Muutama kysymys Torreviejasta

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit Muutama kysymys Torreviejasta

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  175611
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.04.2008
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 5

  Hei!

  Muutto Torreviejaan lähestyy,muutama ”pikkujuttu” vielä ratkaisematta.

  Kaipaisin linkkejä luotettavista vuokra-asunnon välittäjistä,elsamar katsottu,vastaus niin tympeä ja tyly,etten aio edes asiaan enää palata,joten sitä ei kannata ehdottaa 🙂 Myös espanjan kieliset käyvät.

  Mitä alueita suosittelette lapsiperheelle? auto on tarkoitus jossain vaiheessa hankkia,mutta alkuun ollaan jalkapelin varassa. Lapset aloittavat skandinaavisessa koulussa,onko Orihuela Costan alue mukava ja pärjääkö siellä palvelujen puolesta jonkun aikaa ilman autoa?

  Entä Torrevieja ylipäätänsä eläinten kanssa? Mukanamme muuttaa koira,onko lähistöllä mukavia lenkkeilyalueita hurtan kanssa?

  Kiitoksia etukäteen vastauksista

  LINKKI

  PapaGrande
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.03.2009
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 115

  Jos nyt oikeesti olet johonkin ulkomaan kaupunkiin perheesi kanssa muuttamassa, esimerkiksi Torreviejaan, niin kehoitan sinua vakavasti menemään paikalle ja tekemään omia havaintoja hieman pidemmän ajan puitteissa.

  Koska Iberian niemimaalla laajasti puhuttu kieli ei ole näemmä ongelmana, otat halvimman edestakaisin -lennon ja huoneen pienestä siististä hotellista kaupungin keskustan tuntumasta viikoksi tai kahdeksi.
  Itse olen joskus yöpynyt ja majoittanut vieraitani Hotel Madrid’issa;

  http://www.ansahotel.com/es/hotel-overview.html

  Täyttää kriteerit ja paikka hyvä.
  Sitten sinne ja päivittäin joko vuokratulla polkupyörällä tai -autolla tutustumaan kartan ja kameran kanssa kaupunkiin ja sen tarjontaan.
  Käy Suomi-seurassa calle Concordia’lla, liiku ympäriinsä ja tutustu ihmisiin ja paikan tapoihin sekä myytäviin ja vuokrattaviin kohteisiin.

  Voit tarvittaessa soittaa Maribel’ille, puhuu myös loistavasti suomenkieltä, ehkä on tarjolla juuri sinulle sopivia vaihtoehtoja.
  Maribel Nyblin -Scan Properties S.L. Avda. Gregorio Maranon, 7 bloque 2,bajo 03180 Torrevieja, Alicante info@scanproperties.com http://www.scanproperties.com Tel:+34670314200 …

  LINKKI

  Lissu1
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.12.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 59

  Hei!

  Mukavaan paikkaan olette muuttamassa, jos Orihuela Costalle tulette. Itsellä toki vain lomanviettokokemusta k.o. paikasta monen vuoden ajalta. Ajattelisin, että nimenomaan O.Costan puoli lasten kanssa on rauhallisempi kuin Torrevieja. Palveluita löytyy kivasti, ainakin juuri skandinaavikoulun ympäristöstä ja on toki muitakin vaihtoehtoja, joista palvelut löytyy. Helpointa tietty asua ilman autoa koulun läheisyydessä (auto kyllä helpottaa elämää, ja olikin kai myöhemmin hankinnassa). Välimatkat kaikenkaikkiaan alueella ovat lyhyitä ja helpottavat liikkumista. Bussitkin kulkee, mutta vähän kuinka sattuu, joten…

  Ystävällistä, asiantuntevaa apua asunnonvuokrauksessa tällä alueella saa ainakin: http://www.remecainvest.fi. Varmasti muitakin googlettamalla löydät.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.