Mummun ja papan 70 v.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä aika
  aika Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.2008
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 5

  Maaginen 70v. lähestyy, se on lokakuussa. Olemme miettineet matkaa joko Costa del Sollille tai Mallorcalle. Näiden kohteiden edellisestä käynnistä on yli 20v. Mallorgalla aikaisemmin siellä El Terrenon puolella. Kielitaito on luokkaa ” Hablo un poco espanjol”. Voisiko Tuisku vastata onko siellä el Terranossa vielä Suomi paikkoja. Onko Comilla Parkkia olemassa?
  Mikähän siellä aurinkorannikon puolella olisi sellainen suht. koht. mukava hotelli? Tykkään aurinkomatkojen palveluksista ja katsellut hotelleja Torresta Griego Mar tai Fuengirolasta Meriterraneo Real, mitään suurta luxusta emme halua, siisti ympäristö ja hyvä ruoka riittää, portaita ei nyt kovin paljon tarvittais ja rannalle kiva päästä kävelemään. Aikaahan tässä vielä on reippaanlaisesti katsella ja valita kohteita. Mutta ehdotuksia pliis. osasinkohan laittaa oikealle palstalle?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä tuisku
  tuisku Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 1694

  Terrenon alue on 20 vuodessa rauhoittunut todella paljon.Gomila Park on viela olemassa,”suomipaikoista” ainoastaan Pian ja Pepen baari,jossa alueelle lomalle tulevat /jotkut taalla asuvat tapaavat toisiaan. Tanssipaikkoja ei ole,jos ei sitten viime syyskuun jalkeen ole jotain tullut.
  Liikkeita ei myoskaan ole kovinkaan monta.

  Jos ranta kiinnostaa suosittelisin teille Playa de Palman aluetta,pitka,hyva ranta,(tasaista seutua)kauppoja ja ravintoloita,seka muutama tanssipaikkakin.Palman keskustaan hyvat bussiyhteydet.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.