Nautiskeleva Tokela – Mumtaz

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Ruoka ja viini Nautiskeleva Tokela – Mumtaz

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Johan Toki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2006
  Kirjoituksia: 86
  Vastauksia: 1851

  Miehistöni vakiojäsen oli päästetty laskeutumaan takaisin kotikonnuille, joten päätimme suunnata askeleemme tällä kertaa Intialaiseen ravintolaan – Espanjassa. Currya kun teki kovasti mieli ja mahtavan makuiset sapuskat täällä meille loihdittiinkin ja palvelu oli todella ruhtinaallista.

  Iso nälkä oli ja se asia tuli hoidettua hyvin mallikkaasti pois päiväjärjestyksestä aina seuraavaan nälkään asti, joka ei todellakaan yllättänyt vielä ihan aamusta seuraavana päivänä.

  Keskustelimme jälleen rakentavasti tähdistöpisteistämme, mutta pitäydymme edelleen tässä niukan vaatimattomassa linjassamme, sillä mehän käymme vain hyvissä ravintoloissa – joten näillä pärjätään. Tarkastelemme asiaa sitten tarkemmin talvemmalla – kun on enemmän aikaa.

  Kumppani onnistui taas järjestämään oivan elämyksen ja tänne tulemme taatusti toistekin.

  Saanko esitellä:

  Mumtaz Intialainen ravintola C. Jaen Edif. Jabega Fuengirola

  Arvostelupisteet 1-3
  Miljöö
  **
  Palvelu ***
  Ruoka ***

  Kumppanin kommentti:
  San Miquel tosi kylmaa, taivaallista. Alkupalat mainiot ja tosi maukas kana curry. Tarjoilu kuin kuninkaallisille, toimittajaakin jopa valilla hymyilytti. Rannikon paras intialainen!

  Alkuun nautimme Seekh Kebabia joka oli maistuva lammasjauhelihasta tehty rulla ja Chicken Tikka joka on paistettua kanaa lisukkeineen.

  Pääruokana, Jhingri Jhol (katkarapuja), Chicken Madras (curry kanaa), Dal (linssejä), riisinä Pillau Rice ja Nan leipää.

  Jälkiruokana tarjottiin itse tehtyä mango jäätelöä ruusukastikkeen kera…

  Jälkiruokajuoma oli maittava Intialaiseen tapaan tarjottu Pacharan (ilmainen).  Tässä ravintolassa
  hyvät asiakkaat halataan lähtiessä eikä hätäillä jo tullessa ja toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi taas uudelleen.

  Me ainakin palaamme taas…

  LINKKI

  Raya
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.12.2006
  Kirjoituksia: 24
  Vastauksia: 1011

  Ruokarajoitteisena minun on vaikeaa kommentoida ruokia joita en edes kykene maistamaan, mutta tämän satsin päälle minäkin tajuan.
  Ihanan näköistä intialaista, oikein vesi herahti kielelle, ruusukastiketta, mmmmmmmmm.

  Mutta olen tainnut silti onnistua ruokakasvattajana; nimittäin lapseni syövät katkarapuja (niitä kuorittuja), simpukoita (paellassa), sekä mustekalarenkaita.
  En normitapaan ole siirtänyt ennakkoluulojani lapsiini, kuten en hammaslääkäripelkoanikaan.

  LINKKI

  Old Chap
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 106
  Vastauksia: 2386
  Nautiskelevan kirjoitti:

  San Miquel tosi kylmaa, taivaallista. Alkupalat mainiot ja tosi maukas kana curry. Tarjoilu kuin kuninkaallisille, toimittajaakin jopa valilla hymyilytti. Rannikon paras intialainen!

  Tähtiä: ***** … noudattaen tällä kertaa kreikkalaisen Metaxan tähtiskaalaa, jonka suhteen paikallinen ystäväni Yorgos opasti, ettei seitsemän tähden juomalla ole mitään virkaa, vaan parasta on pende.

