Muutto Fuengirolaan

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Muutto Fuengirolaan

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  jompev
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.04.2012
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 3

  Tervehdys ketjua seuraaville. Olen 27-vuotias pojankloppi, joka sai tarpeekseen lumesta ja Suomen meiningistä ja olen nyt tulossa opiskelemaan Fuengirolaan. Pari vuotta nyt pitäisi vähintään siellä oleskella, mutta toivottavasti pidempäänkin. Käytännön asioiden hoidosta oon yrittäny ottaa selvyyttä, on varmaan helpointa hoitaa mahdollisimman hyvin jo ennen lähtöä. Olisi mukava tutustua etukäteen ihmisiin, jottei tarvitsisi itsekseen haahuilla ensimmäistä puolta vuotta.

  LINKKI

  kaleva12
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.06.2012
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 11

  -mutta en tiedä onko malaga vai Fuengirola sitten tarviin yksiön jossa ruokaa tekisin

  LINKKI

  jompev
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.04.2012
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 3

  Tarkoituksena olisi vähintään kahden makuuhuoneen kämppä, mieluiten kolmen ihan jo vierashuoneeksi. Kunnon keittiö kuuluu tietenkin asiaan, koska mukavampi on laittaa ruokaa itse, kuin juosta päivittäin ulkona syömässä. N. 400€/kk olisi kohtuullinen summa asumiskuluihin..

  LINKKI

  merkurius_
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.02.2012
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 7

  Heippahei!:)

  Ai sä olet noin pitkäksi aikaa lähdössä, rohkeeta:) Mitä lähdet opiskelemaan?
  Itse olen tässä kesällä 23v täyttävä nainen Salosta, joka on tasan viikon päästä muuttamassa Fuengirolaan syyskuuhun asti, jolloin pitää palata Suomeen jatkamaan Amk-opintoja. Millos sä olet lähdössä sinne päin? Yksin olen mäkin lähdössä, mutta eiköhän niitä kavereita sieltä sitten löydy ja tätä kautta tavoittaa myös muita samassa tilanteessa olevia.:)Pistätkös vaikka s-postia halutessas, voi olla ettei tuu tänne tultua ihan yhtä säännöllisesti tsekkailee.. Eli meri.virtanen@students.turkuamk.fi.

  -Meri

  LINKKI

  miijukka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.06.2012
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 2

  Olen parikymppinen tytto ja asustelen taalla fuengirolassa. Olisi mukava tutustua muihin suomalaisiin nuoriin, ottakaa yhteytta; miijukka@hotmail.com 🙂 Meri sulle pistinkin jo sahkopostia !

  LINKKI

  J.Lindeberg
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2012
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 6

  Täällä kans parikymppinen tyttö muuttamassa syyskuun alussa fuengirolaan, mikäli joku on kämppistä vailla fuengirolan keskustaan niin ottakaa yhteyttä jenny.lindeberg@windowslive.com 🙂 !

  LINKKI

  pikkumyy-89
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.08.2012
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 26

  Itsekin olen sinne muuttamassa tossa syys-loka vaihteessa, kun sain sieltä päin töitä. OLis tosiaan kiva tutustua nuoriin sieltä suunnalta, koska en sieltä ketään tunne. 🙂 Myöskin tässä pitäis kuukauden sisään löytää kämppä sieltä päin. Onneksi niitä näkyy olevan aika paljon tarjolla, mutta toki jos joku kaipaa kämppistä niin musta sais sellaisenkin. Mullekkin voi laitella sähköpostia tulemaan korhonen_s@luukku.com on osoite. olis tosiaan kiva tutustua siellä paikallisiin nuoriin, että rohkeasti vaan ottakaa yhteyttä kaikki, jotka haluaa.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.