Nettiliittymä kännykkään?

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Jeesinkinurkka Nettiliittymä kännykkään?

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Mariitta
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 102
  Vastauksia: 959

  Onko kenelläkään kokemusta Vodafonen nettiyhteydestä? Siis tarkoitan kännykän kautta kapulalla läppäriini?
  Nyt on käytössä Telefonican puolen vuoden odottelun jälkeen saatu modeemiyhteys! Arvaatkaa, onko hidas ja hankala? Kun antoivat sellaisen puhelinlinjan, joka tulee jonkun ikivanhan keskuksen kautta eikä jaksa adsl:ää pyörittää..Enkä saanut vaihtaa numeroa, kun asia aikanaan selvisi. Vaikka puhelinlinja tilattiin vain ja ainoastaan netin takia :(.
  Tutkailin sivuja mutta en ihan varma ole mikä on todellinen kk-hinta? Entä nopeus?
  Kun en ole tekniikan ihmelapsi, niin en arvannut alkaa tilaamaan..

  LINKKI

  Johan Toki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2006
  Kirjoituksia: 86
  Vastauksia: 1851

  Mulla ei valitettavasti ole hirveästi nyt tietoa auttaa, mutta kommentoin ihan vain sen takia, että nyt hei asiantuntijat avaamaan sanaisia arkkujanne ja kertomaan taas kokemuksista – satun nimittäin tietämään, että kokemuksia ihmisillä on… 😉

  Kiitos kaikille jo etukäteen… 8)

  LINKKI

  Mariitta
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 102
  Vastauksia: 959

  Kiitos kaunis, nyt varmaan alkaa vastauksia satelemaan, kun Tokela komentaa 😉

  LINKKI

  Johan Toki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2006
  Kirjoituksia: 86
  Vastauksia: 1851

  En mä oikeasti silleen tarkoittanut – etkä sinäkään, heh hee… 🙂

  Vaan kun satun tietämään ja juuri olen puhunutkin aiheesta muutaman kanssa, mutta kun eivät sano mitään kun pelkäävät olevansa joko besservissereitä tai huonon tuurin omaavia… 🙂

  Nyt rohkeaan ja rakentavaan keskusteluun asiasta ja lupaan etten sotke enempää lusikkaani tähän soppaan… 😉

  LINKKI

  L4553
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.08.2006
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 95

  Se oli hinnoiteltu 60 eur per gigatavu, jota tosin maksimissaan saa kuluttaa 3kk ajan. Datapaketin saa tekstiviestillä avattua ihan tavalliselle prepaid-kortille. Yhteys on 3G eli nopeus on ihan ok ja toimi muutenkin ongelmitta.

  Nokian PCSuiten kautta asennus onnistui helposti tietokoneelle koska se tunti Vodafone Spain:in mutta ilman sitä varmaankin olisi ollut hankalaa, sillä Vodafonen liikkeestä eivät osanneet mitään asetuksia antaa, sillä myyvät siellä pääasiassa omaa 3G USB-modemiaan joka asentaa itse itsensä (mikä on varteenotettava vaihtoehto etenkin ellei 3G puhelinta ole, tulikohan modemin hinnaksi paketissa 70 euroa).

  Jos mietit mihin tuo giga riittää niin katso surffatessasi tai sen lopuksi verkkoyhteyksistä, että paljonko dataa olet siirtänyt ja arvoi siltä pohjalta. Normaalisurffaukseen tuo riittää minusta todella kevyesti kuukaudeksi, uskoisin että 3 kuukauttakin menee hyvin jos ei mitään isompaa imuroi tai pidä konetta jatkuvasti verkossa joillakin automaattisesti päivittyvillä sivuilla tms.

