Muita suomalaisia Zaragozassa?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Muita suomalaisia Zaragozassa?

 • Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 4 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 4 vuotta sitten Tuya toimesta.
Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Zaragozana
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.06.2017
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 1

  Täällä oli monta vuotta vanha ketju, jossa joku etsi suomalaisia Zaragozassa. No nyt itse teen samaa! 🙂 Itse olen viimeiset kolme vuotta viettänyt n. puolet vuodesta tuolla ihanassa kaupungissa ja tammikuussa olisi tarkoitus muuttaa sinne kokonaan.

  Ilmianna siis itsesi jos pyörit Zaragozassa tai muualla lähettyvillä!

  LINKKI

  elviira
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.06.2017
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 5

  Heippa vaan !!!! Olisi kyllä tuokin kolkka Espanjasta kiva nähdä…Aikeissa muuttaa toisaalle aurinkorannikolta,,,,Voiko kysyä, miten olet päätynyt sinne, siellä tuskin törmää suomalaisiin, onko turisteja paljon? Kiva jos jaksaisit vähän valaista…..

  LINKKI

  Zaragozana
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.06.2017
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 1

  Moi Elviira!

  Olen päätynyt kyseiseen kaupunkiin rakkauden perässä. Olen kokonaiset kaksi kertaa varmuudella törmännyt suomalaisiin turisteihin, pari kertaa olen ulkonäön ja Marimekko-tyylin vuoksi joitain epäillyt suomalaisiksi 😉 Täällä ei ole ihan hirveästi turisteja, mutta brittejä asuu ilmeisesti aika paljon (englannin opettajan töitä on tarjolla paljon natiiveille puhujille). Joitain aasialaisia turisteja näkyy ajoittain, mutta luulen että suurin osa tänne matkaajista ovat muualta Espanjasta tulleita.

  Tämä on kyllä tosi kiva kaupunki – turvallinen ja sopivan kokoinen 🙂 Ei ole esimerkiksi samanlaista vaaraa taskuvarkaista kuin Barcelonassa ja uskallan kävellä illalla yksin kotiin kaupungilta. Yksi asia mitä täällä jää kaipaamaan on ranta, kun sisämaassa ollaan… Monet ihmiset lomilla matkaavatkin joko rantakaupunkeihin tai vaihtoehtoisesti vuoristoon, jossa on on upeat vuonot, vesiputoukset ja todella mahtipontinen luonto!

  LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 119

  Hyvää päivää Kaikki,
  Me olemme kristittyjä järjestöjä, jotka on muodostettu auttamaan ihmisiä avun tarpeisiin, kuten taloudelliseen apuun. Joten jos olet menossa läpi taloudellisia vaikeuksia tai olet minkäänlaisessa taloussanomassa ja tarvitset varoja oman yrityksen perustamiseen tai tarvitset lainaa aseta velkasi tai maksa laskuja, aloittaa mukava liike tai olet hankala saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen alfredpeterson6977@gmail.com
  sillä Raamattu sanoo: ”Luukkaan 11:10 Jokainen, joka pyytää, saa; joka etsii löytöjä; ja hänelle, joka kolisee, avataan oven. ”Älä siis anna tämän mahdollisuuden ohittaa sinut, koska Jeesus on sama eilen, tänään ja ikuisesti vakavassa mielessä ja Jumala pelkää ihmisiä ottamaan meihin yhteyttä, sähköpostitse.alfredpeterson6977@gmail.com
  Palvelumme sisältävät seuraavat:
  Velkojen konsolidointi
  Toinen kiinnitys
  Yritysluotot
  Henkilökohtaiset lainat
  Kansainväliset lainat
  Laina kaikenlaisille
  Perhelaina
  JNE
  Lainahakemuslomake:
  * Hakijan nimi:
  * Osoite:
  * Kaupunki:
  * Valtio:
  * Maa:
  * Sukupuoli:
  * Siviilisääty:
  * Ikä:
  * Ammatti:
  * Tulonopeus:
  * Puh:
  * Matkapuhelin:
  * Pyydetty määrä:
  * Lainan kesto:
  * Lainan tarkoitus:
  * Oletko hakenut lainaa ennen?
  * Jos kyllä; Yrityksen nimi & sijainti:
  TYÖLLISYYS:
  * Työpaikka:
  * Osoite:
  * Puhelinnumero:

  LINKKI

  Tuya
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.09.2019
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 2

  Edellinen viesti taisi olla joku bottispämmi. Mutta juu, ois kiva löytää Zaragozasta muita suomalaisia, jos siellä teitä on. Pyörin siellä usein nykyään ja espanjalaisessa elämänmenossa ois ihmeteltävää, lisäväriä tuo oma mieheni Marokosta.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.