrus, eiköhän näillä ainakin taasen eteenpäin 🙂

  LINKKI

  matkailevaperhe
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 194

  Yksi vaihtoehto norsulle on että muuttaa marpellaan. Eräs tuttavaperhe sai tilauksen tekemisestä vuorokaudessa valokuitupiuhan yhtiöltä nimeltä olive.net. Nyt tulee rantakuvat säpäkästi Östermalmille ja toisinpäin. Ja maksaa 40 megan yhteys 40 dineroa kuussa eikä ole sitoutumispakkoa.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  http://yle.fi/uutiset/suomessa_valtavat_erot__toiset_maksavat_nettiyhteydesta_tuhansia_euroja/8071076

  Kyllä nyt ahdistaa. Tunnen itseäni vakavasti kusetetun. Täällä nettiriippuvaiset Espanjaan tulijat ovat moittineet Espanjan törkyhintoja ja antaneet ymmärtää , että Suomessa jokaisen laiturin nokkaan ja maitolavan taakse tulee vähintään 100 megainen valokuituyhteys. Ja se hinta !!!, jotain korkeintaan kympin luokkaa kuussa , rajattomasta netin käytöstä.

  Ja nyt  Yle kertoo tuhansien eurojen kuluista. Mihin tässä enää voi luottaa ? Valehteleeko Yle , uuden oikeistohallituksen ja erityisesti persujen hämärien poliittisten tarkoitusperien ajamiseksi ?

  Vai onko totuus näin karu  ? Eikö kännykällä pääsekään 4 G verkkoon koko maassa , aina ja kaikkialla?

  Nyt kyllä täytyy miettiä paluumuuttoa vielä toisenkin kerran. Voi muuten olla , että Suomessa , muuten niin halvassa maassa, paljastuu muitakin piilotettuja miinoja joita köyhän eläkeläisen täytyy varoa viimeiseen asti.

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  En tieda mita muualla maksanee mutta Rautavaaralla oli 100,- liittyma ja 50,- kuukaudessa. Justiinsa kuulin etta firmalla tosin miljoona tappiot niskassa. Toivotaan etta pelaa myos tulevaisuudessa 🙂

  LINKKI

  Loikkari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.04.2013
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 235

  No eihän se 4G verkko ihan joka pilkkua peitä Suomessakaan, mutta Sonera tarjosi 24.95  € hintaan rajoittamatonta kuukausi pre paid korttia. Elisalla lienee samanlainen ja joku puhui jopa 20 € kuukausimaksusta. Eikä ole irtisanomisia kunhan jättää tankkaamatta niin katkeaa automatic.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 16)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.