  Nämä Tokelan ruokajutut ovat selvästi paranemaan päin, samoin kuin saamansa kommentit. Esimerkiksi Raya puhui ruuasta eikä rahasta. Rahaankin nimittäin on nimittäin viitattu (taisi kyllä olla muulla sivustolla) epäillen ilkeämielisesti rouvan syövän ilmaiseksi testattavat annokset. Tuskin, vai rasittaisiko kumppaninsa kukkaroa!

  Sitä siis meinasin kuitenkin jauhaa tässä, etkun tuo kumppani sitä oluttaan kovin kylmänä rakastaa. Niin minäkin, mutta eihän sitä saisi ihan jääkylmänä tarjoilla ja kuohustakin pitäisi mainita, jos siihen pullokaljaan edes ikinä (jääkylmänä varsinkaan) mitään kermanvalkeaa vaahtopintaa saa.

  Toisin sanoen: Saisiko pyytää vastaisuudessa lisääkin tietoa juomista sekä joskus mahdollisesti reseptin, jos keittiö vain jonkin edes aterian osan valmistuksesta suostuisi kertomaan. Se toivomuksista miehistölle.

  Lisäksi olisi kiva, jos joku muukin on samaisessa paikassa syönyt aikaisemmin tai menee sinne myöhemmin, kuulla lisäkommentteja. Mitä söit itse käydessäsi, oliko hyvää, annatko tähtiä tai tapahtuiko jotakin hauskaa. Ne jutut voisi kirjoittaa myöhemmin täydentävinä kommentteina, tänne näiden asianomaisten juttujen jatkoksi.

  Tai pettymyksen purkauksia: Jopa toivoisin semmoisiakin, sillä niin me muut sitten saisimme useammankin syömärin kokemusten avulla vihjeitä siitä, miten jokin ravintola erilaisia ihmisiä viehättää – jookos!

  Ja kun nyt alkuun pääsin niin sanon senkin, että tämän jutun jälkiruuan kuvassa näkee Tokelan kätösen lähellä, miten sitä kanan kastiketta (?) on ruiskittu puhtaalle pöytäliinalle – kankaiselle, mistä puolestaan annan ravintolalle pisteitä. Tosin saattavat peittää kankaansa muovikelmulla jo Tokelalle seuraavan käynnin ajaksi, etkun rouva tuolleen sottaa, hek-hek.

  Eipä tässä muuta. Thaimaasta hyvää huomenta keskelle espanjalaista yötä. Menemme tänään syömään ulkona täälläkin, thaimaalaiseen ravintolaan tietenkin ja minä yritän olla roiskimatta kastikkeita, kun tuli siitä sanotua.

  LINKKI

  Johan Toki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2006
  Kirjoituksia: 86
  Vastauksia: 1851

  Kiitoksia rakentavasta palautteesta! Ja joo, pakko tunnustaa – kyllä mä aina välillä sotken, milloin pöytäliinoja ja milloin mitäkin… 🙂 Elämäähän se kuitenkin vain on… 😉

  Mutta asiaan, tuo OC:n mainitsema muiden kommentit juttu olisi minusta todella hienoa, eli jos olet itse käynyt ko. paikassa tai olet peräti paikalle mennyt suosituksestamme – niin siitä olisi aivan ihanaa kuulla täällä! 🙂

  Niin usein kun ihmiset kuitenkin pohtivat mihin mennä syömään ja nämä ovat olleet meidän valintoja, niin kertokaa meille jotain omistannekin! 😉

  OC:n tämän illan ruokailusta olisi mukavaa kuulla myös – varsinkin se, oliko ihan oikea pöytäliina ja pysyikö siistinä! 🙂

  Aloitamme jossain vaiheessa miehistöni kanssa myös nämä toivotut ns. tarkastuskäynnit ja niistä pyrimme raportoimaan myös asianomaisten juttujen laatikoissa. 😉

  Katsotaan tulevaisuudessa, mitä teemme tuolle toiveelle kuvailla enemmän juomiemme laatuja, on niillä ainakin pääsääntöisesti jano lahtenyt – hek.