  LINKKI

  123
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 734
  Vastauksia: 1553

  Mä luin sellasen Vodafonen ”mötikän” esitettä ja siinä oli muistaakseni niin, että oli kaksi eri vaihtoehtoa. Toinen maksoi kai 39,90€ ja sillä sai surffata vain tuon tietyn rajoitetun verran kuukaudessa ja sitten ylimääräinen maksoi x summan. Ja sitten oli kalliimpi muistaakseni 49,90€ jolla sai surffailla ilman rajoituksia. Tai siis ainoat rajoitukset kohdistuivat joihinkin ulkomailla tapahtuviin surffauksiin en mä muista mikä niiden nimi oli (ehkä Kari muistaa?). Niin ja vielä muistelisin, että tuon halvemman rajoitetun sai prepaid-korttiin ja tuohon kalliimpaan piti olla sopimusliittymä.

  Näin mä muistelen, en kyllä mene takuuseen. 😀

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Vodaphonella on tama sama palikka yhteys nyt saatavana myos taalla Uudessa Seelannissa ja Australiassa. Rajoituksena kuitenkin tuhottoman kallis roaming jos pois omalta alueelta. Muutaman tyytyvaisen kayttajan mukaan kuitenkin toimii hyvin. Varmasti parempi kuin hidas modeemiyhteys.
  Silti paras vaihtoehto lienee tavallinen ADSL linja jonka saanee muutaman paivan toimitusajalla jo lahes kaikkialle rannikolla.
  Mun Telefonican ADSL on pelannut hyvin jo muutaman vuoden Mijas Costalla mutta kun naapuri kysyi linjaa niin Telefonica vastasi etta ei ole viela saatavilla ko.alueelle….
  Reippaasti vaan puotiin kysymaan jos sen sittenkin saisi!

  LINKKI

  eppunu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.10.2006
  Kirjoituksia: 11
  Vastauksia: 44

  Voda toimii loistavasti rannikolla ja moottoritien päällä. Yhteysnopeus ilman hsdpa:ta oli 384 kbit/sekunti, joka tavalliselle tallaajalle lienee riittävä. Suomessa esim Elisan 3g-HDSPA:ssa päästään 1.8 megan nopeuteen (teoreettinen, käytännössä 100 kilotbyteä, ei siis bittiä).

  Käytin viime lomalla Torressa Nokian N93+smartgo-navikointia (kartat ilmasta) ja toimi moitteetta. Läppärin kanssa (lomallahan pitää olla jotain tekemistä) taas Vodan kortti. Roaming on kyllä aika hinnakasta.

  Toimiva kokonaisuus kumminkin

  eppu

  LINKKI

  Mariitta
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 102
  Vastauksia: 959

  kaikille vastanneille!
  Käväisen Telefonicalla ja jos ei rupea ADSL pelittämään, vaihdan sitten Vodafoneen..Vaikka maksaakin enemmän, saa hermo ehkä levätä :).

  LINKKI

  Mariitta
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 102
  Vastauksia: 959

  Siis ei sen ole pakko olla Vodafonen liittymä. Kyselin sitä vain koska on kännykkä sieltä..Kaikki näppärät, toimivat ja varsinkin HALVAT vaihtoehdot kiinnostavat myös 😉
  Otan edelleen neuvoja/apua vastaan..
  Mobyl-net ei toimi, sitä on jo kokeiltu.

  LINKKI

  L4553
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.08.2006
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 95

  Itse tosiaan puhuin vain prepaidista. Se tosin oli uutta, että HSDPA on näköjään myös tuettu mikä nostaa nopeutta huomattavasti 3G:stä. Tosin harva puhelin sitä vielä tukee, Nokia N95 on yksi. Vodafonen USB modeemi nähtävästi myös tukee sitä.

  http://www.vodafone.es/Vodafone/EmpresasPS/Terminales/TerminalesFicha_Live/0,,29791,00.html

  Sopimuspuolella onkin sitten enemmän valinnanvaraa:

  http://www.vodafone.es/Vodafone/ParticularesPS/ParticularesPS/0,,30914,00.html

  LINKKI

  Antsa67
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.07.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  moi
  mikä ois hyvä yhteys ja edullinen torreviejan alueella olemme muuttamassa elokuussa sinne pitäis myös skype toimia onko toi usb modeemi hyvä

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.