Muuttolinnuilla etähallintaa?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Muuttolinnuilla etähallintaa?

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Teksu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.06.2014
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 3

  No, se kesä taas on tullut ja monet kuten minä on saanut/joutunut/ollut pakotettu palamaan Suomeen. Suomen huutokauppakeisarin tavoin kysyn oman mielenkiintoni & edustamani firman puolesta, että onko teillä muilla varpusilla etävalvonta järjestelmiä asunnoissanne?

  Kyhäsin hät hätää lähtiessäni omaan kämppääni järjestelmän, josta näen, jos joku yrittää sinne murtautua, video kameran välityksellä onko tullut postia, mikä on paikallinen lämpötila ulkkona ja sisälle & etc.

  Onko muilla näitä? Kiinnostaisiko ostaa järjestelmä meiltä, jos Fi-toFi järjestetään asennukset, takuut, etc.? Toda Espanja…

  Teksu!

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Pakko se on kysyä, että mikäs se pointti tässä etävalvonnassa on ? Sekö että näkee reaaliajassa Suomessa  kun rosvot rosvoaa kämpässä Espanjassa ?

  Mutta oikeasti, ainoa mistä täällä on hyötyä näissä vartiointikuvioissa on vartiointiliikkeen kanssa tehty sopimus missä on reaaliaikainen yhteys keskukseen ja mistä tulee hälytyksen sattuessa vartija paikalle. Eikä maksa paljon , 20-30€ / kk. Riippuen tietysti paikkakunnasta .

  LINKKI

  Teksu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.06.2014
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 3

  Tuo on tietty se toinen vaihtoehto. Mutta,

  mitä selvittelin Alicanten alueella asiaa, niin vartija ei kyllä tule kämppääsi katsomaan. Kun saavat hälytyksen, niin aukaisevat videoyhteyden kämppään ja JOS näkevät siellä jonkun soittavat poliisin paikalle. Vartijafirman etävalvonta piste voi sijaita vaikka Madridissa. Isommilla vartiointifirmoilla on tuhansia asiakkaita, joten turha kuvitella, että joku seuraisi 24h mitä kämpässäsi tapahtuu.

  Mikä järki tässä sitten on? Saan itselle GSM viestin jos hälytys aktivoituu (se voi olla myös tieto vesivuodosta, palosta, sähkökatkosta, lämpötiloista, jne.) voin itse katsoa realiaikaisesti miltä kämpässä näyttää ja voin itse soittaa paikalle poliisin, palomiehet tai naapurin… mikä tilanne sitten onkaan. Ilman maksua vartiointi liikkeeseen järjestelmä maksaa itsensä takaisin alle viidessä vuodessa. Lisäksi kun muut eivät kameroihin pääse käsiksi, voi oman maun mukaan niitä viritellä mihin haluaa ja jos haluaa investoida, saa näkyviin HD tasoista kuvaa toisin kuin vartiointifirmojen käyttämillä laitteilla, joihin ei itse edes pääse kiinni 😉

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Kylla ainakin Alarma Universal Fuengirolassa lahettaa miehet paikalle valittomasti jos eivat saa puhelimitse vakuutusta etta omistaja siella unohti koodin laittaa…

  Suomen mokille olen  myos kamerat laittanut. Hyvin toimiivat ja kuvat tulee jopa talitintin ohilennosta ulkokameroista. Sisakameralla voin tarkkailla lampotilaa. Mukavahan se on menna katsomaan milta siella nayttaa. Joten kylla ma kameran laitan Espanjaankin kunhan saan nopsemman nettiyhteyden.

  • Tätä vastausta muokkasi 6 vuotta, 12 kuukautta sitten blues.
  LINKKI

  MiMadrid
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.04.2008
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 649

  Kivahan tuo etävalvonta olisi; Suomessa mökin kuistilla vesisadetta pidellessä voisi katsella livekuvaa hyvistä keleistä 🙂

  LINKKI

  Los Knots
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 15.09.2013
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 107

  Meilläkin Helsingin toimistolla mahdollinen murtautuja saa kirkkaan valon vasten kasvoja, joista hyvälaatuinen kuva lähtee välittömästi sähköpostiin ja hälytin laulaa niin, että varmasti kiinnittää naapuruston huomion.

  Ihan turhaan maksettaisiin vartiointiliikkeelle mansikoita, kun kuitenkin olisivat myöhässä paikalla vain toteamassa, että murto on tapahtunut. Ennaltaehkäisevä valvonta, eli säännöllinen tarkistuskierros vartiointiliikkeen puolesta on sitten ihan toinen asia, mutta meillä ei ole sellaiseen tarvetta.

   

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  No, turvalaitteista on hyótyá, jos hyvin sattuu. Ja sillá HD-kamerallakin on káyttóá, sikáli mikáli murtautuja(t) EI káytá kommandopipoa.

  Seuraavassa katkelmassa ei náytá romanialais-venkuloiden (vai aasialaisiako ovat)  rahat riittáneet kovinkaan ammattimaiseen tyóvarustukseen.

  Venkulat kohdasta 2:20 eteenpáin, ja taitaa sitá ennen, kohdasta 0:50 alkaen esiintyá joku innokkaiden Espanjaan haluavien suomalaistyttójen tuleva tyónantaja tai asiakas, ainakin mukanaan kantamiensa, kohdasta 1:20 eteenpäin vilautettujen ’asiapapereiden’ perusteella.

  Joo, támá on náhty ennenkin, mutta… ”La repetición es la madre de aprendizaje.”

   

  Tarkemmin vilkaistuna náytti ainakin yksi murtohemmoista marokkolaiselta, yksi puolestaan aasialaiselta, joten ainakin joissain piireissá náyttáá toimivan hyvin (tai siis hyvin ja hyvin?) tuo toisessa ketjussa peráánkuuluttamani yhteisajanvietto yli kulttuurirajojen. 🙂

   

  • Tätä vastausta muokkasi 6 vuotta, 12 kuukautta sitten arnold malaga.
  LINKKI

  matkailevaperhe
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 194

  Eräs tuttavaperhe kertoi että ovat perustaneet suomalaisen vartiointifirman, joka kiertelee katselemassa että asunnot on kunnossa silloin kun muuttolinnut rehvastelevat Suomen päässä syvällä rusketuksellaan. Firman nimi on K. Ansa L. Iskaarti Oy. Hinta on vartioitavasta kohteesta kiinteän 90 euroa per kuukausi, jonka lisäksi vartijoilla on oikeus jäädä asuntoon korkeintaan kolmeksi yöksi asumaan, jos haluavat järjestää väijytyksen rötöstelijöiden kiinnisaamiseksi.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.