  Kiitokset myös Rayalle mukavasta palautteesta! 8)

  LINKKI

  Martzu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.08.2006
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 170

  ….epsanja selvästi HYVÄÄ, sillä nainen se vain kaunistuu päivä päivältä… 🙂 🙂 🙂

  ( ainakin kuvien perusteella 😉 )

  Ja jotta tämä kommentti liittyisi ruokaosioon, nin vedän aasinsillan kautta asian puhtauteen ja kattaukseen, nämä kun ovat ns. puoliruokaa, niin voisimmehan näihin lisätä kuuluvaksi myös tämän silmänruoan 😉

  Hyviä kuvia ja oikein kivaa raporttia.

  Ja jos saa ehdottaa, niin miehistö voisi käydä testaamassa Ponderosan. Keväällä seurueemme söi siellä aivan mielettömän hyvän aterian.

  LINKKI

  bhajee
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.08.2006
  Kirjoituksia: 70
  Vastauksia: 2570
  Martzu kirjoitti:

  Ja jos saa ehdottaa, niin miehistö voisi käydä testaamassa Ponderosan. Keväällä seurueemme söi siellä aivan mielettömän hyvän aterian.

  Ponderosassa olen käynyt kaksi kertaa (ensimmäisen ja viimeisen.. ;)) – tilasin listalta kalliinpuoleisen pihvin, joka oli surkea. Lisukkeina jotain eineslohkoperunoita. Mielestäni aivan ylimainostettu paikka (ja sijaintikin on vähän syrjäinen).

  LINKKI

  Martzu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.08.2006
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 170

  Näinhän se menee, että samasta paikasta voidaan olla erimieltä 🙂 Me ainakin olimme tosi tyytyväisiä. Seurueemme söi kaksi kana-ateriaa ja kaksi liha-ateriaa. Annokset olivat valtavan suuria ja maistui todella hyvälle.

  Jos ja kun miehistömme käy paikan testaamassa, sitten saamme varmaan lisää muidenkin kokemuksia ja kommentteja 🙂

  LINKKI

  bhajee
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.08.2006
  Kirjoituksia: 70
  Vastauksia: 2570

  Oliskin tylsää jos kaikki olisivat samaa mieltä.. 😉

  Tuossa Mumtazissakin olen tainnut syödä, mutta ei jäänyt mieleen (sen paremmin posi- kuin negatiivisestikaan)..

  LINKKI

  Suoratukka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.10.2006
  Kirjoituksia: 112
  Vastauksia: 1765

  Minäkin tykkään Kylmästä oluesta.
  Vaikka se onkin vastoin ”etikettiä”. 🙂

  Tähän ”muovitonkakaljaan” pyydän
  usein vielä jäitä,
  mikä saa tarjoilijan niin mukavasti
  reväyttämään silmänsä levälleen. 😉

  Ja ehdottomasti ilman vaahtoa –
  viikset mulla on jo omasta takaa. 😉

  H-V:n lentokentällä ilahdutan anniskelijaa
  vielä kysymällä: onko teillä suolaa?
  Ei niillä koskaan ole. Heh. 😀

  LINKKI

  don Markku
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.11.2006
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 58

  Moi kaikille piiiitkästä aikaa.

  Kevään jälkeen en olekaan orkkia silmäillyt ja sitten heti ensi kerralla piti langeta harhaanjohtavaan mainontaan: Nautiskeleva Tokela!
  Luulin sisältävän rohkeita tarinoita kuva-aineiston kera, kuten muissa samankaltaisissa otsikoissa netissa, mutta mitä vielä, ruualla vain hekumoidaan!
  Vai onko sitten kuitenkin niin, että JT:n motiivit vain LIITTYVÄT ruokaan..(kts. kuvat)? Tätä jäämme hämmentyneinä pohtimaan.

  LINKKI

  LakuPekka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.11.2006
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 394

  Heippa,

  Tämä Mumtaz on tuttu paikka ja olen syönyt siellä useita kymmeniä kertoja. Ruoka on ollut aina tasaisen hyvää ja palvelu erinomaista.

  Omistaja tulee aina vastaan ovella ja kättelee asiakasta ja vei hänet pöytään. Hän käy aina välillä kysymyssä onko kaikki hyvin.

  Laskunkin saa heti kun haluaa, mikä on usein vaikea toimitus Espanjassa.

  Suosittelen!

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.