Nerja tukikohtana

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Kanerva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.11.2006
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Kesämatkaa suunnitellaan täällä. Kyselen mimmoiset kulkuyhteydet Nerjasta on isompiin paikkoihin. Malagaan nyt on varmasti, mutta entä muualle, esim. Granadaan? Olisiko Nerjasta tukikohdaksi viikon matkalle vai onko liian piskuinen paikka? Kun nuo kuluneet lomakolossialueet Costa del Solilla ei oikein houkuttele, niin etsitään vaihtoehtoa niille, mutta ei mitään umpiperää, mistä ei pääse minnekään.

  Mitä mieltä olette Malagasta turistin näkökulmasta: nähtävyydet ja shoppailu esimerkiksi. Ruokapaikoista en ole kiinnostunut, ruokaa saa kaikkialta, missä on ihmiselämää.

  LINKKI

  Kari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Nerja on tyystin erilainen paikka kuin esimerkiksi Malaga. Olen käynyt siellä useita kertoja erityisesti moottoripyörän kanssa ja pidän Nerjaa suhteellisen siistinä ja kauniina pikkupaikkana.

  Kulkuyhteyksistä en valitettavasti osaa sanoa mitään, koska itse kuljen motskarilla ja sillä ainakin pääsee kivasti paikasta toiseen 😉

  Jokunen hetki aiemmin täällä Orkin foorumissa ruodittiin Nerjaa puolelta jos toiseltakin. Ne kirjoitukset löytyvät täältä.

  Malaga sensijaan on shoppailijan paratiisi, siitä ei liene kenelläkään päinvastaista sanottavaa? …vaikka itse olenkin melkoinen ”antishoppailija” …heh…

  Kiva juttu Kanerva, kun olet löytänyt Orkin… toivottavasti viihdyt ja voimme jeesata 🙂

  LINKKI

  HeikkiL.
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.08.2006
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 25

  Jos kaipaat yleisiä kulkuneuvoja, niin käyppäs kurkkaamassa:

  http://www.continental-auto.es/index.do

  LINKKI

  Kanerva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.11.2006
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Kiitokset todellakin tähänastisista vastauksista. Tuo linkki julkisten kulkuneuvojen aikatauluihin oli erinomainen.

  Muutama lisäkysymys koskien erityisesti Granadaa. Tekisi mieli viettää siellä pari päivää elikkä yöpymispaikka olisi tarpeen, mistähän sellaisen löytäisi edullisesti paikan päällä? Ja entä Alhambran liput, pitääkö todella tilata etukäteen? Ja millainen on se marokkolainen kaupunginosa Albacin esim. shoppailumielessä?

  Muutkin Granadanvinkit kiinnostavat. Matkaan on vielä aikaa, mutta osa matkasta on suunnitella sitä etukäteen. Kirjoja olen lainaillut kirjastosta joten perustietämys on hallussa jo nyt.

  Aurinkomatkat kyllä järjestää retken Granadaan, mutta tykkään reissata omatoimisesti ja omalla aikataululla.

  Ja sitten vielä yksi kysymys, joka ei koske Granadaa: onko Nerjassa tai esim. Malagassa hyvä kirppis sunnuntaiaamuisin? Yleensähän espanjalaisissa kohteissa on jonkinlainen. Viime talvena poikettiin teneriffalla Santa Cruzissa, siellä oli uuden tavaran joukossa myös ihan aitoja kirppismyyjiä.

  LINKKI

  Kari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Kiva että olet jo tähänkin asti saanut vastauksia… mutta yksi käytännön vinkki; yleisesti ottaen näissä kysymyksissä kannattaa keskittyä yhteen asian kerralla, niin saa todennäköisimmin asiaa liittyviä vastauksia. Tarvittaessa voi avata useita keskusteluja – jokaiselle aiheelle omansa. Tällä tavalla saa parhaat neuvot ja vinkit, ja samalla myös asioiden löydettävyys muillekin lukijoille helpottuu.

  LINKKI

  tuulae
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 72
  Vastauksia: 704

  Rastro eli kirppis eli ”varasmarkkinat” löytyvät muistaakseni Carlos Haya-sairaalasta oikealle joen rantaan. aika läheltä keskustaa siis. Olen käynyt kerran ja tavarapaljous ihmetytti 🙂
  Tarjolla oli voista alkaen ihan mitä vain ja ”romua” (tarpeellista tavaraa useiden mielestä 😀 ) riittävästi.

  Fuengirolan vastavaan verrattuna noin kolminkertainen tavaratarjonta 8)

  LINKKI

  Don Bavarontti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 113
  Vastauksia: 2154
  LINKKI

  Willi
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.01.2007
  Kirjoituksia: 28
  Vastauksia: 792

  http://www.edreams.es tuon kautta pystyt löytämään halvan hotellin, ja sitten paikan päälle menessä tiedät mitä hotellia kannatta etsiä kyseisiltä päiviltä kun olet Granadassa. Ite oon asunu Granadassa yli puol vuotta enkä vielläkään ole kerinny Alhambraan mennä käymään. Tiedän kuitenkin että on suositeltavaa hommata liput Alhambraan etukäteen, mutta äitini meni tälleen talvikaudella ihan hyvin samanapäivänä ostamaan liput ja sai ne myös. Sitten kun ootte menossa takaisin päin tai tulomatkalla Granadaan kannattaa pysähtyä Alhama de Granadan lähteille. Vallan suositeltava paikka myös (40 km ennen Granadaa). Katedraali Granadassa on myös ihan näkemisen arvoinen paikka ja yleensäkin vanha kaupunki. Allekirjoittaneella vierähtää aina aikaa kyseisä katuja kävellessä ja nautiskellessa ikkuna shoppailusta ja vanhoista taloista.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.